פרק 120

כמה חבל עכשחו אני בדיכאון

למה זה חיב להיגמר למה אין עונה שניה? טוב לפחות הסוף היה קצת מצחיק הפרידה למשל חחחחחחחחחח.... התפוצצתי מצחוק חבל עכשיו עם לא היה עונה שניה אני היה בדיכאון עמוק אבל היה אפשר לוותר על עונה שניה ואני פשוט אפגש עם כל הכוכביים ואני היה פחות בדיכאון!!!!!!!!!

MoRaN LiRoN

New member
יוני- זה שיר יפה , לא שהבטטה שרה

אותו למי שלא מעודכן - הבטטה= עדי כהן

ABHMK

New member
לא כתבתי בפורום הזה עד עכשיו אבל..

גם אני יבתי ב8 וחמישה על הוט 3 וראיתי את הטלנובלה היפה הזאת.. האמת כתבתי כאן באירוח של דורין.. ביקשתי את האקורדים של השיר ''משה הדג'' ''וקדישא''... עצוב שזה נגמר אבל כל דבר נגמר.. ברור שהסוף יהיה קיצי אבל שלא יהיה ממש ממש ממש קיצי.. טוב חבר'ה היה טוב וטוב שהיה...

yaki123

New member
לאאא.. עוד 20 דקות הכל נגמר.. :'(

שלא יגמר לעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שיהיה עונה 2 לא מעניין אותי שתצא סידרה חדשה ב-20:05..!! בגלל השעה הזאת נרשמתי לחוג באנגלית לרמה גבוהה יותר כי זה ב-7 ואני לא מבין כלוםםםםםםם שםםםםםם כי זה למחוננים חנונים.. אוףףףףףףףףףף שיהיה עד פרק 200.. כמו בפינת אור ובאהבה מעבר לפינה וכל זה אהבה מעבר לפינה גם נטשו.. לפחות זה היה תחליף לשיעמום אבל מיכאלה.. מיכאלה זה היה מש'ו שמחכים לוווווו :'(.......

HaDaRoSh

New member
../images/Emo13.gif תהנו ../images/Emo121.gif

בעעע מחר שידור חוזר לא ייצא לי לראות
בית ספר גם כן מילא יום שישי
צפייה מהנה

עדי adi

New member
עוד 20 דקות התרגשות../images/Emo7.gif

אל ששכחו לנעול את הדלתות לכבות את הטלפונים
ולהכין את הממחטות ואח"כ
טלי שרון
ו
אפרת כהן
באירוח הכי שווה
תהנו מהפרק

אונצון

New member
מיכאלה!!!!!:(

לא נורא אני בטוחה שיבואו אחרי מיכאלה עוד איזה טלנובלה שתציף אותנו בהערצה שוב... שיהיה לכולם בכיף לראות את הפרק האחרון של מיכאלה...כבר מתגעגעת!!! נ.ב..אבל מה אין מה להגיד?זו היתה טלנובלה מיוחדת במינה..כל כך הרבה שוני..ציניות,צחוק,ופשוט טימטום מיוחד..!חחחח...פשוט אוהבת את זה

ליעד7

New member
אווווווף.......זה נגמר.........../images/Emo7.gif

כבר התמכרתי למיכאלה....... ועכשיו לא יהיה לי יותר מה לראות בשמונה וחמישה...... טוב... לפחות אני מקווה שיהיה סוף שווה....

הדבר שמחזיק אותי בחיים זה ה...

אירוח של אפרת המושלמתתתתתתת ושל טליייייי אאאאאאא שתי מושלמות!!!!!! אבל מה אני יעשה אחורי זה?????? זהו.....נגמרו האירוחים נכון??????? אז למה אני יחכה????????

moton

New member
תקראו ותהנו.... ביי

טוב אני הולך לראות את הפרק האחרון אצל ידידה תהנו לכם כולכם איי לוב יוו!!!!!!!! I LOVE U

MoRaN LiRoN

New member
אצלכם זה בטח כמו שהיה לי עם משחק

החיים.. מזל שהשטות הזאת עברה לי חחחח גאד איזה פתטית הייתי להעריץ את משחק החיים כולה איזו טלנובלה, בלע.. בכל מקרה מזל שאני יודעת שהייתי פתטית אני מבינה כמה אתם אוהבים את מיכאלה גם אני אוהבת את מיכאלה ולדעתי איך שאני הערצתי את משחק החיים היה פתטי מזל שהתבגרתי, אלוהים בכלל להעריץ ככה טלנובלה, אל תדאגו זה יעבור לכם אחרי מקסייייייייייייייייייייייי שנה אפילו פחות תאמינו לי חחח זה יעבור לכם, אני יודעת כמה עכשיו אתם מתים על זה והכל אבל זה יעבור ואז במבט לאחור תסתכלו ותגידו ואי פאדיחה, לאהוב לאהוב אבל לא עד כדי לבכותת שזה נגמר לא יודעת זו דעתי חחח תאמינו לי , תראו איך אני עכשיו חושבת ואי איזה אהבלה הייתי הערצתי טלנובלה אהבלה, ואנשים מהטלנובלה הזאת לא יודעת אחרי שלכולם זה יעבור אתם תדברו על זה ותצחקו אבל באמת במיכאלה יש קצת יותר כשרון חח מאשר באחרים. מה לעשות, אבל לא יודעת זה עניין של טעם ודעה זו דעתי :)

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo8.gif הודעה משמחת

יש מצב שמייקל ג'ורדן חוזר לשחק במיאמי...

HaDaRoSh

New member
אמממ ../images/Emo121.gif

גם אני ממש הייתי מכרה למשחק החיים וברגע שהיה את הפרק האחרון הייתי ממש עצובה אבל זהו זה עבר אני כבר יודעת שזה חייב להיגמר וכל זה וזה מטומטם לבכות על טלנובלה שנגמר תזכרו שיהיו שידורים חוזרים! לא פעם אחת! פעמיים!!! ונקווה שיותר
השחקנים לא יעלמו ותהיה טלנובלה חדשה אז להתעודד
אני לא מתרגשת מהסוף למרות שזה טיפה עצוב

Atza

New member
שלא יגמר אני אמות ../images/Emo7.gif

איך אני אחיה בלי אפרת נתן מיקי טלי וכולללללם כל יום?

למעלה