פרק 7.05 - Action.

הייזל

New member
../images/Emo58.gif

הוא לא העורך של כל העיתון. הוא עורך של מדור מסויים. הדיילי פלאנט הוא עיתון ענק, תחשבו עיתון הארץ של סופ"ש בכל *יום*. יש לו הרבה מדורים ולכן הרבה עורכים. כבר נתקלנו בעורכים צעירים (בעונה 3 כשקלואי פוטרה מהדיילי פלאנט). זה סביר מאוד שהוא צעיר בטח בן 25+. הוא מה שנקרא ג'וניור אדיטור. העורכים הראשיים בטח הרבה יותר מבוגרים ומנוסים. מה שמזכיר לי, נורא נורא נורא רוצה לראות את פריי וייט ולויס ביחד (בשיחה, לא ברומן או משהו). נורא בא לי וזה כל כך במקום. אה, והלות'רים לא שולטים בדיילי פלאנט, לא כרגע בכל אופן. כשלקס קונה בסוף את הפלאנט הוא עושה את זה כדי לסגור אותו (בקומיקס וב"לויס וקלארק").

yafufa88

New member
זה יכול להסביר את הדבר המוזר הזה.. |ספוליר|

אבל לפי איך שהם מדברים בסידרה נראה שהוא העורך הראשי.. אבל שיהיה

הייזל

New member
הוא עדיין עורך ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

לא שזה משנה ללויס, היא עושה מה שהיא רוצה בכל מקרה.

julie90

New member
איזה מבאס../images/Emo4.gif

עדיין לי יצא תרגום לפרק (ד"א, אני לא מבינה מה לוקח לסאבס כ"כ הרבה זמן, זה תמיד היה מהר יחסית).

nick fury

New member
נקודה למחשבה../images/Emo58.gif

בסצינה האחרונה, כשהוא מקבל את הגלימה, רואים אותו מתרחק כשהגלימה מתנפנפת ברוח. הוא השאיר אותה מאחור, סימן שהוא לא חושב לעזוב את סמולוויל בקרוב (ואת זה הוא גם אמר ללאנה). האם אני רואה עוד חמש עונות של סמולוויל באופק?
אוף טופיק, אהבתי את הפרק. מאוד סופרמני וכן, מזכיר בהרבה את לויס וקלארק. אהבתי את הנפילה ואהבתי גם את הקטעים עם לויס.

slayer510

New member
חחח איזה 5 עונות?!?!

העונה האחרונה תהיה עונה 8 וגם זה בסימן שאלה, לפי הקצב שבו מתדרדרת העונה ה-7.

S h a b i i

New member
../images/Emo58.gif :)

קודם כל-הלאנה הזאת ביצ'יתת ודו פרצופית..אני שונאת אותה ! כל הזמן הזה...מה שהרחיק אותה מקלארק היה עצם הדבר שהוא לא כן איתה..ועכשיו שהיא יודעת את הסוד שלו-היא עוד יותר מנסה להרחיק אותו ממנה? כאילו,גם זה לא מספיק לה? ובהחלט אהבתי את הפרקק ! באמת היה בו אקשן והוא היה מותח...במיוחד הקטעים עם ליונל..סוף סוף הראו אותו..אבל גם אני לא מבינה מה נסגר איתו-הוא טוב/רע? ושלאנה נפלה..כולה שלווה.. "סואו וואט? אני אמות? אה לא..קלארק יבוא להציל אותי.." רק מעצם זה שהיא הייתה כ"כ שלווה זה הגביר את העובדה שעוד שנייה קלארק יבוא ויציל אותה.. וגם אני לא מבינה למה לא הייתה עד עכשיו נשיקה ביניהם..אולי זה בעצם מרמז שהם התרחקו ויתרחקו וכי היעוד שלהם הוא לא להיות ביחד (טוב נו זה די ברור)..ושבעזרת השם המערכת יחסים החופרת הזאת תסתיים והוא באמת יבין שלויס היא אהבת חייו ! אפרופו לויס-מעצבן אותי שתקעו לה תפקיד של "העיתונאית מהדיילי פלאנט", נכון שזה מה שבעצם היא אמורה להיות..אבל רציתי לראות היום קצת אקשן איתה..מכות פה ושם :]..היא קצת הייתה מיותרת בפרק..אפילו שאני מתה על הדמות שלה..אבל אני מחכה שסוף סוף באמת היא תעשה משהו מסוכן שיעלה לה בחיים..ואז קלארק יבוא ויציל אותה
....ושהיא תהיה דמות יותר מרכזית בסמולוויל..כמו שבאמת מגיע לה..

נצל"ש[?] | מישו יודע אם..

קארה הולכת להיות דמות רלוונטית בסמולוויל?. הכוונה..היא תהיה כמו קלארק.? עד לסוף עונה 7-8[?!] ? קצת מבאס אם כן..כל הקטטע שקלארק הוא ה"סופרמן" היחיד ועכשיו סופרגירל..קצת מיותר לדעתי חח טוב מקווה שלא הפרתי פה שום חוקים..[?!]פעם ראשונה אני כותבת פה

Superboi

New member
כנראה שכן../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

הרי היא בפתיח. למרות שאי אפשר לדעת לאיזה עולם של סופרמן סמולוויל הולכת. בעולם אחד היא נשארת איתו, ומצטרפת לליגת הצדק (מה שנראה לי שיקרה), ובשני היא מופיעה פעם ב-, כשצריכים אותה לעלילה. כמו בסדרה המצויירת, אאל"ט.

