פרק 7.05 - Action.

ברודי

New member
../images/Emo6.gif אני גם בדיוק חשבתי על זה הפרק

תמיד מוצאים אותו מתקן את אותו טרקטור ירוק... כבר שיקנה חדש

julie90

New member
וזה מעלה בי שאלה

למה לעזאזל הוא תוקע אותם שם? למה הם משמשים?

sirexrv

New member
העמודים האלו משמשים לגדרות...

לשדה או מטע שלא יבואו חיות לסוגיהם (גדולות) וינשנשו את השדה -זה עבודה באמת קשה ומתישה....

slayer510

New member
פרק חזק ביותר!!!../images/Emo58.gif

ראשית כל, עליי לציין שכריסטינה מיליאן(רייצ'ל דוונפורט) היא כוסית רצח!!!
ועכשיו לפרק: טוב, הפרק היה פשוט מעולה! ליונל סוף סוף חזר!! הופתעתי לגלות שלאנה שילמה למרילין הזאת כדי להחזיק את ליונל שבוי. ואני חשבתי שזה היה לקס, לפי הספוילרים שקראתי על הפרק. בספוילר צויין שמי שעומד מאחורי כל זה הוא L.L וכמובן שחשבתי שזה לקס לותר ובסוף התברר שזה לאנה לאנג. מעניין למה היא עשתה לו את זה? הרי ליונל הוא בן אדם טוב, הוא עזר לה הרבה ודאג לה(חוץ מהקטע שהוא איים עליה שהוא יהרוג את קלארק אם היא לא תינשא ללקס בפרק 16 של עונה 6). תקנו אותי אם אני טועה, אבל האם ליונל הוא לא זה שעזר לה להימלט מלקס בעונה הקודמת?! האם קלארק באמת עף לקראת סוף הפרק, כשהוא הציל את לאנה או מה????
חחח מעניין לאן קארה נעלמה?! במקומה הופיעה לויס. אפרופו לויס, על מה היא חקרה את לקס? בקיצור, פרק תותח ומלא אקשן, במיוחד בקטעים עם ליונל. איך שהוא רץ בשדה ולאנה חבטה בו, זאת הייתה סצינה מעולה!! מת כבר לראות את פרק הבא

ברודי

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי שמגלים פתאום שזאת לאנה שהחזיקה את ליונל שמה. זה היה חזק.... בכלל הפכו את הדמות שלה ממעצבנת לממש מגניבה. ליונל הוא כביכול טוב אבל בסוף העונה ה-6 הוא מכריח את לאנה להתחתן עם לקס, או להישאר איתו והוא מאיים עליה שהוא יגלה את הסוד של קלארק אם לא. מה שהופך אותו באופן אוטומטי לאיום עבורה ועבור קלארק שעליו היא כביכול מגינה מתחילת העונה. קלארק לא עף- הוא נפל ביחד איתה מהבניין רק שהוא נפל עם הראש ללמטה כדי לתפוס אותה וככה האיץ את מהירות הנפילה וכשהם הגיעו לריצפה הוא ספג את הנחיתה. אהבתי את המבטים שלהם כשהם נפלו אבל זה באמת מוזר שהם לא התנשקו אפילו פעם אחת למרות שמובן מהפרק שהם חברים... ברור לי שהיוצרים של הסידרה לא מעוניינים שהם יחזרו להיות כל הפרק מרוחים אחד על השני אבל גם ככה זה מוגזם... הפרק לא הכי היה משהו לדעתי.. התלבושות של הסופר גיבורים בסרט היו מגוחכות, גם די ירדו על תרבות המכורים לקומיקסים שהם מוכנים להרוג מישהי רק שהסרט יתאים לעלילת הקומיקס... תקנו אותי אם אני טועה אבל אין באחד הסרטים הישנים של סופרמן קטע שהוא מציל מישהי שהבלמים שלה באוטו לא פועלים? נראה לי אפילו שזאת היתה לויס.. בכל אופן בכל פרק אנחנו מוצאים אין סוף רמיזות לקראת העתיד של קלארק וזה ממש נחמד... הכי לא מובן היה למה ההוא בבית משוגעים לא גילה ללקס מה שהוא יודע על קלארק. אין ממש הסבר לזה. לפי דעתי הוא עשה את זה כי תמיד בקומיקס יש דמות אחת שצריכה לשמור על הזהות האמיתית של הגיבור הראשי והוא כאילו הרגיש שזה הוא אבל בת'כלס אין ממש הסבר הגיוני כי הוא כן גילה לכולם שיש מישהו שהצליח לעצור קליע בידיים שלו אחרת הוא לא היה מגיע לבל ריוו... ממש חבל שאין הרבה לויס :( ואני מאחלת לקארה שתחזור רק עוד המון פרקים.

