מרץ/אפריל 2007

נ ט ע 18

New member
../images/Emo124.gif מרץ/אפריל 2007

הגיע הזמן לעשות שרשור מועד מרץ/אפריל 2007..
שם:
לומדים לבד/עושים קורס?
איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים?
איזה חלקים בבחינה אתם שונאים?
לכמה אתם שואפים ?
מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ?
איפה אתם נבחנים?
מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? וכל מה שבא לכם..

שלחופה2

New member
עונה../images/Emo142.gif

גיל: 19 מקום מגורים:ירושלים לומדת לבד חלקים שאני אוהבת: פטל, אנלוגיות חלקים שאני שנאת: גרפים, בעיות באותיות, השלמת משפטים בעברית לכמה אני שואפת: הרבה נבחנת ב-1.4 בהר הצופים ירושלים התחלתי ללמוד לפני חודש פעם שלישית גלידה

S a s h o K

New member
תורי...

- בן 17 - רמת גן - לומד לבד - אוהב כמותי ואנגלית - מילולי כאילו דה :| - 700+ - ב29.3 - בר אילן - התחלתי ללמוד בדצמבר... נשאר לי טיפה היגיון, כמה אותיות בעברית, בעיות חפיפה וזהו בערך... עוד 10 ימים אני מתחיל סימולציות. בהצלחה לכולנו!

...

שם: שמי הולך לפני...... גיל: 20 מקום מגורים: קריות לומדים לבד/עושים קורס? לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? כל החלקים שלא דורשים הכנה מוקדמת ושינון נוסחאות.. איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? כל אלה שדורשים שינון נוסחאות והכנה מוקדמת.. לכמה אתם שואפים ? 730.. :\ מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 29.3 איפה אתם נבחנים? עד לפני שתי דקות באונ' חיפה, אבל שיניתי עכשיו לאורט ביאליק. מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לא ממש התחלתי, מתכוון להתחיל בימים הקרובים.

mesoo

New member
שובצתי בקריית ביאליק

כדאי לי להתקשר ולשנות לאוניברסיטה??איך הכיתות שם??

נ ט ע 18

New member
לא!!

קיבלת מתנה ואת רוצה להחזיר? זה בית ספר תיכון ויש שם כיתות כמו בבית ספר תיכון עם שולחנות וכיסאות..

mesoo

New member
לא

ב 1.4 בשעה 9.30 ואני לא יודעת איך אני אגיע כל כך מוקדם למקום שאני לא מכירה אותו,חשבתי ללכת לשם לפני המבחן בכדי שאדע מה מו מי.

*superstar*

New member
הממ..

שם: עדי גיל: 20 מקום מגורים: כפר סירקין לומדים לבד/עושים קורס? קורס של לחמן איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? אנגלית איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? כל כמותי
לכמה אתם שואפים ? 660 מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 1/4 איפה אתם נבחנים? בר אילן מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לפני חודש וקצת.

נ ט ע 18

New member
אני ../images/Emo20.gif

שם: נטע גיל: 20 מקום מגורים: חיפה לומדים לבד/עושים קורס? לומדת לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? פטל, אנלוגיות והשאלות הראשונות בפרק כמותי.. איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? הבנת הנקרא, השלמות משפטים, תנועה ושאלה 25 בפרק הכמותי.. לכמה אתם שואפים ? 700+ מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 29.3 איפה אתם נבחנים? אוניברסיטת חיפה מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? לפני כמה ימים (עד עכשיו מחקתי ספרים).. ורק רצה מסטיק בומבה- איך שינית מקום? פשוט ביקשת להיבחן באורט ואמרו סבבה? כי פעם ניסיתי והם לא הסכימו וגם לא היו נחמדים במיוחד..

נ ט ע 18

New member
ניסתי..ו..../images/Emo10.gif

היא אמרה שהם לא משנים יותר מקומות כי כל אחד מתקשר ומבקש לשנות, והם לא יכולים לשנות לכולם.. לא נורא , אולי עדיף ככה , את האוניברסיטה אני כבר מכירה וגם את החדר(אותו חדר שנבחנתי בו בדצמבר) , אז כולה יש שם עוד 150 אנשים..

