פינת הצומי !!!

טוב..אתה דיסקלט../images/Emo70.gif

ואתה מוצלח כמו שאני ברווז בצבע ירוק זית...
ואגב, יובלי, אחי הקטן עובר לגור אצלך כי נעלתי אותו מחוץ לבית(הוא עצבן אותי)והוא חסר בית. אין בעיה...עוד 25 אני אחפש אותך בדפי זהב תחת המקצוע "מנקים בהרצליה"
.

o O Y O o

New member
אבל אמרתי לך שאין מי שישמור עליו../images/Emo70.gif

אני עובד.. הממ.. האמת, הוא יכול להיות במזווה עם הטדי (ה
ה).. זה יפריע לו
חץ מזה.. תני קצת קרדיט
גם אם אני אהיה מנקה (למרות שאני לא אהיה
לא שיש לי בעיה עם מנקים.. הם פשוט קצת.. הממ.. מסריחים.. לפחות המנקה שלנו..
), אני אעזוב את הרצליה לפני
תחפשי בניו-יורק תחת house keeping.. למרות שסביר להניח שאני אהיה תחת the most famous desinger in the world! אבל זה בסדר.. אני אתן לך לחיות באשליות!

תשים אותו איפה שבא לך!

העיקר שהוא לא יגור באוות בית איתי. המנקה שלנו דווקא נחמדה... ואתה תיתן לי לחיות באשליות? חמודי, מי חושב שהוא יעלה על וורסאצ'ה(אוי חרמן לא מהבחינה הזאת!)

o O Y O o

New member
בובה..

ורסאצ'ה זו בכלל היא. ההוא נרצח (ע"י מאהב שלו, פרובבלי..) אז עכשיו אחותו מנהלת את העסק
אוי לבורות
ואני לא אמרתי שאני אעלה על ורסאצ'ה.. רק יותר טוב ממנו

בובון...

וארסצ'ה זו היא והוא. הם היו שלושה אחים...אם אני לא טועה זה שנרצח היה הומו....אה כבר אמרת את זה...טוב נו לא נורא... ויש לי משקפי ראייה של ורסאצ'ה! הא!

o O Y O o

New member
אז מה../images/Emo35.gif

יש לי כאלה מפולין שעלו 15 זלוטי
(הם זרוקים איפשהו בארון.. לא נוגע בהם..) חוץ מזה.. לחברה שלי יש 3 זוגות.. נה לך
(זה שהיא גרה בכפר שמריהו לא רומז שהיא מליינית.. וגם לא המרצ'דס של אמא שלה. וגם לא העובדה שיש לה אוטו, אבל אין לי רישיון.. ולי גם אין רישיון..
)

15 מה../images/Emo35.gif

מצטערת, בפולין עדיין לא הייתי....הייתי באנגליה, הייתי בהולנד, בלגיה, צרפת, שוויץ, גרמניה ובמיינאו(אי), לספרד אני עומדת לטוס אבל בפולין לא הייתי! ותספיק להתלהב
, משקפיי היקרות(1200 ש"ח)היו ורודות אבל שיניתי להם ת'צבע לרגיל... עכשיו תגיד לי שאלו של חברה שלך יותר שוות! (יש לך חברה? בוגד!)

o O Y O o

New member
יש לי כמה חברות../images/Emo70.gif

אבל אין.. אין עליך, הו ליאור.. ליאור הנערצת
זלוטי
הכסף הפולני. זה גם נאמר במבטא מצחיק כזה, זללללטי.. צריך לשמוע כדי להבין..
אגב.. פתחתי את המיני כספת שלי בחדר (טוב נו.. אז החזרזיר..) ומה מצאתי
מצאתי פאונד אחד (יפי
איי לאב פאונד!) וגם.. 150 דולרררררררר
(יפי כפוווווווווווול
) אז אני עשיר.. (משעמם לי נורא..) תראו מה הצלחתי לעשות: ☺♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂♂☺ וליאור- המשקפיים שלה יותר שוות

