תאריך מפגש

AeroSlash

New member
די נו

תפסיקו אנשים, אני לא מרגישה טופ עם עצמי גם ככה על זה שאני מפסידה את זה =[[[[[[[[[[[[[

AeroSlash

New member
ליזה...

אני לא יכולה, כמו שכבר נאמר פה יש רק 3 תאריכים שבהם אפשר לארגן את המפגש והם ה-3, ה-4 וה-5, ב-4 בלילה אני כבר צריכה להיות בבית ספר כדי לנסוע, ב-5 אני כבר אהיה באוויר (סביר להניח) וב-3 אני צריכה להתארגן =[[[[[[[[[[[[[[[[[[[

AeroSlash

New member
חשבתי על זה...

אבל יש לי באמת הרבה דברים לארגן, תאמיני לי שאם אני אצליח לגרד דקה פנויה אז אני אעוף לחיפה

wildgirl1

New member
הדבר הכי נחוץ למסע הוא

אוכל... תאמיני אם את לא אוכלת הכול כדי לך לקחת אוכל מהבית והרבה... האוכל שם דוחה

wildgirl1

New member
חח ממש לא!!

אבל אני מזהירה שאם את בררנית אם אוכל קחי איתך מנות חמות או משהו!! אני לא בררנית אז הסתדרתי אבל יש שם אוכל מגעיל אה ויש להם מחסור בקטשופים ומלח אם את יכולה קחי איתך!!! באמת זה היה נורא!!!

wildgirl1

New member
בכול מקרה אני זוכרת שהיה להם מחסור

בדברים כגון קטשופ וזה.....

wildgirl1

New member
תגידי אם איזה חברה אתם טסים?

יש לכם את המסלול של המסע? ולמה עשו לכם אותו ב סוכות???????

wildgirl1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי

למעלה