מרץ/אפריל 2007

בז שנות

New member
עונה../images/Emo22.gif

גיל: 18 לומדים לבד/עושים קורס? לומדים לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? אוהב? הולך לי טוב עם כמותי. איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? השלמת משפטים ואנגלית. לכמה אתם שואפים ? לכמה שיותר גבוה..
מתי אתם נבחנים? 1.4 ב"ה. איפה אתם נבחנים? בירושלים. מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לפני 3 שבועות הממ.. בערך אמצע החומר וכל מה שבא לכם.. בהצלחה

open air

New member
עונה

גיל: 21 מקום מגורים: ראשל"צ לומדים לבד/עושים קורס? לחמן איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? כמותי איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? השלמת משפטים, הבנת הנקרא לכמה אתם שואפים ? 700+ מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 29.3 איפה אתם נבחנים? אונ' ת"א מתי התחלתם ללמוד? ינואר ואיפה אתם בחומר? יחד עם הכיתה

yanivnivos

New member
עונה.

שם: לא קשה לדעת.. גיל: 22 מקום מגורים: רשלצ לומדים לבד/עושים קורס? לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? השלמת משפטים באנגלית (מתרגילים 1-9) איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? השוואה כמותית עם ערך מוחלט של כל מיני אותיות. לכמה אתם שואפים ? 136+ בפרק הכמותי מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 1.4 איפה אתם נבחנים? את"א מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? שאתה לומד לבד הכל לא מסודר. אז אני לא יודע איפה אני בחומר. :)

tampa

New member
עכשיו תורי

שם: עידן גיל: 19.5 מקום מגורים: חיפה לומדים לבד/עושים קורס? : לומד לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים?: כמותי! איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? : אנגלית לכמה אתם שואפים ? : מעל 700 אינשאללה! מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? : 29.3 איפה אתם נבחנים? : אוניברסיטת חיפה בניין המדרגה. מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? התחלתי לפני 5 חודשים, ואני עכשיו בשלב של תרגולים אחרונים וסימולציות.

עונה

שם:נופר גיל:17 וחצי מקום מגורים:טבריה לומדים לבד/עושים קורס?קורס- סייט אנד סאונד.. איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים?אממ כל המילולי איזה חלקים בבחינה אתם שונאים?אנגלית לכמה אתם שואפים ?650+ מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 29.3 איפה אתם נבחנים?אונ' חיפה מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר?לפני חודש

מישהו בכלל טורח לעיין בזה?

שם: ליאת גיל: 19.5 חלקים אהובים: מילולי, מילולי ומילולי. מילולי כבר אמרתי? חלקים שנואים: משאלה שמונה בכמותי. שואפת ל: 798 קבלה ישירה, אבל חלומות לחוד ומציאות לחוד. רצוי יותר. לפחות אני לא צריכה לשפר הרבה, פחות מ 120 נקודות... כמו כן שואפת לפטור באנגלית (מרחק נקודה בפסיכו הקודם, נכון כואב?) נבחנת בקמפוס הר הצופים, קמפוס משפטים חדר 402. חבל לא בחדר של הפעם הקודמת, היה ממש אחלה... בתאריך: 29.03 מתי התחלתי ללמוד: השאלה היא מתי בין הקודם לזה אני הפסקתי. איפ אני בחומר: אני יודעת קצת מהכול בכמותי, את הרוב במילולי ושורדת איכשהו באנגלית. סתם מרגישה צורך לפרוק: בפעם הקודמת (והראשונה) היינו בחדר אחד ככה: אני, נבחן מס' 2, ושני בוחנים. הכול היה כזה סבבה, שאין לתאר... בלי לחץ... ובגלל שהיינו רק שניים הכול היה הרבה יותר רגוע גם מצד הבוחנים ואפשר היה להרגיש את זה בהכול... אין פלא שבסוף קיבלתי כזה ציון אדיר בשביל פעם ראשונה. העברתי מבחן בשאנטי, הנבחן השני אפילו נרדם לחמש דקות (כן, אני יודעת שזה לא יאומן, אבל הוא היה כזה רגוע, נראה לי שהוא לקח כדורי הרגעה ממש חזקים או משהו כזה...) למה אני מספרת לכם: כי אני יודעת שברגע שאני קמה מהמחשב אני מתרגלת כמותי ואני כבר לא יכולה יותר. דעתי נטרפת עלי! אני ככה קרובה לאבד שפיות שאין לכם מושג. שיעבור כבר.... ומי שקדחתי לו בראש: הטיפול הפסיכולוגי - עלי. בואו בעוד 9 שנים כשיהיה לי תואר בפסיכולוגיה.