נכון! אין על ליאור../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

יאא! יש סיפור כזה על מיני כספת בצורת חזיר! אני לא מצליחה להיזכר בשם! (לאחר בירור קטן עם חברה..) קוראים לו...*תופים* פסחזון! <אוי תשתקו אז מה אם הוריו נתנו לו שם כזה!> אז הסיפור או ככה! היו היה ילד אחד שקראו לו...לא זוכרת...בקיצור, הקופסת חסכונות הייתה החברה הכי טובה שלו(זה מזכיר לי את הסיפור עם יובל, שהעכבר של המחשב הוא חברו הטוב ביותר
) והוא אסף כל אגורה שנתנו לו. אחרי כמה שנים הוא רצה לקנות בובה, אז אבא שלו אמר לו שהגיע הזמן שישבור את פסחזון המסכן. הילד, שאהב את פסחזון(*מוחה דמעה*)הלך לחצר ושיחרר אותו לחופשי. <עכשיו אני בתור ילדה נורא ריאליסטית, כמובן שאלתי איך אפשר לשחרר קופסת חסכון לחופשי. בעניין הזה 'שברו ת'ראש!>

o O Y O o

New member
לשבור את החזיר.

אני צריך ללמוד את זה בספרות לבגרות. ואת מעוות
הילד רצה לקנות בובה של בארני, ואבא שלו אמר שאם כל יום הוא ישתה משוקו מגעיל כזה הוא יקבל כסף, ואת הכסף הוא יכניס לתוך חזרזיר (פסחזון) ובסוף יהיה לו כסף לברני.. בסופו של דבר הילד נקשר מאוד לפסחזון, והוא מדבר איתו ומתקשר איתו. ואבא שלו אומר לו שעכשיו אפשר לקנות את הבארני, והוא מגיע כדי לשבור את פסחזון עם אלה, והילד אוחז לו ביד וצועק לו- אבא! אל תעשה את זה, מחר נשבור את פסחזון.. ואז בלילה הילד מביא את פסחזון לשדה שליד ביתו, כאילו כדי לשחרר אותו, כי "חזירים מתים על שדות".. סיפור ממש ממש יפה, למדתי אותו בשנה שעברה, והניתוח שלו מאוד יפה. מה שעשיתי עכשיו היה מאוד שיטחי. (ואגב, ליאור, אני לא מבלה פה כל כך הרבה.. רק בימי הפנויים. שזה בערך פעמים בשבוע.. כל השאר אני עובד!)

יאא אתה מכיר!

כן! זה הסיפור! ובור מי שלא מכיר את הסיפור! לא למדתי עדיין...בי"א? למדתי את זה בכיתה ד'...ושום ניתוח ושום צינתור לא עשינו... (כן כן! אין לי מושג בהקשר למה אתה אומר את זה, אבל אני יודעת שהעכבר של המחשב הוא בעצם החברה שלך{בוגד}מכפר שמריהו!)

o O Y O o

New member
אז זהו.. שלא../images/Emo70.gif

החברה שלי (שום בוגד
) לא ניראת כמו עכבר אופטי של microsoft.. ממש, אבל ממש, לא..

o O Y O o

New member
אני../images/Emo35.gif מתלהב../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

למה, לא ציינתי את הכורסה שאני יושב עליה (שאגב, עשויה מאור אמיתי..) או את הארנק שלי (שגם הוא עשוי עור אמיתי.. והוא לא היה כל כך יקר..), או את התיק החדש שלי מקסטרו, או את זה מגולף.. או את העובדה ש..
אם הייתי מציין את זה, אז הייתי מתלהב

פושקט../images/Emo70.gif

(סתם השתחשק לי להגיד את זה) ויובלי היקר, אתה לא בכיתה א', כותבים עור אמיתי ולא אור! יש לך תיק מקסטרו?! הומו!!

o O Y O o

New member
חוליגנית../images/Emo70.gif

(גם לי סתם התחשק להגיד..) אני יודע שכותבים עור.. רציתי לבדוק אם את יודעת שככה כותבים
אז.. כל הכבוד
עברת את הבחינה
והוא מקסטרו מן.. כאילו דהה
(בקסטרו אין דברים יפים.. בדקתי..
)

o O Y O o

New member
בקרוב.. בקרוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מואההה..

למעלה