תאריך מפגש

the freaky girl

New member
אבל אפשר לחשוב

שאני ואלה ממלאות את דפי הפורום בהצפות לא משמעותיות למשל ברשימת הציוד למסע לפולין שכולל בו כיסויי אסלה ורודים נוצצים (שנגנוב כמובן מקיריל), תרופות נגד שלשול ועצירות (שנגנוב כבר ממישהו), טמפונים/פדים צמר גפן (טמפקס יותר טוב, לא לקחת או-בה?) מסטיקים (למכורים, ובאמת ככה רשום!), ספר קריאה/תשבצון (נו ברור), ספר שירה של "שירי ארץ ישראל והמולדת" שיש בכל בית (
) וכמובן כמובן לא לשכוח שבדיוטי פרי ניתן לקנות עוד מלא דברים- אז לא לשכוח לקנות לסבתא את הקומקום ההוא שהיא כל כך רצתה, לקנות לאימא בושם של דיור (?) ולאבא מיקרוגל שבמקרה יהיה ב-70 אחוז הנחה.. שלא לדבר על האנשים שצריך לקנות להם מתנות, ובאמת שאני לא אעשה רשימה אלא רק אציין שאני צריכה לקנות למישה, אלכס
, האנשים בבית, ריטה, מאשה, לנה, שוב אלכס שלי
, אליושה, ז'ניה, יוז'יק, קטיה, רדה, שוב אלכס, סשה, הבת, סשה הבן, אנטון, ויטלי, ליזה, איבה, ושוב אלכס (
), ולא לשכוח אתכם ידידיי, ואת שורקה, עויימר, מרינה דודה יאנה וכולי וכולי.. אבל ברור שאני לא עושה את זה..
אויי.. מצבי קשה.. :)

the freaky girl

New member
חח.. חמוד ../images/Emo140.gif

ברור שאין כמונו בעולם!!
אחרת מצב העולם היה קשה קשה..
חח.. בכל מקרה תודה על המחמאה :))

AeroSlash

New member
חחחחחחחח עויימר!!!

ריגשת אותי... בפעם האחרונה שאמרו לי שאין אנשים כמוני הוסיפו מיד אח"כ "וטוב שכך"...

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעתתתתתתת אותי... גאד, מה קורה לי!? יש לי התקף צחוק ואת עם יגאל עוד הגברת לי את זה

s h u r i k

New member
קיריל

אמממ... הלך לי המחשב אז תאדכן אותי בבקשה לגבי המיפגש... מיי פון: 0546344196 כמה שיותר מהר ככה יותר טוב תודה!!

למעלה