RedGrass1

New member
כן

מה אם מקבלים 798 זה קבלה ישירה להכל בלי קשר לבגרויות?

mesoo

New member
אהא

תואר ראשון שלוש שנים תואר שני נע בין שנתיים לשלוש (תלוי במגמה) ושלוש שנים לדוקטורט.

היי

שם: אנה גיל: 18 מקום מגורים: חיפה לומדים לבד/עושים קורס? לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? מילולי איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? אנגלית. ואנגלית והא, אממ, אנגלית. לכמה אתם שואפים ? 750+. אבל סתם, זה פסיכו שני שלי ואני צריכה פטור באנגלית. אז סביר יותר להניח שאקבל 650. חפיף. מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 29.3 וממש התאכזבתי, אני רוצה עוד סופ"ש ללמידה. איפה אתם נבחנים? חיפה, חדר 401. נכנסתי לכאן לברר על החדר, מתברר שהוא חדר חמוד עם כסאות מרופדים. יאי! מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לא התחלתי. אתחיל ללמוד אנגלית עוד כמה ימים כנראה ומילולי//כמותי איזה שבוע-שבועיים לפני הבחינה, נראה איך האנגלית שלי. בהצלחה לכולם! הפסיכו' הרבה יותר קל ממה שהוא נראה.

סנטה

New member
קורבנגה !

שגיא 21 אילת קורס - קידום אישי אוהב מילולי...אנלוגיות זה החטיך אנרגיה היומי שלי שונא כמותי שונא שונא שונא שונאאאא כמותי אני לא מדבר במספרים,שואף לציון טוב לא יודע עוד מתי אני נבחן.... לא יודע איפה אני נבחן... לא יודעתי מתי התחלתי ללמוד לא יודע איפה אני בחומר אני לא יודע מי אני ?

היא התכוונה ל

לתואר ראשון בפסיכולוגיה, עם ממוצע בגרויות שהוא לא בשמיים.... בכל מקרה דיברתי עם איזו יועצת באוניברסיטה, והיא אמרה לי שזה עוד יצטמצם אחרי תום ההרשמה, תלוי בכמות ורמת הנרשמים...

Hagai007

New member
אני אני אני...

אני אומר לך...בא... הגיע הזמן לעשות שרשור מועד מרץ/אפריל 2007.. גיל: 19 מקום מגורים: ת"א לומדים לבד/עושים קורס? לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? כעקרון - פ.ט.ל אבל כולם אומרים שבמבחן הולך להיות ממש קשה יחסית לאוגדן (ואפילו לחלק מהמכונים) אז לאדע... איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? אממ..אם זה של קידום - הבנת הנקרא עברית קריאת נתונים והשלמת משפטים והבנת הנקרא אנגלית. אם רגיל - אז אין משהו מיוחד לכמה אתם שואפים ? מעל 700, אבל רצוי שלא משהו בסגנון 701... מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ?29 ומקווה להעביר (מצלצל מחר) איפה אתם נבחנים? אוניברסיטת ת"א בניין ריימונד (מקצועות הרפואה) אולם 101. (כיסאות סטודנטים? שולחנות? מישהו יודע?) מתי התחלתם ללמוד? סוכות ואיפה אתם בחומר? סימולציות וכל מה שבא לכם.. תגידו לי שקידום סתם קשים רצח בקטעים שכתבתי למעלה...שמעתי שמועות אבל רוצה יותר חוות דעת... Hag-(o) <3-E

SHARON 103

New member
גם אני שמעתי מהחבר'ה כאן

שהפטל בבחינה קשה הרבה יותר מבמכונים ובאוגדן...אז מאיפה אפשר לתרגל משהו ברמה נורמלית? יש לך מושג?

Hagai007

New member
בדיוק מה שגם אני רוצה לברר..

והבנתי שכל הפרק יותר קשה לא רק הפ.ט.ל...רק שלא יביאו לי הבנת כמו בקידום אחרת אני גמווור (דווקא אומרים שיול גבע משקף בהבנת הנקרא ושמה הולך לי סבבה =]) ולמישהו באמת יש מושג איזה חומר בעברית משקף ת'בחינה? Hag-(o) <3-E

SHARON 103

New member
לפי מה שהבנתי מכמה אנשים כאן....

יואל גבע הכי משקף מבחינת מילולי.... אבל מה עם הפטל? הרי הפטל שלו לא ממש קשה ובבחינה עצמה אומרים שהפטל קשה למדיי...אז מה נסגר?? מעניין אותי לדעת מאיפה אפשר ללמוד הכי טוב לחלק הזה של הבחינה..........

למעלה