ה 3 לחודש נופל כי יש מיפגש פורום אירוסמית אז לא!
E EMILY666 New member 25/9/04 #23 חחחחחחחחחחחחחח לאחדדדדדדדדדדדדדדדדדד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
A Albus Dumbledore New member 25/9/04 #28 אני יסביר מיפגש פורום אירוסמית הוא ליד עזריאלי ואתם בחיפה. אז אין סיכוי. וגם כך יש פה רק 3 אנשים מיכאן הם חברים גם שמה אז זהו. חוץ מיזה אולי אני יפגוש אותכם לזמן ממש קצר בדרכי לתל אביב ביום א'
אני יסביר מיפגש פורום אירוסמית הוא ליד עזריאלי ואתם בחיפה. אז אין סיכוי. וגם כך יש פה רק 3 אנשים מיכאן הם חברים גם שמה אז זהו. חוץ מיזה אולי אני יפגוש אותכם לזמן ממש קצר בדרכי לתל אביב ביום א'
W wildgirl1 New member 25/9/04 #24 בשבילך נופל בשביל אחרים לא הרבה אנשים רוצים את ה 3 בחודש.... תחשוב מה אתה יותר מעדיף...
A Albus Dumbledore New member 25/9/04 #29 עוד הסבר שמה אני חבר פורום עוד ליפני שהפורום עבר לתפוז והיה המקום אחר, ואני בקשר עם רוב החברים. כאן אני בקשר עם 5 אנשים
עוד הסבר שמה אני חבר פורום עוד ליפני שהפורום עבר לתפוז והיה המקום אחר, ואני בקשר עם רוב החברים. כאן אני בקשר עם 5 אנשים
W wasted years New member 26/9/04 #60 ארוסמית' זה פאסה.. נחלת העשור שעבר, זה חרטה.. ישראל ברוסית זהו פורום שוקק חיים....