פרק 120

mary17

New member
היה פרק מדהיםםםםםםםםםםםם

אבל התאכזבתי שאין משה תפוז לא שליטהההההההההההההההההה

איזה יפה היה...

הקטע שבן מציע למיה נישואים....ואיך היא אמרה לו כן כזה ישר!!איזה מתוקהה היא נהייתה...בתחילת הסדרה ממש לא סבלתי אותה...!! דן ומיקי קרעו אותי....חחחח וצבי ויסמין-טוב שלא בלעו אחד את השני... והשלמות.....אסי&גיאאא יאוווו איזה מתוקים!!! הקטע הכי מבאס בכל הסדרה...היה כשמשה מת...איזה עצוב בלעדיו!!

מה? אבל למה זה הסתיים ככה...

כאילו שלא תבינו לא נכון ממש התפקעתי מצחוק וזה והיה שמח והכל ומצד שני כמובן מאוד עצוב אבל זה היה נראה בסצנה האחרונה כאילו אין להם כוח לסיים את זה כמו שצריך אז הם עשו מין בדיחה כזה...נו טוב... באמת חשבתי שרענן יצליח לצאת מהכלא! חחח....

orchoock

New member
האמת הכואבת

בתור מכור לטלנובלות של ערוץ שלוש החל מ"לגעת באושר" ועד "משחק החיים", הרשו לי להציג פה את הביקורת שלי ל"מיכאלה". בעוד שאת העליבות של "לגעת באושר" היה ניתן לתרץ בכך שהם היו טירונים, אני לא מוצא שום סיבה הגיונית לעליבות של "מיכאלה". ואני לא אומר שלא היו רגעים טובים: כשדורין באה לרצוח את גרשון בסגנון "קיל ביל", אבל עדיין לטלנובלה הזו היה חסר משהו בסיסי. קשה לי להגדיר מה בידיוק היה חסר לה. כדי להבין אותי, צריך לדעת מה אני אוהב בטלנובלות של ערוץ 3. האמת - זה רק לשם השעשוע. מעט מאד פעמים זה מתוך הזדהות, זה אף פעם לא יכול לגרום לי לבכות. להפך, היה נורא מצחיק לראות את הניסיון ליצור דרמתיות במוות של משה. היו שחקנים טובים שציפיתי שיהיו טובים: שרון אלכסנדר, נירו לוי. היו שחקנים מעולים שממש לא ציפיתי שיהיו... שחקנים: חני נחמיאס. היו שחקנים גרועים שציפיתי מהם ליותר: לוסי דובינצ'יק. היו שחקנים גרועים שהם פשוט גרועים: דורין, (טלי שרון?), גיל פרנק. אפרת כהן, על אף כישרון הזמרה המבורך, התחילה גרוע ומעט (אבל ממש מעט) השתפרה. והיו את כל שאר שחקנים שהיו סתם שחקנים (כן, גם נתי רביץ הוא סתם) בסוגיית השחקנים הגעתי למסקנה נוקבת שצריך גישה מסויימת בשביל לשחק בטלנובלות. זה לא כ"כ פשוט. החומר הוא בד"כ מגוחך וצריך חוש משחק מאד מיוחד כדי לגרום לזה להישמע מציאותי. רבים מאד נכשלים. אז אני מתחנן מפני המפיקים של הטלנובלות, לחשוב טוב טוב לגבי הטלנובלה הבאה. ולהפסיק להתייחס לעצמם, כמו שדורין אטיאס הטיבה לציין ב"ספיישל" של גיא פינס (שגם הוא היה עלוב לעמת הספיישל של משחק החיים): "מפעל של טלנובלות", ויתחילו להיות מקוריים. בינתיים, לא תזיק לנו פארודיה על כל הטלונובלות ביחד. לפעמים הם עושים את זה מבלי לשים לב, אז אם הם באמת יכוונו לפארודיה, יכול לצאת משהו ממש מצחיק. ולסיום, למרות הביקורת, אני רוצה להודות לכל ההפקה והשחקנים של מיכאלה שהעסיקו אותי בחצי שנה האחרונה.
ולסיום סיומת - יעל שרוני ונירו לוי במשחק החיים הם דוגמא ומופת לאיך צריכות להיות טלנובלות.

orchoock

New member
באמת?!

