אותך* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זאת הטעות המליון שלי היום!!!
V v o d k a New member 27/9/04 #76 אותך* אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא זאת הטעות המליון שלי היום!!!
S Sweet Russian Girl New member 28/9/04 #166 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככה שכנעת את אימא שלך לתת לך רשות??? עכשיו אני מבינה לא היא הרשתה לך פיתאום
W wildgirl1 New member 27/9/04 #6 אוקיי בסדר אני בעד רק מה קורה אם זה שהפיצה אם בשר? יש פיצות רק אם גבינה ללא בשר???
V v o d k a New member 27/9/04 #9 חחחחח יאנצ'קה! זאת הדאגה שלך? אני בטוחה שאף אחד לא ידחוף לה פיצה עם בשר אם לא תרצי...
V vk3 New member 27/9/04 #12 כשרות... על זה לא ביררתי, כי לדעתי זה משהו שייקבע במקום. הרי מזמינים מספר פיצות, לפיכך נוכל להתאים כך שכולם יאכלו מה שהם רוצים, לפי כול התנאים שלהם.
כשרות... על זה לא ביררתי, כי לדעתי זה משהו שייקבע במקום. הרי מזמינים מספר פיצות, לפיכך נוכל להתאים כך שכולם יאכלו מה שהם רוצים, לפי כול התנאים שלהם.
M M a r U s k A New member 27/9/04 #27 ואי חח רק עכשיו שמתי לב... שזה בכלל לא כשר.. קירילוש.. אתה גורר אותנו למקום של כופרים מצאתי שם שילוב של שמנת וטונה.. בע... אתם מסוגלים לאכול דבר כזה
ואי חח רק עכשיו שמתי לב... שזה בכלל לא כשר.. קירילוש.. אתה גורר אותנו למקום של כופרים מצאתי שם שילוב של שמנת וטונה.. בע... אתם מסוגלים לאכול דבר כזה
V vk3 New member 27/9/04 #31 אני מסוגל לאכול הכול ../images/Emo78.gif ../images/Emo80.gif יש להם מנות מכול הסוגים, כולל כמובן מנות כשרות כך שאני לא רואה שום בעיה...
אני מסוגל לאכול הכול ../images/Emo78.gif ../images/Emo80.gif יש להם מנות מכול הסוגים, כולל כמובן מנות כשרות כך שאני לא רואה שום בעיה...
M M a r U s k A New member 27/9/04 #36 אבל שמנת עם טונה../images/Emo35.gif טוב.. חחח לא אכפת לי עם המקום כשר או לא.. כמה שפחות כשר .. יותר יאמי
אבל שמנת עם טונה../images/Emo35.gif טוב.. חחח לא אכפת לי עם המקום כשר או לא.. כמה שפחות כשר .. יותר יאמי
M M a r U s k A New member 27/9/04 #46 נו עומר..... נו באמת עומר... אתה לא בסדר... באמת שלא... אתה מכיר אותי אז אל תעשה לי את הפרצופים האלה =/
נו עומר..... נו באמת עומר... אתה לא בסדר... באמת שלא... אתה מכיר אותי אז אל תעשה לי את הפרצופים האלה =/
M M a r U s k A New member 27/9/04 #57 זאת לא הבעיה שלו... יש לו בעיה עם כשרות (יותר נכון עם לא כשרות) ואיתי =/ ואממ קפה ושוקלד אני מכורה... אז עדיף להרחיק ממני כמה שיותר! במיוחד עם עומר התחיל לטעון שאני שמנמנה..
זאת לא הבעיה שלו... יש לו בעיה עם כשרות (יותר נכון עם לא כשרות) ואיתי =/ ואממ קפה ושוקלד אני מכורה... אז עדיף להרחיק ממני כמה שיותר! במיוחד עם עומר התחיל לטעון שאני שמנמנה..