פינת הצומי !!!

o O Y O o

New member
שתדעו..

זו הפעם הראשונה שאני מגיע כל כך רחוק... לא נראה לי שהגעתי עד לשלב הזה..

היה את השרשור האימתני

שלירון מחק כי הוא הפריע לדף לעלות מרוב שהוא ענק. משהו על מה אנחנו מעדיפים (נעלי בית או יחפים?) ושם הגענו ממש לקצה קצה. זוכר?

o O Y O o

New member
יאללה../images/Emo70.gif

מציפים את הפורום
טרה לה לה.. ואני זוכר את השירשור ההוא.. אני, למעשה, התחלתי אותו.. וכבר לא זוכר על מה הוא היה.. משהו בסיגנון של מה עדיף, ואז צריך לעשות עוד כזה.. ולירון מחק אותו.. וזה בגלל שהוא קינא בזה שהשירשור שלי מצליח

שוטי שוטי ספינתי....

הים כול כך גדוווול, אני אהיה עוד רב חובל כשאהיה גדווווול... (חייבים למצוא נושא במקום לזייף בשירים)

o O Y O o

New member
איך אתה יודע../images/Emo35.gif

לא סיפרתי לאף אחד שאני ומיה מתחתנים
בוניטה, בוניטה, לה לה לה לה לה *מחיאת כף* *מחיאת כף* (זה מה שקורה שרואים דודו טופז, ושהמורדים מופיעים.. ואני בכלל לא אוהב אותם
)

חיים סופסוף הציע לי נישואים...?

*מוחה דמעה* וכן יובל! שב בפינה! ככה אתה בוגד בי עם הבלונדינית המטומטמת הזאת?! ואגב, שמתם לב שדודו טופז אמר למורדים לא לפנות לקהל היא המשיכה לנופף כמו מלכת יופי. סתומה. (אמילי, את יוצאת מן הכלל).

o O Y O o

New member
מיה זאת ה../images/Emo68.gif../images/Emo35.gif

אז אופס.. מי זאת ההיא עם הרסטות? היא נראית נחמדה.. אני בכלל רוצה את זה עם העיניים הכחולות והשיער.. יש לו בשם ח', וגם ב'.. חרביצ'ה

אוקה אוקה:

המטומטמת שהחליטה שהיא מלכת יופי-מיה בסדרה, לואיסינה אפליטנו במציאות. זאת עם הרסטות(אותה אני דווקא אוהבת)-מריצה בסדרה, קמילה עם שם ארוך במציאות. המקסיקני עם המשקפי שמש כאילו הוא באמצע המדבר-מנואל בסדרה, פליפה קולמבו במציאות. השווה הזה עם העיניים הכחולות והשיער הבלונדיני
-קוראים לו חיים והוא קיבל...אוי סליחה, קוראים לו בסדרה פבלו ובמציאות קוראים לו בנחמין רוחאס. רוצה גם תאריכי לידה או שזה מספיק? אגב, לבנחמין היום יש הומולדת, רוצה לעשות לו הפתעה? *מבט מפתה לכיוון בנחמין*

o O Y O o

New member
אבל.. אבל.. אבל..

אני רוצה את פבלו
(אני בכלל לא אוהב את המורדים.. למרות שבוניטה בוניטה תקוע לי בראש. אבל אני בתהליכים..)

o O Y O o

New member
מה איכפת לי אני../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לכי, לכי לחיים שלך
לי יש חיים משל עצמי
(פונה ליד ימין ואומר:) בוא חיים, אנחנו הולכים מפה

למעלה