פינת הצומי !!!

o O Y O o

New member
חי חי חי..

לי כבר לא משנה אם יש או אין שביתה.. כי.. סיימתי ללמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

o O Y O o

New member
באסה../images/Emo70.gif

לי יש עוד 2 שיעורי השלמה. וסיימתי ללמוד
זהו.. רק בגריות ונגמרה השנה, 12 שנות לימוד הלכו
האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
האושר

יובל....הזכרתי פעם....

שאני שונאת אותך?! גם אני רוצההה! אבל אני אתסתכל על הצד הטוב-
שאתה "תהנה" לך בטירונות ותעשה ספורט(*מגכחת*)אני אצחק עלייך תוך כדי הליכה בריצה של 2 ק"מ.
שאתה תהיה בן 30(*מגכחת בעשירית*)אני אהיה בת 27!

o O Y O o

New member
*צחוק מרושע*

כשאני אסיים עם הבגרויות, את רק תתחילי
כשאני אסיים עם הצבא, את רק תתחילי
כשאני אהיה מעצב אופנה עשיר ומדופלם, את לא
אז נה נה
לך

*צחוק עוד יותר מרושע*

*חושבת*
אתה לאאא תהיה מעצב אופנה עשיר ומדופלם! ואם כן אני|סדגש אהיה פרופסורית למזה"ת...עכשיו תגיד לי מי יותר חכם!
אבל אתה תהיה יותר זקן! אני אהיה בת 18 ואתה בן 21...חוצמזה, אנחנו משרתות בצבא פחות משנתיים...הא!

o O Y O o

New member
אל תתגאי..

פרופסורית למזרח התיכון זה לא גאווה רבה. לעומת זאת, מעצב אופנה זה כן

מזה?!

פרופסורית זה לא תואר שמביא גאווה? עדיף חוכמה על אוחצ'יות מזוויעה(ע"ע מעצבי אופנה)

o O Y O o

New member
בואי שאמת נבדוק..

עוד 20 שנה (אני אהיה בן 29
) את- שלום, אני ליאור, פרופסורית למזרח התיכון. *מחיאות כפיים* אני- *מחנה את המרצ'דס* שלום, אני יובל, מעצב העל המפורסם, מעצב הפנים הידוע, והמשורר המהולל. *מעריצים מתעלפים, ורדים נזרקים לעברי, אנשים מנסים לגעת בי, אבל אני קדוש*
אז ליאור, באמת, מה נמשע יותר טוב

בוא באמת נבדוק...

עוד 21 שנה את תהיה בן 30(
אגב, כבר אמרתי לך את התאוריה שלי על אנשים שמגיעים לגיל 30?) ואני אהיה לי צעירה ויפה בת 27 אה,וגם חכמה! אני-*מחנה את המרצדס היותר חדשה מיובל(אתה יודע, אחרי כמה מיליוני ספרים ופה ושם שיעורים יש לי קצת כסף)* שלום, אני ליאור, פרופסורית למזרח תיכון ומחברת רב המכר "__________" *מחיאות כפיים, מעריצים מתעלפים("ליאוווור את שינית לי את החיים"), אנשים מנסים לגעת בי ואני נחמדה ולא מגעילה ובגלל זה אני חותמת עליהם ומצטלת איתם* אתה-*מחנה את הטרקטור*, שלום אני יובל, המעצב של TNעזה, מעצב הפנים הבלתי ידוע והמשורר הלא מוכר. *אנשים תומהים...מי זה היובל הזה?, אנשי עזה מוחאים כפיים ומנסים לגעת בך אבל לאאאאא יובל קדוש! במהירות, מתעשתים האנשים והולכים לעבר ההמון צועד אחריי, כי אני פשוט יותר נחמדה* אז יובלי, באמת, מה נשמע יותר טוב

לירונר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ענקקקקקקקקקק

אין לכם מושג כמה נקרעתי מצחוק
עוד !! עוד !!!

o O Y O o

New member
לא לא לא..

עוד 21 שנים אני אהיה בן 29 וחצי
(ולא, לא סיפרת לי על התאוריה..) * אני את היגואר השארתי בבית. הפרארי בתיקון. ואת הפורש לקח בעלי. * סתירה- פרופסורית למזה"ח, וגם כותבת ספר שהוא רב מכר
כאילו, הלו
רב מכר צריך להיות מעניין
* הטרקטור לא שלי, זה של העובדים שלי, פתחתח מפעל חדש בתילאנד
(לא לא לא.. אני לא מנצל את העובדים!) * חבל כפרה, אי אפשר לחתום על אנשים (ע"ע "ובגלל זה אני חותמת עליהם") * כאילו, הלו
שאני אעבוד כשכיר
אני פותח רשת ביגוד עולמית. מישהו בכלל יכיר את פראדה-גוצ'י-ורסצ'ה-אמרני-דולצ'ה-דונה-ראלף
* ליאור, זה לא משנה. אני עדיין יותר חמוד
(ומפונק) (וערס) (ואוחצ'ה) (...)

