Gleek Of The Week

what's up Loriella?

נראה לי שאני צריך לענות :) כן שירתתי בצה"ל (שכחת שיש לי מיליון מילואים
) עשיתי טירונות בשיריון, ואז יצאתי לקורס אלחוטנים ועברתי לחיל הקשר, שהיום כבר נקרא חיל התקשוב. החוויה הכי מטורפת ומסעירת חושים? כל הפעמים שטסתי לחו"ל היה מטריף למדי, וגם היו כמה פעמים שיצאנו חברים לת"א וקרו כמה דברים שהיו די מטורפים
לרוב אני לא מתחרט על דברים שאני עושה, כי תמיד אפשר ללמוד מהם לעתיד, מה שכן אני תמיד מתחרט אם אני פוגע בטעות באחד מהחברים/משפחה שלי.

boopy 1

New member
היי בלונדי..

אז קצת שאלות... 1. אמרת שאתה אוהב השרדות (האמת שאני גם מכירה אותך קצת מהפורום ההוא...) אז... *מי שחקן ההשרדות האולטימטיבי בעינייך? * מי היה צריך לזכות ולא זכה? * מי האסטרטג הכי טוב? * מי נראה הכי טוב (בן ובת) * ואחרונה בנושא: איזו עונה הכי אהבת? 2. איזה חפץ אתה חייב שתמיד יהיה איתך? 3. אם היו מציעים לך לצאת לים, פאב, הופעה או לבית של חברים במה היית בוחר? ושאלה אחרונה חביבה: שוקולד לבן, חלב או מריר? חחח חפרתי אז אתה לא חייב לענות על הכל

היי בופי../images/Emo13.gif

1. אמרת שאתה אוהב השרדות (האמת שאני גם מכירה אותך קצת מהפורום ההוא...) אז... *מי שחקן ההשרדות האולטימטיבי בעינייך? טוד כמובן
* מי היה צריך לזכות ולא זכה? פרוואטי בעונה 20 היתה צריכה לזכות * מי האסטרטג הכי טוב? טוד * מי נראה הכי טוב (בן ובת) בבנות פרוואטי ובבנים אראס וג'ף (10) * ואחרונה בנושא: איזו עונה הכי אהבת? 12הכי הרבה וגם את 15,16,20,6,7 ועוד הרבה חחח 2. איזה חפץ אתה חייב שתמיד יהיה איתך? זה לא חפץ אבל חייב שיהיה איתי תמיד טישו
3. אם היו מציעים לך לצאת לים, פאב, הופעה או לבית של חברים במה היית בוחר? האמת שבחרת בדברים שאני מאוד אוהב, וזה באמת תלוי במצברוח שלי. בקיץ אחה"צ אני מאוד אוהב ללכת לים, בערבים של סופ"שים לצאת לפאבים, כשיש הופעות של אומנים שאני אוהב ורצוי קרוב לבית אז להופעה, וסתם שאין כוח לצאת וסתם רוצים לדבר אז בבית של חברים. ושאלה אחרונה חביבה: שוקולד לבן, חלב או מריר? לבן כנראה, אבל שוקולד חלב תמיד בא בטוב... אחלה שאלות

Bell J

New member
ובכן שוהם ../images/Emo11.gif (לא תמימים שפה)

*מנורה מתנדנדת מצד לצד* כל עוד תענה על השאלות, לא יקרה שומדבר לאף אחד
אז - שהם או שוהם? אם הייתה לך אופציה לעשות כל אדם אפשרי, את מי היית עושה? (והכוונה אצלי בעושה זה גם בכוח וסאדו מאזו
) עד כמה באמת היית מסכים להיכנס לעיר אחת שכל הגברים שמה עושים 24/7 כשאני מפקחת? תות או בננה? =]

Bell J

New member
ברור שהשאלות הן להומור בלבד ואתה ממש לא חייב

לענות

חחחח ואני ישר עניתי לעצמי את התשובות שלו לזה

מעניין לראות כמה אני מכירה אותו

זה נקרא אצלך שאלות קשות?../images/Emo6.gif

אז - שהם או שוהם? כבר לא כזה משנה לי כמו פעם, אבל עדיף שהם
אם הייתה לך אופציה לעשות כל אדם אפשרי, את מי היית עושה? (והכוונה אצלי בעושה זה גם בכוח וסאדו מאזו ) עידן חביב (וסאדו מאזו ממש לא עושה לי את זה חחחחחח) עד כמה באמת היית מסכים להיכנס לעיר אחת שכל הגברים שמה עושים 24/7 כשאני מפקחת? השאלה היא בתור מפקחת מה התנאים שיהיו? תות או בננה? =] תותיםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Bell J

New member
לא אמרתי שאלות קשות! O:

כתבתי את זה ב12 בלילה, וזו השעה שהמוח הכחול נכנס לפעולה (יותר מהרגיל), אז זה מה שיצא XD (חוץ מהשאלה הראשונה, הכל כחול שמה
) בהיותי בורה - מי זה עידן חביב? ^^" חה, תנאים
, איזה סרט אתה חי שיהיו לכם שם תנאים מלבד מזרנים וKY?
אוי ואזיקים!
(אני לא מטרידה! אני פשוט אובססית גייז
) עוד שאלה: אם הייתה לך את האופציה לבחור כוח על, מה היית בוחר?

פשוט ראיתי שכתבת שאת לא יודעת אם אני אענה

אז הנחתי בגלל שאלה שאלות "קשות"
בהנחה שאין תנאים, אני נראלי הראשון שארשם! לגבי כוח על, יש הרבה דברים מדליקים לדעתי, מה שהכי הייתי רוצה זה כנראה לעוף (למרות שגם לדעת את העתיד, רואה ואינו נראה ואפילו שינוי צורה מגניבים לאללה!) עידן חביב הוא מוזיקאי, בעבר הוא הופיע בהישרדות וחוץ מזה שהוא יפה מבחוץ הוא הרבה יותר יפה מבפנים. ללא ספק הוא הנאמבר 1 שלי, ויש גם טופ 10 אם זה מעניין
והנה תמונה שלו-

Bell J

New member
לא רואה הישרדות :3

ראיתי רק את העונה הראשונה, השאר זה כבר סתם בולשיט. אין תנאים, אבל יש חוק אחד - 24/7! כפית?
Welcome to the Unterworld!

Bell J

New member
עוד שאלות (נורמליות לשעה :p)

מתי יצאת מהארון? בפני מי יצאת קודם? מתי אמרת להורים שלך? מתי הבנת שאתה גיי? בית ספר:! מה המקצוע שהכי שנאת? שהכי אהבת? המקצוע שבו המורה היה מעולה אבל המקצוע מעצבן? מורה מטומטמם, מקצוע מעולה? אם היית לך אופציה, לאיזו כיתה היית חוזר? ובשביל מה? (תיקון, סתם להנאה?) מה אתה מלמד כרגע? זה הכל :p

Bell J

New member
אהה!

ואם יש לך חבר, אני דורשת תמונה!
(אובססית גייז כבר אמרתי?
)

למעלה