פרק 7.05 - Action.

yafufa88

New member
../images/Emo58.gif

איזה מגעילה לאנה... רק בסצינה בסוף קצת חיפתה על הגועל-נפש שלה.. אהבתי את היציאה של קלואי
וקצת מעצבן אותי החוסר עקביות של הסידרה..
פרק אחד מראים שרשרת אירועים שגורמת לקלארק להרהר בזה שלאנה והאנשים היקרים לו לא יחיו לנצח ויש לו "יעוד" מעבר (שלא לדבר על זה שמהעונה השישית הוא הסכים לקבל את אותו "יעוד" ולעבור את האימונים של ג'ור-אל..), ופרק אחר כאילו אף-פעם לא עלה לו הרעיון בכלל.. וגם עם ליונל - מה נסגר? הוא טוב או רע? ולאנה?? אבל פרק טוב בסה"כ.. וקלארק - למה לא עפת?!?!?

yafufa88

New member
ומשהו ששכחתי להוסיף...

איזה יופי שללאנה יש סופסוף תפקיד אחר בסידרה מ"זאתי שקלארק מאוהב בה" טוב, סיימתי לחפור

sirexrv

New member
אם תעשה 1+1 זה יצא 2 ! באמת! תנסה... ../images/Emo58.gif

זה שהוא קיבל את היעוד והבין שישנה בעיתיות בזה שהוא יחיה לנצח זה לא יסתור את העובדה שהוא ישאר עדיין עם לאנה או יעכב את הלימודים שלו (כמו שילד לא רוצה ללכת לביה"ס בבוקר ומתעכב כמה שיותר -עד שאמא מגיעה...) ולא אני לא חודש כל יום על כל הדברים החשובים בחיי ואולי הוא כן חשב (וטוב שלא הראו את זה כי זה לא היה שייך לעלילה -כמו שלא רואים אותו הולך לשירותים...)

yafufa88

New member
מה?! מה הקשר??? ../images/Emo58.gif

דיברתי על מה שהוא אמר לקלואי וללאנה - ולפי איך שהוא דיבר זה כאילו הוא מעולם לא חשב על זה בכלל והתיכנון שלו זה להישאר בסמולוויל עם לאנה לתמיד.. ובכלל לא הבנתי מה הקשר לכותרת ול"ללכת לשירותים"... אז פעם הבאה תכתוב עם קשר בבקשה.

RonyTheStar

New member
לגבי לאנה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif...

זה מה שקורה שמתחתנים עם משפחת לותור גם אם מאבדים את השם התחמנות הרמאות וכל חרא שרק אפשר ללמוד מהם נשאר
ליונל הוא כמו מילקי אפילו אני כבר לא יודע מה נסגר איתו O0 אולי הוא 70% טוב 30% רע חח נו טוב אין לי מושג:)

Assilicious

New member
זה ברור בשביל מה היא מנצלת אותו../images/Emo58.gif

עכשיו כשהיא גילתה את הסוד שלו ומה הוא יכול לעשות, היא כנראה רוצה ממנו הגנה, כי היא מתכננת כל מיני פעולות נקמה שכנראה יביאו איתן צרות..
בגלל זה גם נראה לי שלקראת סוף הפרק היא אמרה לו שהוא לא חייב להשאר שם בשבילה, ושהעולם זקוק לו יותר, זה בדיוק ההפך, היא אמרה את זה כי היא רוצה שהוא יבחר להיות שם רק בשבילה..

Bejavu

New member
אני לא מבין מה זה הפך להיות גיבורים? ../images/Emo58.gif

גם פה כולאים בבקתה בשוםמקום אנטי גיבור מרכזי? חבר'ה הסידרה ממש הידרדרה ולעומת זאת גיבורים מתפתחת בקצב מסחרר... אני כבר יותר מחכה ליום שלישי מאשר לשישי...

slayer510

New member
מה הקשר לגיבורים בכלל??../images/Emo58.gif

אני לא מסכים איתך!! כאחד שרואה גיבורים,אני חושב שזה לא דומה בכלל לגיבורים ואפילו לא מתקרב לגיבורים. פיטר פטרלי היה כלוא במיכל, לאחר שכביכול, הוא עף לשם ואז החזיקו בו שבוי בידי אירים (עד אחרי כמה פרקים שבהם הוא התחבר איתם ) בבית ולא בבקתה, אבל לעומת זאת בסמולוויל, ליונל היה חסר הכרה ונגרר ע"י האישה המטורפת הזאת לבקתה שם הוא הוחזק שבוי וניסו להרוג אותו. אז אין מה להשוות בכלל!!

Slow Cheetah

New member
פיטר פטרלי בעלי, נסכם בזה../images/Emo3.gif

לא קראתי מה שכתבת ממש, כי אני רק בפרק השני, אבל לא נורא
פיטר

cwn

New member
../images/Emo58.gif

אנטי גיבור, לא גיבור. הייחוס היה לסיילר, לא לפיטר.

sirexrv

New member
בבקשה, לא להיות חוכמלוג... ../images/Emo58.gif

מה, לא כלאו אנשים במכולה (בסרט או בסדרה) אף פעם ועכשיו "גיבורים" עלו על זה וSMALLVILLE מעתיקה מגיבורים? -נו באמת.... ולינל לא בדיוק "אנטי גיבור" -זה נתון לפרשנות...

limors2

Well-known member
סתם תהייה כללית קטנה ולא מספיילרת-

כשרוצים להראות את קלארק עובד בחווה, רוב הזמן הוא מתקן טרקטורים. למה לעזאזל הוא טורח? זה לא שהוא משתמש בהם אי פעם. לא חבל על הזמן שלו?

למעלה