מפגש פורום שלישי- 03/10/04

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

vk3

New member
../images/Emo124.gif מפגש פורום שלישי- 03/10/04

חברים
הגיע הרגע...
הכול מוכן ומאורגן מ- א' עד ת'. עכשיו הכול תלוי בכם... מקווה שלא תאכזבו אותי בהפתעות לא צפויות
תאריך המפגש: 03/10/2004, יום א'.
שעת המפגש: 11:30 ( צר לי אם זה מוקדם לחלקכם, אך אין איחורים
מפגש פורום לא מתרחש כול יום
)
מקום המפגש: אנו מתחילים את מפגשנו בהגעה לחיפה, לתחנה מרכזית חוף הכרמל ( תחנה זו מאוחדת עם תחנת רכבת חוף הכרמל והן מחוברות ביניהן במעבר תת קרקעי ( underground passage, איך אומרים את זה בעברית
), כך שלא משנה אם אתם מגיעים ברכבת או באוטובוס, ניפגש במקום אחד. אפשר גם להתארגן לעלות לרכבת אחת... איך שבא לכם...
מקום הזלילה: לאחר שכולנו מתאספים, פנינו מועדות לפיצה מטר, ברח' שד' הנשיא 139 ( נסיעה של כ- 40 דק' באוטובוס), שם ייחכה לנו שולחן ל- 20 אנשים ( למספר האנשים שיבוא, שכרגע עומד על 20 פלוס- מינוס), בפינה ממוזגת ונעימה
נזמין ( בקנייה מאורגנת) פיצות רוויות בשומנים, עם בשר והכול כמו שצריך, שתייה וכו' ונקבל הטבות והנחות ( קינוחים או עוד משהו... בקיצור לא נצא מאוכזבים
הכול קבוע מראש...
). סימנתי בתפריט שלהם את ההזמנות המומלצות בעט, כדי שתתכוננו בערך, לא חובה שנזמין את זה, אבל רוב הסיכויים... אחרי שנזלול, נתקע גרפסים, לא נשכח ללכת לשירותים, נדבר, נצחק ונעביר שם ככה שעה פלוס... אנא מכם, אל תשכחו להביא כסף, כול אחד כפי יכולתו... המינימום עומד על 20 ש"ח ( מי שיכול פחות מזה, גם בסדר) ומי שיכול יותר, בכלל ייבורך
מקום הסיור: לאחר שנצא מפוטמים היטב מפיצה מטר נתקדם ( בהליכה קלילה) לרח' יפה נוף 61, שם ניכנס לסיור בלתי תלוי ( דהיינו, נוכל לצאת מתי שבא לנו ולצערנו לא נוכל לראות את כול הגנים, מכיוון שסיור מאורגן מתחיל בשעה לא נוחה) לגנים הבהאים. נטייל ונצטלם שם כאוונת נפשנו ונצא.
תחנה סופית: לאחר הסיור בגנים, נצא לטיילת לואי המדהימה ביופיה ונמצא לנו מקום מוצל ויפה להתנחל בו. שם נעביר את רוב זמננו בדיסקוסים ודיאלוגים מרניני
, נשתעשע, נתבדר ונעשה כול העולה על רוחנו, עד שנמאס אחד על השני ונחזור לנקודת ההתחלה, תחנה מרכזית חוף הכרמל ומשם נתפזר כול אחד לביתו.
סיכום: להביא מצלמות ( העדפה לדיגיטאליות), כסף, כובעים ( מי שצריך הגנה מפני השמש), בקבוק מים ( מי שיהיה צמא), משחקונים או כול דבר שיכול לתרום לאווירה, גיטרה ( מישהו יכול
), והמווווווווווון מצב רוח
כול רעיון ו/ או יוזמה ייתקבלו בברכה
אתרי עזר להגעה באמצעות תחבורה ציבורית: מודיעין כול התחבורה הציבורית ברחבי הארץ אגד- http://egged.co.il אגד אישי- http://www.eggedishi.co.il דן- http://dan.co.il רכבת ישראל- http://www.israrail.org.il תחנות אוטובוס ומספרי הטלפון שלהן תחנות רכבת ומספרי הטלפון שלהן
מספרי טלפון: הטלפון שלי- 09-8859140 הפלאפון שלי - 054-7550125 התקשרו לכול בעיה/ שאלה
ואתם מוזמנים גם לשלוח SMSים אם אתם צריכים עזרה. המלצה שלי שתרשמו את ה
שלי בפלאפון שלכם באם תצטרכו אותי כשתצאו כבר מהבית. יש שאלות
לכולנו

wasted years

New member
מיילעך!!אתה מיילעך פשוט!!

