פרק 120

maggiegirl

New member
../images/Emo4.gifלא אהבתי........

בכלל לא אהבתי את הפרק הזה הוא היה ממש מעפן לדעתי הריצו את הכל וזה היה יותר כמו חלום מאשר מציאות..... לא חשבתי שזה היה פרק מרגש בכלל זה היה מאכזב זוכרים איזה יפה נגמר משחק החיים? למה לא עשו משהו יותר יפה? גם השיר סיום היה סתם ערבוב של כל שירי הסיום סתם מפגר. ואם הם היו בסוף בסוף מחזירים את משה הייתי מתה על זה!!!!! אבל הם לא וחיכיתי עד הדקה האחרונה שיחזירו אותו.... אני יודעת שזה לא הגיוני איך הוא יחיה אחרי פיצוץ? אבל זה טלנובלה וזה היה נורא מבאס אתם לא חושבים???????????

ב ד י ו ק .! ! !

זה בדיוק מה שאני חשבתי כשהפרק נגמר באכזבה אחת גדולה. נזכרתי במשחק החיים שזאת היתה סידרה אולי פחות טובה אבל הסוף שלה - איזה סוף!! ההופעה, הגילוי שהם לא אחים - ההתעלפות של רותם כשהיא ראתה את אפי- ההתפשטות של עפר שכטר ( טוב זה לא חדש) כשירון ביקש להיות רומאו...זה היה סוף מרגש חבל על על הזמן, אבל פה מה היה? הם כל כך סומכים על הפרק שיצא בDVD שלא יכלו להשקיע עוד קצת בפרק הזה? מאכזב פשוט מאכזב - לא האמנתי שככה יגמר...אז מה עכשו אני צריכה לתהות עם דורין תצא עם אבי ויחד יגדלו את קשת? אולי כמוכם קיוותי שמשה יצוץ מן המתים...לא יודעת ...שאסי תכיר לגיא את גילי....שעליזה תעשה סקס סוף סוף...בקיצור התאכזבתי - מה שהיה מצחיק זה המריבות של דן והשרלילה. זה בא עם מוסר השכל חבוי גם אז זה יפה ("זה מה שמגיע לי"? כן זה מה שמגיע לך...) חבל, בכל מקרה אתגעגע - אין לי מושג מה אני יעשה מחר ב8 בערב.... (מעניין אם בן ומיה יאמצו את הבת של דורין עקב המחלה...)

אני רוצה להוסיף

שבכל תקציר אפשרי שקראתי אני מוכנה להשבע שרשום שדויד ירגיש את הרגליים שלו אז....מה קרה - חתכו בעריכה? ובלחיי מיכאלה ראינו דברים יותר מעניינים וזה מה שמצפה לנו בפרק 121 כנראה...ההריון של אסי למשל..

Euroboy 2004

New member
לא יודע מה איתכם ושלא תבינו לא נכון

מאוד אהבתי את הסדרה "מיכאלה" , אבל... הפרק היום היה עלוב ופתטי לפרק סיום!בכלל לא מרגש ומותח!! "משחק החיים" הרבה הרבה הרבה יותר שווה מ"מיכאלה". כל פרק שם היה עוצר נשימה...הפרק האחרון ...וואו... הטלנובלה הבאה של דרסט צריכה להיות מותחת כמו "משחק החיים"

מיכל1082

New member
גם אני אהבתי את משחק החיים, אבל

כשליה וירון נהיו ביחד במשחק החיים זכינו לנשיקה של ילדים בכיתה ג'. פה לפחות זכינו לראות ואתם מתנשקים, שוכבים, מדברים... היה מדהים!!!! ואסי שרה הורסססססססססססססססססס

זה נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo7.gif;

למה אני לא מבינה אני כל כך התחברתי לחיים שלהם והם פשוט הסתיימו לא הופר רוצים עונה נוספת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אף פעם לא כתבתי פה

