מפגש פורום שלישי- 03/10/04

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

v o d k a

New member
מרינה! תפסיקי לדבר שטויות!

את יפהפייה עם נתונים מרשימים
ובטח ובטח לא שמנה... חחחחחחחחח ואם עומר אומר אחרת הוא סתם מפחד שייקחו לו אותך...
הוא לא מבין שאת אוהבת אותו
כמו שהוא אותך
וששומדבר לא יפריד ביניכם
אתם חייבים להודות שהם זוג המאה...
חחחחח מה יש לי היום...

M a r U s k A

New member
אם הוא מפחד הוא ../images/Emo163.gif

כי אני לעולם לא אעזוב את האפרוח שלי

v o d k a

New member
אני יודעתתתתתתתתת ../images/Emo9.gif

וחסר לך שתעזבי אותו.. כי כבר שמתי כסף על כמה זמן תישארו... אם תפרדו אני אפסיד- ואם תשארו יחד אני ארוויח לי קצת כסף ואבוא למפגש...

v o d k a

New member
מה אכפת לכם אתם...

כל עוד אתם ביחד... רע לכם שמישהו מרוויח קצת מהצד...?

v o d k a

New member
עומר!!../images/Emo12.gif צחקתי! למען השם!

גם את זה כבר אסור לי...? אפשר לחשוב...
מצטערת אם הבנת אותי לא נכון...

v o d k a

New member
*** הבהרה***

זאת הייתה בדיחה לא התכוונתי להעליב ובטח שלא לזלזל מקווה שמרינה לא נפגעה ולא עומר...

s h u r i k

New member
זה מזכיר לי

שפעם אחת רציתי מישהי ובאתי למסיבה שחברים שלה ארגנו... קיצר באותו הלילה החלטתי שאני הולך לנסות איתה משהו. קיצר הלך לי דיי טוב איתה במסיבה היינו ביחד אבל עדיין לא ניסיתי איתה כלום... יצאתי לרגע מחוץ למסיבה והלכתי לשבת עם כמה אנשים והם ידעו שאני מעוניין באותה אחת... אני יושב איתם פתאום אני שומע אותה צועקת" "סשה", הם היסתכלו עליי ואמרו לי שהיא שלי בטוח... הלכנו לצד ואמרתי לעצמי זהו אני מנשק אותה, פאתום היא התחילה לדבר על זה שהיא פגשה את עופר שכטר (הפקאצה) בהרצליה פיתוח ושהוא הזמין אותה לקפה.. בלה בלה בלה בלה, הוציאה לי את כל החשק לנשק אותה... טוב היא חזרה למסיבה ואני הלכתי לשבת עוד פעם איתם והם שואלים אותי אם נישקתי אותה.. אמרתי שלא, פתאום אחד מוציא יד מהכיס ומתחילים לזרום אליו שטרות של 20 ש"ח מכל אחד.... כל כך היתעצבנתי עליהם החלטתי לקחת את הכסף לעצמי אבל לא תפסתי אותו.. הייתי שיכור!! בסוף לא יצא לי כלום איתה כי היא לא רצתה אותי...

למעלה