Superboi

New member
ובקשר לחוקים. היית צריכה לשים>>../images/Emo58.gif../images/Emo59.gif

בהוט העונה השישית עוד לא שודרה, אז צריך לשים כזה אם חושפים פרטים מהעונה הזו והעלה. :)

../images/Emo58.gifפרק מדהים!!

נראה לי שזה הפרק הכי טוב בעונה עד עכשיו
זה היה כל כך מעניין!!! האמת ראיתי את הטריילר לפני שהפרק יצא וחשבתי שהפרק הולך להיות אחרת לגמרי..
איך אני שמחה קלואי חזרה לעצמה והיא עוד פעם שנונה כזאת, חח איך אני אוהבת אותה ככה. ואיך בתחילת הפרק קלארק כזה אומר: "כל זה בשביל כוכבת אחת?"--חח אהבתי. וואי והקטעים עם ליינול ממש מעניינים. איך שהוא הוריד מהיד שלו את הדבר הזה מה שזה לא היה זה נראה כל כך אמיתי וכואב
--אווץ'
ממש התגעגעתי ליינול, סוף סוף משהו קורה איתו. ולאנה--אני מתחילה לשנוא אותה יותר ויותר
איך היא משקרת לקלארק ומה שהיא עושה ליינול
השיחה עם ליינול ולאנה בסוף-- איזה משפטי מחץ היו ליינול שמה וכל אחד מהם נכון. ואיך לאנה עונה לטלפון לקלארק אחרי שהיא מעלפת את ליינול ואומרת לו שהיא אצל נל וסתם רואה סרט
--איך אני שונאת אותה ככה. ועוד פעם אהבתי אותה איך היא השתנתה יותר מכולם!! מה היא בכלל אמורה להיות בסוף בחיים של סופרמן? אני יודעת שקלארק אמור להיות עם לויס, אז מה לאנה אמורה להיות
בסצנה הראשונה עם קלארק ולקס כשלקס אמר "בעולם הקומיקס, כשאתה נועד להציל את האנושות אתה נועד להיות לבד" איזה צמרמורת חטפתי
והעוזר הפקה (נראה לי שזה זה אם הבנתי נכון..),בן, איזה פסיכי הוא אבל בבל-ריוו נראה לי שהוא קלט שלקס הוא הרשע בסיפור של קלארק כמו שדבילקס רשע בסיפור של ה"ווריר אנג'ל" ואיך הוא לא סיפר לו ואמר ש"אין מה לספר. הכל בראש שלי". וממש אהבתי את הסצנה בסוף כשקלארק הולך ורואים את הגלימה האדומה עפה ברוח, מרמז על העתיד--עשו את זה ממש יפה

yafufa88

New member
לאנה אמורה להיות..

אישתו של פיט בעע
ובעיקרון היא לא תהיה בחיים של סופרמן מלבד הצצה או שתיים פה ושם

J u s t M e 1 8

New member
סוף סוף פרק ברמה

עכשיו אפשר לומר שהעונה השביעית התחילה! נתחיל מזה שלמעריץ המטורף שמנסה לפגוע במישהו אין שום קשר לקריפטוניים, כי כבר נמאס מהסיפור הרגיל. אז אהבתי את כל הסצנות של זה. הרמיזה לקלארק על העתיד שלו, ובמיוחד בסוף שהמעריץ לא סיפר את הסוד ללקס כדי להגן על קלארק. קלואי, שבאופן מוזר דווקא אחרי שנפרדה מג'ימי חוזרת לעצמה, נחמד לראות אותה חוזרת לשנינות שלה =] לואיס שגם אליה התגעגעתי, בהחלט מוסיפה לכל פרק שהיא מופיע בו, לפעמים יותר לפעמים פחות. הבעיה היחידה היא לאנה. ההתנהגות התמימה הזאת של הילדה הטובה כבר לא אמינה. כאילו היא תמיד הייתה ככה, רק שלפני כן זה היה אמין כי ידענו שאין בה טיפה של רוע. אבל עכשיו שמראים בה עוד צד מרושע, אז הצד השני נראה צבוע ומזוייף, ואפילו מעורר קצת סלידה. מקווה שתספר הכל לקלארק ותניח לצד הזה של הרוע, או לפחות שתקח את הצד הזה לטוב, שתראה שזה לטובת קלארק, כ עד שהיא לא עושה את זה הצד התמים והטוב מקבל משמעות מזוייפת. אבל אהבתי את הסצנה שהוא הציל אותה, רק חבל שהוא לא ריחף קצת והוריד אותה בקליקות במקום למעוך מכונית. גם הסצנה שהוא הציל את רייצ'ל נעשה טוב מאוד. ושובו של ליונל בהחלט גם תרמה לפרק. המשחק שלו אמין ומרתק. ולמרות שלא ברור באיזה צד הוא, הדמות שלו מוסיפה לעלילה רק לטובה. לסיכום פרק לא רע, בניגוד לפרקים הקודמים אפילו מצויין. מקווה ששאר הפרקים ימשיכו ככה.

RonyTheStar

New member
פרק 7.06 Lara טריילר../images/Emo70.gif מעניין../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

יש גם גם קטעים בפרק שחתכו בעריכה:) תראו את הטריילר ואז תראו עוד כמה קטעים בMenu <object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rFW1Oyn1ZHU"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rFW1Oyn1ZHU" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

RonyTheStar

New member
הוידאו לא עלה :\ אז הינה הלינק:) ../images/Emo58.gif

http://www.youtube.com/watch?v=rFW1Oyn1ZHU

mazinya

New member
אחחחח איזה פרק.. איזה פרק...../images/Emo58.gif

ידעתי שזה רק ילך וישתבח. הקפיצה מהבניין... והסוף עם הגלימה המתנופפת ברוח.. פשוט פרק מעולה

למעלה