ToHrU

New member
תשובות

שם: Hela גיל: 20 מקום מגורים: רמת גן עושה קורס ביואל גבע חלקים אהובים בבחינה - יש דבר כזה? חלקים שנואים (ביותר): כמותי ובעיקר אלגברה שואפת, לצערי, לגבוהה מאוד נבחנת ב-01/04 בבר אילן

נחלוואי

New member
תשובות

- בן 21 - גר בגבעתיים - לומד לבד - מחבב אנגלית ומתמטיקה - קצת פחות מחבב מילולי :) - שואף ל720+ - נבחן ב-1.4 - באוניברסיטת ת"א - התחלתי ללמוד לפני כמה ימים - עוד כשבוע מתחיל מבחנים...

Famme Fatal

New member
המממממממ אז ככה:

גיל- 22 מקום מגורים - ת"א לומדת לבד אוהבת פטל, מו"ב ואנגלית שונאת- כמותי, אנלוגיות והשלמת משפטים..
לכמה שואפת? 750 + נבחנת ב29.3 אוניברסיטת ת"א (בניין גילמן, חדר 223 בפעם השניה!!) התחלתי ללמוד באיזור דצמבר, סיימתי לעבור על כל החומר (נשאר קצת ללמוד מהמילון באנגלית), עכשיו חוזרת על תרגילים שהתקשיתי בהם והחל משבוע הבא עושה סימולציות בהצלחה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עונה...../images/Emo3.gif

גיל: 17 מקום מגורים: חיפה לומדים לבד/עושים קורס? לומדת לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים? מילולי ובעיקר פטלים וגם אנגלית זה די ס22ה איזה חלקים בבחינה אתם שונאים? כמותי (אני עדיין סבורה שהמציאו את המתמטיקה בשביל לדפוק לי את החיים!
) לכמה אתם שואפים ? 550-625 מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ? 29.3 איפה אתם נבחנים? אוניברסיטת חיפה מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר? התחלתי ללמוד לפני 3 שבועות בערך...נכון לעכשיו עברתי על פטלים ועל כל המתמטיקה נשאר לי אנגלית ושאר הדברים במילולי...

CrazySheep111

New member
שלום../images/Emo13.gif

הגעתי לפה היום ואצטרף עד הבחינה. שם:
דiלי גיל:
18 מקום מגורים:
איזור קרית גת לומדים לבד/עושים קורס?
עושה קורס (לחמ"ן) איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים?
מילולי כמובן
הכל שמה כיפי-הייתי אומרת שפטל הכי סבבה אבל אני בד"כ לא מצליחה:D אלא אם אני יושבת על זה יותר זמן-וחבל על הזמן... איזה חלקים בבחינה אתם שונאים?
כמותיייי זה בעעעעעעע, שונאת יחס ולא מסתדרת עם זה...רק גיאומטריה עוד איכשהו בסדר. לכמה אתם שואפים ?
700, כן זה הרבה אבל זו השאיפה כדי שאוכל להתקבל לרפואה בעתודה
, אני מקווה ל650 לפחוווות
מתי אתם נבחנים?
29.3/1.4 ? 29 איפה אתם נבחנים?
בב"ש לא זוכרת איפה שמה... מתי התחלתם ללמוד?
התחלתי ללמוד לפני חודש וחצי בערך, ואני שמה פעם בשבוע וממחר פעמיים בשבוע. איפה אתם בחומר?
אני לאדעת איך להגדיר את זה...בוא נגיד ככה-עברנו את החצי
המשך יום טוב

Tony Reyes

New member
April Fool's

שם:
אינקוגניטו גיל:
23 מקום מגורים:
שפלה לומדים לבד/עושים קורס?
לבד איזה חלקים בבחינה אתם אוהבים?
אנגלית איזה חלקים בבחינה אתם שונאים?
השלמת משפטים, הגיון וכל השפה קשה עברית. לכמה אתם שואפים ?
כמה שיותר מתי אתם נבחנים? 29.3/1.4 ?
29.3 איפה אתם נבחנים?
בר אילן בניין מורשת ישראל (נייגל) חדר 507 (9:30) מתי התחלתם ללמוד? ואיפה אתם בחומר?
התחלתי אחרי מועד דצמבר.. איפה בחומר? לא יודע, חומר טוב, איבדתי את עצמי.

למעלה