cwn

New member
../images/Emo58.gif

ההוא מבית המשוגעים ניסה להרוג את לאנה כדי לגרום לקלארק להגיע ליעוד האמיתי שלו (כפי שהוא רואה אותו). בתור פנאט של קומיקס הוא מאמין בגיבור ומאמין שהזהות שלו אמורה להישאר חסויה.

yafufa88

New member
מש שמעלה באמת את השאלה... ../images/Emo58.gif

הרי לקס אמר שהביאו אותו (את הפנאט) לבל-ריב כי הוא טען שיש מישהו "גיבור" בעיירה עם כוחות שיכול לתפוס כדור מאקדח וכו' , ואז כשלקס רצה לשמוע על זה, הוא לא הסכים לספר - למה? הרי הסיבה שהוא שם היתה שהוא רצה לגלות את הסוד שלו, אז מה קרה פתאום? הוא התחרט?? לפי דעתי זה בגלל שהוא קלט שלקס הוא ה"רע" בסיפור, כנראה מזה שהוא ציטט את הרע בקומיקס האהוב עליו..

XUXA141

New member
מילא שאין נשיקות אבל..

היא גרה אצלו, הוא קורא לה "גירלפרינד" - האם הם גרים בשני חדרים נפרדים? או ישנים ביחד? רק ישנים? קצת תמוה לנוכח זה שאין אפילו נשיקה. פתאום הוא לא מפחד לגור איתה? (או לישון איתה)?

yafufa88

New member
קלארק... ../images/Emo58.gif

צלל. וליונל לא עזר ללאנה לברוח מלקס, הוא בכלל אל ידע על התוכנית שלה. ומה שבאמת לא הבנתי זה למה הוא לא פשוט מספר לה שהוא בצד של קלארק?

orlosh4

New member
וואייי איזהה פרקק יפהה../images/Emo13.gif

אחדד הפרקיםם היפים שהשאירו אותי מרותקת...אהבתי כל קטע וקטע! את זה שקלארק עףף והציל את לאנה זה היה מדהים וגם את הקטע שמצאו את ליונל וגילו שזאת לאנה החזיקה אותו שבוי..קיצ' כל חלק וחלק..! הפרק הזה גרם להרבה מחשבה והבנה לדעתי לגבי עתידו של קלארק...

סוף סוף פרק עם קצת אקשן, אבל עדיין...../images/Emo58.gif

הסדרה התדרדרה, בעונה שעברה הם הגיעו לשיא ועכשיו הם יורדים?! מה העניין?! לויס והעורך הזה מעצבנים אותי, זה כל פעם כאילו דוחפים אותם. קלואי חזרה לעצמה קצת.... אהבתי
וחבל שלאנה לא נמרחה על המכונית הזאת, היה עוזר להרבה אנשים

