מרץ/אפריל 2007

tlaiper

New member
גם אני..:)

שם: רעות גיל: 20.7 :) מקום מגורים: איפשהו בדרום.. לומדים לבד/עושים קורס? קורס..לחמן איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? כלום, אבל אם כבר אז מילולי איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? הכל..אבל מילולי סביר. לכמה אתם שואפים ? 650+ (לא בשמיים ועדיין קשה..) מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 1.4 :( איפה אתם נבחנים? בן גוריון.. מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לפני חודש..הממ, משהו כמו חצי.. נשאר עוד חודש+ וכבר נמאס :(

mesoo

New member
יאללה גם אני

שם:מיסו
מקום מגורים:צפון.
לומדים לבד/עושים קורס? לבד
איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? היגיון,פטל,חשיבה כמותית.
איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? אנגלית.
לכמה אתם שואפים ? 740+
מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? לא יודעת,עוד לא קיבלתי שיבוץ
איפה אתם נבחנים? לא יודעת,מקווה שלא יזרקו אותי רחוק.
מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לפני חודש,איפה אני..לא יודעת, אני צריכה לסיים את החומר עוד שבועיים בכדי להתחיל סימולציות. ובא לי לישון

mesoo

New member
עוד לא

מקווה שזה בדרך. עוד לא עידכנו אותי באתר,אולי הם עדיין מחפשים לי מקום P:

mesoo

New member
אני ילדה בת 22.5 ../images/Emo3.gif

ואיזה כיף שהאנשים קוראים את מה שאני כותבת חחח

טוב נו שיהיה

שם: אושרית
מקום מגורים:בית
לומדים לבד/עושים קורס?מורה פרטי
איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? כמעט הכל האמת
איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? גרפים
(בגלל זה ה"כמעט" בשאלה הקודמת)
לכמה אתם שואפים? 800?
מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4? 1.4
איפה אתם נבחנים? את"א
מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לפני שבועיים בערך

a1b2c3333

New member
מהההה?

זה מספיק לך למה שאת רוצה ללמוד, אבל תעשי עוד-כדי לקבל 800???????????. מה הקטע???

זה לא בדיוק מספיק

יכול להיות שיספיק, אבל יכול להיות שלא, אז למה לא לשפר ולהיות בטוחים יותר?

IDLVI

New member
כי זה סרטן וזה עולה לך כסף אולי..

לא יכול להיות שאת רצינית.

יש לי את השיקולים שלי

ותאמין לי שכל נקודה כאן חשובה. לא הייתי עושה את זה סתם, אני לא עד כדי כך פסיכית.

romnet

New member
תשובות...

גיל: 19 וחצי מקום מגורים: ראשון לציון לומדים לבד/עושים קורס? לבד, קשה לי קצת עם מסגרות לא של עצמי :) איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? אלגברה, בעיות, גרפים, הגיון, וכל הפרק של אנגלית... איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? גיאומטריה, וכל הפרק של המילולי... לכמה אתם שואפים ? 760...אחרת נצטרך לבזבז קצת מתחילת הקיץ על בגרויות, ולמי יש כוח? מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? לא יודע...עדיין לא קיבלתי תשובה בדואר...צריך באמת להתקשר אליהם... איפה אתם נבחנים? לא יודע...כנראה בר אילן או ת"א... מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לפני חודש...עד הסופ"ש אני מאמין, שאני אסיים עם כל החומר...התחלתי גם כבר לעשות סימולציות...

אני :-\

עדי
20
קורס, בלחמן..
אני לא אוהבת כלום.. אם כבר אז אנגלית, אבל גם כן בואו לא ניסחף..
ראו שאלה קודמת..
650-685 יהיה מ-ע-ו-ל-ה
1.4
האונ' העברית
הקורס התחיל לפני חודש בערך, לקרוא באנגלית התחלתי מזמן, מילים למדתי פה ושם.. אני ממש פסימית. כלומר, אני ממש רוצה לקבל ציון טוב ולעשות פעם 1 את הבחינה, וזהו, אבל מרגע לרגע זה נראה לי יותר בלתי אפשרי...

למעלה