Gleek Of The Week

עכשיו ראיתי חחח

מתי הבנת שאתה גיי? פחות או יותר מאז שאני זוכר את עצמי
שאר השאלות אם את רוצה בפרטי
בית ספר:! מה המקצוע שהכי שנאת? נראלי ספרות הכי הרבה וגם מחשבת שהכי אהבת? אנגלית, מתמטיקה גם המקצוע שבו המורה היה מעולה אבל המקצוע מעצבן? מתמטיקה אהבתי אבל בכיתה י' היה לי מורה זוועתי שגרם לי לשנוא את המקצוע!!! מורה מטומטמם, מקצוע מעולה? הסטוריה זה מקצוע נסבל והמורה היה על הפנים אם היית לך אופציה, לאיזו כיתה היית חוזר? ובשביל מה? (תיקון, סתם להנאה?) הייתי חוזר לי"א וי"ב כי היה ממש כיף בתקופה ההיא!! מה אתה מלמד כרגע? כל המקצועות

אוי התבלבלתי בשאלות-

המקצוע שבו המורה היה מעולה אבל המקצוע מעצבן? מממ לא ממש זכור לי דבר כזה...אולי תנ"ך? מורה מטומטמם, מקצוע מעולה? מתמטיקה אהבתי אבל בכיתה י' היה לי מורה זוועתי שגרם לי לשנוא את המקצוע!!! והסטוריה זה מקצוע נסבל והמורה היה על הפנים

Bell J

New member
לגביי שאר השאלות - אתה לא חייב ../images/Emo3.gif

סתם היה מעניין לדעת.

sondheims Dot

New member
יא' ו- יב' ../images/Emo23.gif

איזו תקופה מדהימה.... אתה עדיין בקשר עם חברים מהתיכון?

Bell J

New member
חה, וכולם חושבים פה שהם אובססים ../images/Emo6.gif

עוד לא הכרתם אותי, חברה שלי מוטרדת מכך שאני צריכה לראות משהו של גייז ביום (או לקרוא) כדי להישאר שפויה אכלתי לעצמי את הלב ביום השואה וביום הזיכרון, לא יכולתי לקרוא ולראות כלום! זה היה אחד הדברים הקשים שעשיתי אי פעם X-X

hodaya96

New member
אני לא סתם חושבתXD

אני רציני אובססיביתXD אפילו חברה שלי כשניסתה לשכנע אותי לראות שקרניות קטנות ויפות הדבר הראשון שאמרה זה שיש שמה שתי לסביות
ושלא נדבר שכל המפורסמים שאני אוהבת הם גייז וזה שאני לא יכולה לשרוד יום בלי פאנפיק קלייןP:

YourStarDust

New member
יאאא שקרניות קטנות ויפות../images/Emo99.gif

אהבת את זה? אגב גם אני שכנעתי חברה שלי לראות את הסדרה ככה

hodaya96

New member
עוד לא ראיתי...

אבל אני אתחיל בימים הקרובים אחרי שיגמרו המבחנים

dilan angel

New member
אויי שקרניות קטנות

הסדרה הכי מגוחכת שיצא לי לראות