מפגש פורום שלישי- 03/10/04

• פותח הנושא vk3
  • פורסם בתאריך

M a r U s k A

New member
את ראית מרינה עצובה ../images/Emo10.gif

מרינה כועסת כמעט אף אחד לא ראה =/ עדיף שגם לא יראו...

l1zard

New member
:]

וואי קיריל נשמע נחמד.. :] ופיצה מטר זה באמת יאמי! רק בלי בשר
אכלתי שם בחינם :] חחחחח... הממ.. וזהו.. אני מקווה להגיע בלי שום דפקטים..

Angel lips

New member
סבבה קיריל כל הכבוד על האירגון

רק הנסיעה מהכרמל לפיצה כמה זה עולה?

M a r U s k A

New member
לא לא ליזקה בדקתי עכשיו...

וזה יוצא לי הרבה פחות... לרכבת מתל אביב לחיפה הלוך חזור אני צריכה 50 שקל גג ועד תל אביב ובחזרה יש לי חופשי חודשי לכל אזור המרכז... ונגיד עוד 50 אני מביאה איתי לאוכל לאוטובוסים ולכל מיני מקרי חירום דחופים ... לא טוב להסתובב במקום לא מוכר בלי כסף =/ תכל'ס לא כזאת הוצאה ענקית... אבל אממ... מאמא שלך נתנה לך להגיע לאריאל למה לא לחיפה

v o d k a

New member
יש לך כסף! כיף לך... ../images/Emo7.gif

כי היא סתומה היא עושה עליי סרטים של שתיקה כמו ילדה בגן! היא אשכרה אמרה לי שהיא מתכוונת לא להתייחס אליי יותר, לא לדבר ולא לתת לי כלום כמובן, והצהירה שאני גם לא אתחיל לדבר איתה כי היא פשוט לא תענה... היא פשוט פוסטמה! אבל מילא שתהיה פוסטמה ותיתן לי כסף לנסיעה הזאת (כי מעבר לזה אני לא מבקשת!), אבל היא פוסטמה נקודה, בלי שום צ'ופרים מיוחדים... מקווה שאוכל להלוות מחברה...

M a r U s k A

New member
שמעי אבל זה לא כסף..

של מאמא ... עבדתי חצי מהחופש בשביל הכסף הזה... ואמא שלך מזכירה לי את אמא שלי... להעניש אותי היא כבר לא יכולה כי תכל'ס אני אקום ואלך... אז היא חוגגת עם הברוגז... אני כבר באה ומבקשת סליחה מתוך ייאוש.. לרוב אני בעצמי לא יודעת על מה... רק שלא תריב איתי ולא תעשה לי פרצופים ...

v o d k a

New member
זה בדיוק מה שקורה אצלי!

ואני לא יודעת אם לבקש סליחה עם הזנב בין הרגליים או לא... בנתיים אני נוטה ללא כי קצת כיף לי בשקט הזה... אבל זה גם לא נעים ודופק לי תוכניות כמו שאת רואה עכשיו...
לא רוצה לבקש סליחה- היא טעתה!

M a r U s k A

New member
אוי אני כבר לא מתייחסת....

מי צודק ומי לא.. תשמעי זאת אמא שלך.. וכנירא לאמא שלך ולאמא שלי יש אותו אופי אופי נורא... הבעיה היא שאת לא תשני את אמא שלך היא כבר לא תשתנה לעולם! את פשוט צריכה ללמוד להתנהג איתה כמו שאני למדתי.. לא מתווכחת איתה אם היא ממש מתעקשת על משהו אני מסכימה איתה במילים ועושה את מה שאני רוצה במעשים ואחרי זה מתרצת את זה איכשהו.. אם לא הייתי ככה ... מזמן הייתי מתפגרת =/

למעלה