פרק 7.05 - Action.

aerynsun

New member
Action 7X5 ../images/Emo58.gif

יש ארבע קליפים בקומונת קלאנה למי שרוצה לראות. מדהימים!!! ביחוד אחד מהם. שתראו תבינו

orlosh4

New member
שאלהההה

ישש מצב שמישהו יעלה את פרק 5 עם תרגום מובנה?!

McFreaKy

New member
אני אחסום אותך.

אני מצטער, אבל אני כבר ביקשתי ממך לשרשר ולעקוב אחר חוקי הפורום ואת מזלזלת. הפורום נועד כדי לדסקס על הסידרה ודברים שקשורים בה, לא לחפש תוכן לא חוקי של הורדות וכתוביות. הפורום הוא לא מנוע חיפוש להורדות וכתוביות והודעות כאלו, של כל אחד, בעתיד - ימחקו. ויש פה שאלה שני שירשורים מתחתחייך, למה לא לשרשר לשם? למה שירשור חדש? ולמען השם, הפרק עוד לא יצא, כבר את מחפשת כתוביות?! חכי שמישהו יפרסם. שיצא הפרק. באמת. ואם לא שירשור שאלות, שלושה שירשורים מתחתייך יש שירשור של פרק 7.05, אז למה לא לשאול שם?! למה עוד הודעה חדשה?! פעם באה זו כבר לא תהיה אזהרה, אלא חסימה. ושכולם יקחו לתשומת לב, בבקשה.

אני רוצה לראות שמישהו יפרסם

אני מעלה את הפורום הזה על מוקד,שלחתי מייל לוורנרבראדרס,ורשמתי שאתר חוקי מפיץ לינקים להורדה:) שאלו: מי מי? אמרתי שבנתיים אני לא מביא נכון אביה?
?..........

orlosh4

New member
Just Another Name

תודהה רבהה מאמי עכשיו יותר מובן ליי כל העיניין הזה תודהה

always be me mc

New member
ראי תמונה../images/Emo26.gif

ואז פשוט לוחצים ומחפשים את השם של הקומונה כשם שמחפשים שם של פורום

McFreaKy

New member
../images/Emo124.gif פרק 7.05 - Action. ../images/Emo58.gif

תקציר הפרק:
The residents of Smallville are thrilled when "Warrior Angel," a movie based on a comic book, begins shooting in town. However, after the lead actress, Rachel Davenprt takes off in stunt car with cut brakes, Clark must step in to stop the runaway car. Unfortunately, an obsessed fan witnesses this heroic event and decides Clark is a real life superhero, whose girlfriend Lana must be eliminated so Clark can fulfill his destiny. Meanwhile, Lex discovers Lionel at the cabin.​
טריילר לפרק. גירסת הבמאי - קטע מהפרק. גלריית תמונות מהפרק. כל מה שקשור לפרק לשירשור הזה. מה שלא ישורשר - ימחק.

Mwalker

New member
איזה פרק יפהה ../images/Emo58.gif

אני פשוט בהלם , 5 פרקים אנחנו מחכים לליונל - ובסוף כל הזמן הוא מתחת לאף שלנו ... מוחזק בידי לאנה . לא יכלתי להאמין אפילו שזה מה שיהיה. משהו אבל בפרק ממש מציק לי , היו איזה 3-4 קטעים שלאנה וקלארק היו צריכים להתנשק , בכל פעם משהו עוצר אותם - למה ?? מאז שלאנה חזר לא ראיתי אפילו נשיקה אחת . אני חושב שלאנה מנצלת את קלארק בשביל משהו .. לא יודע למה אבל לדעתי היא כבר לא ממש רוצה להיות איתו ביחד . היא אומרת שהיא עשתה את זה בשביל להגן על קלארק אבל נראה לי שזה בשביל משהו אחר , כמו שאמר ליונל . לקס כהרגלו רודף אחרי "עבמי"ם" .. חחחח זה פשוט מדהים איך כל אחד שנעול בבל ריו לא מדבר על קלארק ... לדעתי הפרק ממש מדהים , אהבתי ת'סיצנה של לאנה וקלארק באוויר , אךךךך כמה רציתי שהוא יעוף שם . הסוף ממש יפה , איזה רמזזזזזזזז לעתיד .

שיריק2

New member
../images/Emo58.gif

סוף סוף אחרי פתיחת עונה צולעת אנחנו מקבלים פרק חזק כמו שצריך להיות! בסיום הצפייה נשענתי לאחור בנחת!! אולי יש תקווה חחחחחח אקשן טוב והרבה מתח כמתבקש!!! הקטעים של קלאנה ללא נשיקות היו מאד מאד מוזרים- אולי מישהו שכח לצייד אותם בסוכריות מנטה חחחחחחח הייתה יציאה טובה של קלואי- כשקלארק שאל אותה אם היא יכולה לבדוק לו משהו היא ענתה לו -ברור, אחרת היה הסבר צולע לזה שאני סיידקיק.... אבל על ההתחלה כשהיא נדחפה רציתי לזרוק עליה ספר- איזה נדבקת בחיי........ הקטעים של ליונל עם הכביכול מטורפת- ממש כמו בסרט מיזורי .. הכונפה קארה לא הייתה חסרה בכלל ולא 'כפת לי שהיא לא תופיע בכלל האמת?גם ג'ימי לא היה חסר.... הפעם הרגשתי שיש תמורה לאגרה (-;

שיריק2

New member
ועוד משהו ../images/Emo58.gif

כשלאנה הועפה מהבניין- ככה נופלים??? ככה?? איפה הפאניקה איפה ההיסטריה.?? ואחרי שקלארקי מציל אותך, ככה מתלהבים? איפה ההתחרעות בנשיקות איפה???? מה זה פה - נשיקה אסקימוסית??? אינדיאנית??? מתנשקים עם המצח??? מה לעזעזל קורה פה?????? נראה לי שיש לנו עסק עם דאבל לאנה. ונראה לי ששתיהן יודעות אחת מהשנייה. אחרת איך נתן להסביר את התיאום בין שתיהן? ארררררגגגגגגגגגג..

aerynsun

New member
סוף כל סוף פרק טוב ../images/Emo58.gif

יש לי הרגשה שיש שני לאנה. וזאת שנפלה היא כפילה. משהו כאן מוזר. יש את לאנה שחטפה את ליונל וכשקלארק מתקשר היא כולה מקסימה וחייכנית. לא נראה לי שזאת לאנה שכולנו מכירים. לא נראה לי שהיא תהפוך ללקס השני. משהו כאן חשוד מאוד.

FavO r i Tes

New member
אממ אני חושבת שזה היה כל הקטע ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

היא פשוט ידעה שקלארק יציל אותה וחיכתה לו באיפוק, לפחות זה התחושה שאני הרגשתי כשהיא נפלה.

handlessman

New member
הנה למה אני אוהב את הפורום הזה...

כי גם לי פה ושם דברים לא נראים הגיוניים אבל אני לא מצליח להגדיר לעצמי אותם במוח ולהבין בדיוק מה הפריע לי שם, ואז אנשים כותבים בנוגע לנושאים האלה וזה מסדר לי הכל

למעלה