McFreaKy

New member
לשם שינוי פרק טוב! ../images/Emo58.gif

ההתחלה הייתה מגניבה, הזכירה לי את "לויס וקלארק" שקלארק היה שומע משהו ובספיד מגיע ומציל את המצב. מה שכן, באיזה אופן נוח עפה לה הדלת והיא עפה מהאוטו ולא פשוט נמחצה בתוכו. כמה נוח, כמה נוח.
העורך הזה מעצבן אותי. ולא ממש שמתי לב ללויס בפרק. היא לא בולטת ולא נותנים לה סיפורים מעניינים מספיק. ]; קארה חסרה לי במקצת. אבל ללא ספק, לפי דעתי, גולת הכותרת של הפרק הייתה לנה. וואו. איזו התפתחות של דמות. מה לעזאזל?! גונבת כסף? משקרת לקלארק? חוטפת את ליונל?! אני אוהב את ההתפתחות והכיוון שהם לוקחים אותה ואני מקווה שככה גם יעשו את הפתח ללויס וקלארק. שלנה תושחת לגמרי. תהפוך לרעה וקלארק או יפסיק לאהוב אותה בגלל זה או שהיא תוביל את עצמי להרס עצמי לחלוטין וקלארק לא יוכל להציל אותה. קצת כמו שהבחור המטורף אמר שצריך לקרות, כמו שליונל אמר לה שיקרה אם תמשיך ככה. אהבתי את הנאום שלו. מה שאני לא מבין אבל זה איך לעזאזל לנה תיכננה את זה? הרי ליונל איבד את ההכרה והכל כתוצאה מכל הסיפור עם ביזארו. לנה לא יכלה לצפות את זה והיא ברחה בכלל מהארץ, אז איך האנשים שלה תפסו אותו? ומה בתכלס היא רצתה בזה? כי הוא רק קם וכבר ברח להיא.. בכל מקרה, כל הקטעים עם לנה היו מעולים.
והקטע שהיא נופלת והוא תופס אותה. אחלה אפקטים.
רציתי שהוא יעוף.
אבל, אה, כן, רגע.... אף אחד ברחוב לא ראה את זה?!?!@#$@!$@?%#@^%?#%?#%?#? נו, באמת. באמת. זה מגוחך בערך כמו כל הקרב האחרון שהלך בפרק האחרון של עונה 1 של הירוז באמצע הרחוב וכביכול אף אחד לא ראה. לא מתקבל על הדעת. וקלארק מקבל גלימה... האם זו ה-גלימה? לנה יפה, כבר אמרתי?

aerynsun

New member
../images/Emo58.gif

זה נחמד לראות את לאנה כרעה ושנותנים לה קו עלילה משלה לשם שינוי. אבל אני רוצה את לאנה שאני אוהבת חזרה
מקווה שהיא תחזור לעצמה. שקלארק יעזור לה לחזור ללאנה שכולנו מכירים. בקשר ללואיס , זה דווקא היה ממש מרגש לראות אותה בתור עיתונאית. הקטע שלה ושל לקס עם המשקפיים שהיא לבשה. קלאסי!
סוף כל סוף לואיס הגיע ליעדה! אני לא סובלת את העורך. השחקן לא משהו
הגלימה
אחלה פרק! וכמובן , הסוכר שבסוכר . ליונל. אח! איזה דמות!!! מקווה שנראה אותו ועוד הרבה.

סוף סוף כסיותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

והמון,לאנה ועוד בחורה שחומת עור עלק כוכבת בלה בלה בלה,כסיות גברותי ורבותי,סוף סוף מישהי אולטמטיבית עבור לאנה אני אקרא לו פרק הכוסית

yafufa88

New member
אפרופו העורך...

מעצבן שסמולוויל לא נותנים הסבר איך בגיל כזה צעיר הוא הגיע להיות עורך! מה הבעיה להמציא משהו כמו "אבא שלו הבעלים של העיתון והוא מינה את הבן שלו לנהל אותו בלה בלה בלה" או משהו כזה (למרות שככל הידוע לי לקס/ליונל הם הבעלים לפחות לפי התסריט המקורי, אבל שימציאו משהו!)

למעלה