מרץ/אפריל 2007

Hagai007

New member
אני זוכר בבחינה הראשונה שלי

שאמרו שהיה פ.ט.ל קשה...(אמנם זה לא היה בדיוק אותו מבחן אבל עדיין זה אמור להיות בערך אותה רמה) אבל אני לא הרגשתי קושי מיוחד.... יכול להיות שפשוט יש לך את זה אנערף =] Hag-(o) <3-E

אכן כך

במועד האחרון היה פרקים בעברית יותר קשים מכל המכונים. לגבי הפ.ט.ל, תרשו לי לחלוק, לא היה קשה יותר מלפני כן וגם לא קשה יותר מרוב המכונים (אני עברתי על יואל גבע, קידום , היי קיו וקצת אנקורי).. הפרקים בעברית היו קשים יותר בעיקר בהיגיון.

HawkEmpire

New member
אני חושב שזה די סובייקטיבי

בפברואר העיברית לא הייתה קשה יותר מכל מה שפתרתי במכון, לדעתי - אפילו משמעותית יותר קל מחלק מהסימולציות. כמובן שרק אחרי קבלת הציון אני אוכל לומר בביטחון.

Chris Redfield

New member
באם!

גיל: 21 מקום מגורים: ב"ש לומדים לבד/עושים קורס? קורס איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? מו"ב איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? אלגברה לכמה אתם שואפים ? 700+ מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 29 איפה אתם נבחנים? אב"ג -בנין 28 ,חדר 104 מתי התחלתם ללמוד? הקורס התחיל לפני חודשיים בדיוק. התחלתי לעבור על מילים וקצת כמותי כחודש לפני זה, אבל לא רציני. ואיפה אתם בחומר, הספקתי כבר לעבור על כולו בקטנה. בקורס עדין לא לימדו הסתברות,קומבי,תנועה הספק והנדסת מרחב.

ונפלון

New member
מותר גם לנבחני פברואר לענות?

נכון שאני את הבחינה כבר עשיתי, אבל לפחות עד שאני אקבל תוצאות (ואלי גם במועד יולי...) יש סיכוי לא רע שני אציק לכם, אז: שם: יונתן גיל: 21 וחצי, השתחררתי באוקטובר. מגורים: קרית אונו. לבד/קורס: "יואל גבע" בגמנסיה הרצליה על חשבון הפיקדון. אוהב: פטל, מוב"י, restatements שונא: את כל הכמותי והיגיון. שואף: כל ציון מעל 600 יספק אותי, מעל 640 זה כבר חלום שהתגשם. מתי נבחנים: נבחנתי ב-19.2.07, מאז מקווה לטוב ואוכל סרטים. איפה נבחנתי: בר אילן, מורשת ישראל, כיתה 105 (5 דקות הליכה מהבית). מתי התחלתי ללמוד: התחלתי את הקורס ב-6.11.06 שאת המלים התחלתי ללמוד בערך שבוע קודם. מבטיח לדווח שיגיעו תוצאות!!

למעלה