עזרת לי מאוד... אני כמעט סגור על ה- 03/10, רק שעוד אנשים יגידו דעתם...
V vk3 New member 26/9/04 #59 ../images/Emo51.gif עזרת לי מאוד... אני כמעט סגור על ה- 03/10, רק שעוד אנשים יגידו דעתם...
S Sweet Russian Girl New member 26/9/04 #77 אני מקווה שתחזור על זה כי מחר(היום)אני יקום בצהריים ואז בטח ינסע לחברה שלי בנהריה ואחזור רק יום למחרת בערב...(אם אני ינסע)
אני מקווה שתחזור על זה כי מחר(היום)אני יקום בצהריים ואז בטח ינסע לחברה שלי בנהריה ואחזור רק יום למחרת בערב...(אם אני ינסע)
S Sweet Russian Girl New member 26/9/04 #85 ממממממממממממממ קיריל עכשיו אתקשר אליי ואמר שרוב הסיכויים שזה יהיה ביום ראשון (3.10) מגניב!!
S Sweet Russian Girl New member 26/9/04 #89 חחחחחחחחח דרך אגב קיריל כזה מתקשר אליי ולא הבנתי מי זה קיריל חחח איזה דפוקה!!!! סליחה קירלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחחחחחחחח דרך אגב קיריל כזה מתקשר אליי ולא הבנתי מי זה קיריל חחח איזה דפוקה!!!! סליחה קירלוש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A AeroSlash New member 26/9/04 #83 אוף נו אני גם ככה אוכלת את עצמי בגלל שאני לא באה.. חוץ מזה שיש מפגש אירוסמית' באותו יום, אבל עזבו את זה, נגיד ואם יכולתי הייתי כבר באה למפגש הזה, אבל רוב הסיכויים שאני בכל זאת לא אוכל.
אוף נו אני גם ככה אוכלת את עצמי בגלל שאני לא באה.. חוץ מזה שיש מפגש אירוסמית' באותו יום, אבל עזבו את זה, נגיד ואם יכולתי הייתי כבר באה למפגש הזה, אבל רוב הסיכויים שאני בכל זאת לא אוכל.
T the freaky girl New member 26/9/04 #90 ../images/Emo12.gif עויימר? אתה בסיידר? יש עוד אנשים מלבדינו..