לשם שינוי פרק טוב! ../images/Emo58.gif
ההתחלה הייתה מגניבה, הזכירה לי את "לויס וקלארק" שקלארק היה שומע משהו ובספיד מגיע ומציל את המצב. מה שכן, באיזה אופן נוח עפה לה הדלת והיא עפה מהאוטו ולא פשוט נמחצה בתוכו. כמה נוח, כמה נוח.
העורך הזה מעצבן אותי. ולא ממש שמתי לב ללויס בפרק. היא לא בולטת ולא נותנים לה סיפורים מעניינים מספיק. ]; קארה חסרה לי במקצת. אבל ללא ספק, לפי דעתי, גולת הכותרת של הפרק הייתה
לנה. וואו. איזו התפתחות של דמות. מה לעזאזל?! גונבת כסף? משקרת לקלארק?
חוטפת את ליונל?! אני אוהב את ההתפתחות והכיוון שהם לוקחים אותה ואני מקווה שככה גם יעשו את הפתח ללויס וקלארק. שלנה תושחת לגמרי. תהפוך לרעה וקלארק או יפסיק לאהוב אותה בגלל זה או שהיא תוביל את עצמי להרס עצמי לחלוטין וקלארק לא יוכל להציל אותה. קצת כמו שהבחור המטורף אמר שצריך לקרות, כמו שליונל אמר לה שיקרה אם תמשיך ככה. אהבתי את הנאום שלו. מה שאני לא מבין אבל זה איך לעזאזל לנה תיכננה את זה? הרי ליונל איבד את ההכרה והכל כתוצאה מכל הסיפור עם ביזארו. לנה לא יכלה לצפות את זה והיא ברחה בכלל מהארץ, אז איך האנשים שלה תפסו אותו? ומה בתכלס היא רצתה בזה? כי הוא רק קם וכבר ברח להיא.. בכל מקרה, כל הקטעים עם לנה היו מעולים.
והקטע שהיא נופלת והוא תופס אותה. אחלה אפקטים.
רציתי שהוא יעוף.
אבל, אה, כן, רגע....
אף אחד ברחוב לא ראה את זה?!?!@#$@!$@?%#@^%?#%?#%?#? נו, באמת. באמת. זה מגוחך בערך כמו כל הקרב האחרון שהלך בפרק האחרון של עונה 1 של הירוז באמצע הרחוב וכביכול אף אחד לא ראה. לא מתקבל על הדעת. וקלארק מקבל גלימה... האם זו ה-גלימה? לנה יפה, כבר אמרתי?