*shocked*

איך יכולת לשכוח את הדרמה קווין
חוצפן!
אוקיי אוקיי, עוד 21 שנים וחצי אתה תהיה בן 30(
אני אספר לך בהזדמנות כדי ששאר הפורום לא ייבהל).
יובלי, אמרתי לך שהמכוניות צעצוע שלך הן ל-א מכוניות אמיתיות וקן הוא ל-א בעלך!
סטירה-ליובל! זה לא קשור, אני מפרידה בין הדברים. חוץ מזה שהרב מכר שלי יהיה אינטילגנטי ביותר, הוא יהיה מושפע מעט מהשכלותיי המזרח-תיכוניות. אם אתה תנסה לכתוב שיר הוא ייצא בערך ככה: ע"פ השיר שלי-מכה אפורה: היא אמרה לי תראה, החיים די קלים התעתקתי ציור מדולצ'ה גבאנה ומכרתי אותו בעזה ומכרתי אותו ב-2 שקל תשעים בסוף עם עוד קצת הנחה נמצא(יובל) עבודה זמנית לא רצינית במפעל תפירה ואולי גם תמצא, איזה נושא לכתיבה לא משו עמוק וגם לא מתוק, אפילו לא סיפור אהבה עם המון שטויות ובעיקר דימויים(וורודים) הגיבור יהיה חמור כמו שאתה(יובל) בחיים שאתה בחיים שאתה בחיים יש בגד יפה(not!)שיובל עיצב שיוצא מהאופנה מהר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה(לליאור החכמה והמוכשרייה): את מאוד חכמה וגם מאוד יפה אני מאוד מקנא וממני שום דבר לא ייצא... זה קרה,באביב של השנה שעברה הוא יורד לעם(ולא מהבחינה הזאת!) כמו איזה מעצב שלא הצליח אפילו בעזה, אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר, איך הבגד התפורר אולי את זוכרת, מה את אומרת? אני יודע שהיא חכמה ואולי גם אמצא(אני, יובל), איזה נושא לכתיבה לא משו חשוב וגם לא עצוב, אפילו לא סיפור אהבה עם המון מטאפורות על בדים וורודים הגיבור יהיה חמור כמו שאני(ליאור)לא בחיים אהיה שאני לא אהיה בחיים שאני לא אהיה בחיים יש בגד יפה(not!)שיובל עיצב שיוצא מהאופנה מהר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה(לליאור החכמה והמוכשרייה): את מאוד חכמה וגם מאוד יפה אני מאוד מקנא וממני שום דבר לא ייצא... כן את מאוד חכמה ואת גם מאוד יפה אני מאוד מקנא וממני שום דבר לא ייצא... (בעצם שאני חושבת על זה, השיר יפה מדי בשבילך)
-אפשר לחתום על אנשים. לירוני רוצה הדגמה?
-רשת ביגוד עולמית באירן(ולא, אין לי משו נגד ערבים)
פתחת מפעל בתאילנד? סוטה אחד!

תהיות קשות

"עוד 21 שנים וחצי אתה תהיה בן 30" ואת אמרת שאת צעירה ממנו בשלוש שנים בערך. אז לפי חשבון פשוט הוא כעת בן שמונה וחצי ואת חמש וחצי

o O Y O o

New member
לא משנה כמה תוסיפו..

אני תמיד אשאר בן 20. גם עוד 20 שנים, אני אהיה בן 29
וגם עוד 50 שנים
לא משנה מתי.. זה פשוט עניין של חשבון של כיתה ב'..

o O Y O o

New member
טוב.. את חסרת חיים../images/Emo70.gif

ואני מוצלח
נה נה
(אגב.. זה שאת מתאמצת כל כך אומר שאת יודעת שאני צודק, אבל את מנסה להסתיר את זה.) ואגב, ליאור, באמת, בואי ניפגש עוד 25 שנים (אני אהיה בן 29 ושליש), ונראה.. מי הפך להיות מעצב אופנה מצליח (אני
) ומי הפכה להיות מנקת גרמי מדרגות.. אופס.. זה פרופסורית למזרח התיכון..

למעלה