מישהו בכלל טורח לעיין בזה?
שם: ליאת גיל: 19.5 חלקים אהובים: מילולי, מילולי ומילולי. מילולי כבר אמרתי? חלקים שנואים: משאלה שמונה בכמותי. שואפת ל: 798 קבלה ישירה, אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד. רצוי יותר. לפחות אני לא צריכה לשפר הרבה, פחות מ 120 נקודות... כמו כן שואפת לפטור באנגלית (מרחק נקודה בפסיכו הקודם, נכון כואב?) נבחנת בקמפוס הר הצופים, קמפוס משפטים חדר 402. חבל לא בחדר של הפעם הקודמת, היה ממש אחלה... בתאריך: 29.03 מתי התחלתי ללמוד: השאלה היא מתי בין הקודם לזה אני הפסקתי. איפ אני בחומר: אני יודעת קצת מהכול בכמותי, את הרוב במילולי ושורדת איכשהו באנגלית. סתם מרגישה צורך לפרוק: בפעם הקודמת (והראשונה) היינו בחדר אחד ככה: אני, נבחן מס' 2, ושני בוחנים. הכול היה כזה סבבה, שאין לתאר... בלי לחץ... ובגלל שהיינו רק שניים הכול היה הרבה יותר רגוע גם מצד הבוחנים ואפשר היה להרגיש את זה בהכול... אין פלא שבסוף קיבלתי כזה ציון אדיר בשביל פעם ראשונה. העברתי מבחן בשאנטי, הנבחן השני אפילו נרדם לחמש דקות (כן, אני יודעת שזה לא יאומן, אבל הוא היה כזה רגוע, נראה לי שהוא לקח כדורי הרגעה ממש חזקים או משהו כזה...) למה אני מספרת לכם: כי אני יודעת שברגע שאני קמה מהמחשב אני מתרגלת כמותי ואני כבר לא יכולה יותר. דעתי נטרפת עלי! אני ככה קרובה לאבד שפיות שאין לכם מושג. שיעבור כבר.... ומי שקדחתי לו בראש: הטיפול הפסיכולוגי - עלי. בואו בעוד 9 שנים כשיהיה לי תואר בפסיכולוגיה.