אבל הפעם אני חייבת להגיב (בכל זאת פרק הסיום...) לדעתי מיכאלה היתה עשויה טוב, דיי מותחת ומצחיקה אבל ציפיתי ליותר בפרק האחרון- לסוף יותר גרנדיוזי. הפרק הזה היה נראה כמו כל פרק אחר, אפילו משעמם יחסית לפרקים אחרים. במשחק החיים הפרק האחרון באמת נראה כפי שפרק אחרון אמור להיות וגם הסצינה האחרונה שלו הייתה דיי מפתיעה (אלפסי השתחרר מהכלא ורצה לנקום בקובי...). אני מקווה שהשמועהעל עוד פרק שייצא בדיוידי היה נכון, כי הפרק הזה ממש לא סיפק אותי

metuka15

New member
יואוווווווווווווווו

היה פרק כל כך יפההההההה אני עוד חשבתי שגיא ואסי יהיו ביחד וזה יסתדר רק בפרק הדיוידי אבל אז חשבתי לעצמי-תגידי סיון מה את סתומה? והגעתי למסקנה שתמיד הייתי סתומה..ואני גאה בזה
אסי וגיא-נשיקת הסיום...אחחחחחחחחחח גמאני התגעגעתי לזה אסי! גרררררררררר
והצעת הנישואים של בן למיה..זה היה קצת מוזר הם נראים כמו ילדים בני 20-18 =/ אבל חוץ מזה היה פרק מהמםםםםםםם פרק שלא ישכח בחיים!! וגם הנצחתי אותו בוידיאו אז בכלל אין מצב..אויששששששש מה אני יעשה עכשיו כשזה נגמר?? אל יהיו לי חייםםםםםםםם =[[[[[[[[[[[

nakednikita

New member
איזה פרק מדהים היה!!!

איזה אחלה של פרק היה!!!!!!!!! הכי הצחיק אותי דן ומיקי....כל הירידות!! חבל שניגמר-אני כבר מתגעגעת!!!!!!!!! בייי לכם....

גיגי123

New member
חחח כןןן היה מצחיקקק

חבל שנגמר.... דן:"יא מדוזה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך שאני אוהבת לשאול שאלות...אז...

שאלה: נכון בלחיי מיכאלה מי שראה, הראו את רענן עם שיער פרוע איפשהו אין לי מושג איפה.... חחחח, אז למה הקטע הזה לא הופיע לעזאזל? שמתם לב לזה נכון? יש מצב שזה יופיע בפרק הנוסף (121) המתוכנן?

זה היה הפרק הכי עלוב שראיתי!!!

הסדרה הייתה אחלה, היו לה רגעים ממש יפים והרבה הפתעות אבל הפרק המסיים היום היה פשוט אכזבה איומה!!! כולם שוכבים עם כולם, דן ומיקי מטורפים בצורה מגעילה-כבר-לא-מצחיקה, כמעט קיבלתי הרעלת סקס ממיה ובן, והקטע שגיא ואסי זורקים את בני הזוג שלהם היה פשוט מפגר!!! לא ראיתי משחק כל כך מפגר וסצינה כל כך מפגרת כמו הקטע הזה! טום הזה הוא פשוט שחקן עלוב, וממתי מחטיפים סטירה לבחורה במיוחד אם היא אותך אחרי בקושי חודש של מערכת יחסים? בקיצור, לא היה מתח, הכל היה צפוי ומתוק עד להגעיל ואחרי שגיא ואסי התאחדו זה הפסיק לעניין. לדעתי הנשיקה שלהם היה צריך להיות הקטע שמסיים את הנשיקה. טוב, אבל זאת רק דעתי. חוץ מהפרק הזה שאפשר היה להוריד אותו ולדחוס במקומו 5 דקות של איחוד בין אסי וגיא בסוף הפרק הקודם- הסדרה הייתה ממש מוצלחת. כל הכבוד!

../images/Emo127.gif חחחחחחחחח

כן מה זה היה הקטע עם הסטירה ?.????. בכלל סצינה מפגרת- כמה הבמאי שתה באותו יום? ואני חייבת לציין סוף סוף שבן חייב אבל חייב ללמוד לנשק!!!!!!!!!!!!

itayab1

New member
מישהו זוכר מה אמר דוד המלך??

היה איזה משפט מצחיק שקרע אותי!!

למעלה