שכחת דבר אחד:\ אתה לא צריך שאניא עזור לך לקבץ את כולם, כמיטב המסורת ממפגשי הפורום הקודמים? וחסר לך אם אתה שולח קישור להודעה הזו במסרים:\ פשוט תנעץ אותה!

vk3

New member
מאוחר מדיי... שלחתי ../images/Emo3.gif

ברור שצריך... אני צריך אותך תמיד
ועל זה נדבר באיציק...

v o d k a

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני כל כך רוצה לבוא......

ולא יכולה 80 אחוז...

wildgirl1

New member
תגידי לה שתהיה ילדה טובה

תגידי לה שתנקי את הבית אם היא תביא לך כסף תגידי לה שאת רוצה לראות את כול האנשים מהפורום, ואם היא לא נותנת לך עדיין אז תברחי...

v o d k a

New member
אם זה היה כל כך קל, כבר עכשיו הייתי

בחיפה! מחכה לכולם עד שהם יגיעו ביום ראשון... אני גם ככה מנקה את הבית... ולברוח אני יכולה גם עכשיו- רק אני אצטרך לעצור בכביש, כי אין לי דרך אחרת להשיג כסף! חוץ מהלוואות שצ'ורט זנאיט איך אני אחזיר...

wildgirl1

New member
תתחנני לאמא

תגידי לה שאם לא את מתאבדת אני יודעת, תימצאי מה להגיד לה!!! את חכמה ואני סומכת על זה שתימצאי דרך לבוא. או שתעשי בייביסיטר עד יום ראשון לאיזה ילד או ילדה חמודים ותרוויחי כסף או שתבואי בטרמפים או אולי באופניים ******** אבל אם את באה בטרמפים בבקשה קחי איתך חברה או אפילו ידיד שישמרו עליך!!!

v o d k a

New member
../images/Emo25.gifאיזה מותק שמותק את יא אללה!

הלוואי הלוואי שהיה לי מאיפה להשיג כסף, אי פה שום זאטוטים שדורשים טיפול, שום כלבים שמתעקשים להשתין עם בעלים עצלנים... טרמפים- לא עולה יותר בחיים, כבר היה לי סרט טרמפ פעם! ואופניים- תצחקי תצחקי... לא יודעת לרכוב

wildgirl1

New member
אמממ

אני מוכנה לבוא לעכו כך ללמד אותך.. זה לא קשה את יודעת אחרי כמה נפילות שבירות עצמות לומדים בסופו של דבר. אבל ליזקה תמצאי עבודה... לא יודעת תמצאי משהו.... מקסימום תלווי מחברה או משהו ותחזרי לי אחר כך!! או תלווי מאמא ותחזרי לה אחר כך... זה מה שאני עושה ... רק כעבור כמה זמן היא קצת שוכחת ואני בתום לבי לא מזכירה לה!!! חח תעשי גם... בעצם לא אני לא מלמדת אנשים דברים רעים... אבל תנסי לבוא...

v o d k a

New member
חחחחח מוח קרימינלי...

אני באמת אנסה לבוא! ופאק- הייתי מתה לעבודה... פשוט אין כאן שיט... לעזאזל...

wildgirl1

New member
למה כולם אומרים לי את זה?

אוןף כול החברות שלי אומרות לי את זה! תכלס אני יגלה לך סוד קטן רק אל תגלי לאף אחד.. יש לי רעיונות לפעמים קרימינליים אבל אני לא ממש מבצעת אותם אף פעם אלא אם כן זה משהו שמעצבן אותי ואז אני כן יבצע... אבל זה לעיתים נדירות...

v o d k a

New member
אל תטעי! אני בעד מוח קרימינלי...

זה מעמיד אותך צעד אחד לפני כולם... או לפחות לפני אלו שנראה לך שאין להם מוח קרימנילי... בקיצור התבלבלתי כבר עם עצמי...

wildgirl1

New member
חח אני גם לא נגד

אני פשוט מייסמת את זה במקרים מאוד נדירים כשאני לגמרי לגמרי רותחת אבל רותחת מזעם

v o d k a

New member
הכי טוב...

ככה אנשים לא ירתיחו אותם כי הם יודעים מה מצפה להם...

למעלה