פרק 120

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif

ליר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה את שמה את קספר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif

יאאא את רוצחת אותי כל פעם מחדש

tsveeka23

New member
לא חרא, פשוט סוף טוב הכל טוב

אסי שרופה על גיא וגיא לא הפסיק לחשוב על אסי. היה פרק קצת משעשע, אם כי כזה "דביק" ופוצי מוצי, אבל זה מה שציפו. אני מבין שנוגה העיפה סטירה לגיא אבל מה יש לתום להעיף סטירה לאסי? היא חייבת לו משהו? היה מורגש ההבדל בין אסי למיכאלה. אסי נשמה טהורה. מיכאלה הייתה (ז"ל) מלכת הרשע.

zulu2000

New member
עכשיו איפה כל האנשים שהבטיחו ש../images/Emo28.gif

שהבטיחו שמשה יחזור? חבל היה פרק צפוי אבל יפה.. הצחיק אותי כל הקטע שאסי נפרדה מתום וגיא מנגה והסטירות חח

נמגרררררררררררררררר../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;

איך אלוהים!!! למה למה?!?!?!? איזה פרק כזה סוףףףףףףףףףףףף והיה סוף מקורי ויפההההההההההההההההההה יואווו אפרת ונתן האלה כאלה מתוקיםם ביחדדדדדדדדד הם צריכים להיות זוג במציאות וזה בדוק!!! אני לא מאמינה שנגמרררררר חייב חייב להיות עונה שניה למיכאלהההההההה
נגמררררררררררר אני לא יכולה לקלוטטטטט את זה!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

Ivan Pedroso

New member
חבל שמשה לא חזר

אבל היה פרק יפה
לא אהבתי את הקטעים עם מיקי ודן והאמת גיא יצא מניאק שהוא ביטל את הנסיעה להודו ברגע האחרון... טוב, מיכאלה נגמרה וזהו
היה טוב טוב שהיה

tsveeka23

New member
לא היה הולך לו עם נוגה

הוא היה צריך להיות עם אסי. נוגה מעצבנת. גיא לא רצה לנסוע להודו, הוא לא היה בשל. הוא רצה את אסי. השיג אותה בסוף. כלי עולם. טוב שרענן בכלא.

kidvideo

New member
טום זה התסריטאי

אני מזהה את תום, זה בכלל לא שחקן, זה אחד התסריטאים [והכי מצחיק לטעמי]. די אהבתי, היו קטעים מאולצים והיו קטעים נחמדים. הייי שלום מיכאלה

GILADOS

New member
איזה סוף מדהים ../images/Emo13.gif כבר לא ציפיתי לסוף כזה מדהים בגלל הפרק הקודם ../images/Emo13.gif אבל זה היה סוף ממש מרגש ../images/Emo13.gif

יאווווווווווו איזה מדהייייייייייםםם

סוף מדהיייםםם!! מזל שגיא ונוגה לא נשארו אחרת הייתי הורגת את ההפקה שלהם!!!!!! אסי וגיא מושלמיייייייייייייים אפרת כהן את פשוט יפה!! בחיים שלי לא ראיתי מישהי מדהימה כמוך!! איזה שחקניייייייייייייייייתתת שיאווו

sweet life

New member
ניגמררררררררררר

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הרגו לי את משה ולא החזירו..השאירו לי את דורין לבד עם קשת ומצטערת הסצנה של צבי ויסמין הגעילה אותי וחוץ מי זה מה לא נועלים את הדלת?! חחח חוץ מי זה ישבתי עם חיוך דבילי על הפרצוף..אבל הכי הרג אותי אופן הדיבור בין מיקי לדן...מין מצא את מינו לא מאמינה שזה ניגמר!!! ניגמר!!!! אין יותר לאן למהר בשמונה וחמישה ניגמרררר ובלי משה שלי!!! אני שוקלת לכתוב מיכתב חם מזג על מתו משה.... =(

j e n n y lopez

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה לא קורה לי!!!!!!!!!!!!!!!!11 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני מתההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אפרת ונתי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זה היה הסוף הכי מדהים בעולם!!!!!!!!!! חברה שלי היתה איתי ואני לא מספיקה לבכות!!!!!!!!! והיא כזה שיה נטלי אל תבכי נטלי אל תבכי יוווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בכיתי עם קול1 אחרי זה כולם היתקשרו לנחם אותי לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

NE RO3

New member
תרגיעי קצת..

וחוץ מזה הסוף לא היה משהו.. זה סוף זה?!!

SofyTofy

New member
היה חמוד מאוד..../images/Emo103.gif

ועצוב...
הסוף אכזב, ציפיתי לאיזו סצינה מרגשת עד דמעות ולא ריקודים בניו יורקי
קשה להיפרד.

KiShKooSh

New member
זהו גם אני ציפיתי לאיזה הצעת נישאין

ולא לאיזה קווקי וריקוד בנוי יורקי

למעלה