את יודעת מה? אולי אני היחיד בפורום שחושב ככה. למרות שראיתי עוד שתיים שלוש הודעות כאלה. אני לא בא להשמיץ את הסדרה או את השחקנים. פשוט בהשוואה ל"משחק החיים" ו"לחיי האהבה", הטלנובלה הזו קצת צולעת. אני גם לא מתכוון להתווכח איתך. מהסיום של ההודעה שלך עושה רושם שאת איזו מעריצה שרופה של הסדרה וככל הנראה אני לעולם לא אוכל לשכנע אותך בצדקתי. אך כמו שאומר הפתגם העתיק: "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח".

פעם ראשונה שאני כותב פה

בדקה האחרונה של הפרק כשכולם חגגו ורקדו הייתי בטוח שרענן יברח איכשהו מהכלא ויירה בגיא או באסי ואז יגמר הרבה הרבה יותר מעניין ומותח וזה..זה היה ממש גומר את הסדרה כלהיט ענק וכולם עוד היו חושבים עליו גם בעתיד הקרוב,לא כמו עכשיו כי הם שמו סיום ממש מעפן,כי הוא היה צפוי ונורמלי,שייגמר באושר ובעושר.

eris1515

New member
תגידו איך קוראים לשיר שהיה כשגיא

דיבר עם נוגה ואסי דיברה עם טום?(אחרי הכאפה....)

חופית19

New member
../images/Emo31.gifאיזה פרק עלוב

ככה לא מסיימים סדרה בת 120 פרקים! הסוף היה נורא מזלזל, הסצינה ששניהם נפרדים מהבני זוג שלהם מתאימה יותר לקומדיה סוג ז'. איזה זלזול בצופים. האמת, אחרי פרק שכזה באמת טוב שהסדרה הזו נגמרה,ממש לא מעניין אותי מה עוד יקרה לדמויות, בטח הם ימשיכו לשעמם באושר ובעושר....

ממש חבל

באמת שאהבתי לראות מיכאלה והפרק הזה היה פשוט זוועה התאכזבתי ונשארתי עם הרבה שאלות מממש ממממש מטומטמם לגמריי ממש חבל במילה אחת א כ ז ב ה !

i love אפרת

New member
היה פרק כל כך מרגש בכיתי בהכל...

אווקי באו לראות אצלי כל הבנות מהחוג שלי לשירה שהם בכיתה י-י"ב ואני בכיתה ז'. טוב זה לא חשוב בקיצור יש שם 3 בנות שיש להן יס שאחת מהן סתם ראתה ולא הבינה כלום ואחת הבינה בערך ואחת הבינה כל כי היא רואה בימי שישי תמיד מיכאלה. אז אני ומעיין (אחת הבנות) הכי אוהבת מיכאלה ופשוט בכינו כל הפרק, אתם פשוט לא מבינים, איך שמחתי עד השמיים שגיא ואסי התנקו ושכבוווווווווווווווווווווווווווווווווו זה היה כל כך מרגשש "ראיתי שעלית" "כן הייתי צריך לשאוף קצת אוויר לא נעים לי היגריות וה....אני לא מפסיק לחשוב עלייך" "גם אני" ואז איזה נשיקהההה וטוב שלא תוך שניה הם גמרו לשכב חחח ואז תוןך שניה הם היו בניו יורקי ואיזה קטע מצחיק היה שהם נפרדו מנוגה וטום עם הסטירות הכי מצחיק שטום נתן סטירה לאסי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הומו ממתי בנים נותנים לבנות סטירה. ואיזה מרגש שהם רקדו עם הלאב איז אין די אייררררר" יאא כל היום שרתי את זה בבצפר זה היה כזה יפה. אבל הקטעים הכי קורעים היו עם מיקי ודן. "יש לבן שלי הופעה היום את לא באה. "כן אמרת לי קניתי שמלה חדשה" "יוצאים בשמונה" חחח הם כאלה מצחיקים. טוב, הם מבינים את עצמם... אחרי הפרק הוצפתי בטלפונים ובאייסיקיו אנשים בדקו שלא עשיתי לעצמי משהו.. וכמובן המחשב המטומטם שלי החליט להיתקע ולאראיתי את האירווחחחח
חרא אני אראה בשידור חוזר... משו שהתעצבנתי עליו לא שמו סרטון מהפרק האחרון חוץ ממה שבפרק הבאאאאאאא טוב ביום שישי אני יצלם מהמצלמה הדיגיטלית את הטלוויזיה כמו שעשיתי המשחק החיים יאללה ביי אני הולכת לראות את השידור החוזרר

למעלה