דף קשר

liron010

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יו אני מתה עליהם ~!

אפדינטס

New member
עדיף מאוחר מלא כלום..

שם מלא: חיים שעיו. מהיכן: בני ברק. מתי הצטרפת לפורום? יום אחרי ההופעה בניצנים. מישהו המליץ לך להיצטרף או משהו בסיגנון? קראתי המון זמן וכן נייח המליץ לי להיצטרף ביום ההופעה. אתה פעיל בעוד פורומים/קומונות בתפוז? לא. מסנג`ר: chaimshaio@hotmil .com איסקיו:. משו להוסיף? אוהב אותכם

מיכמיך3

New member
הלו? מישהו בבית?

שם מלא: מיכל. מהיכן? פ"ת. מתי הצטרפת לפורום? לפני 3, 4 חודשים בערך. מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן. פורום פ"ת, שייגעצ, הדג נחש, השבט. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:
משהו להוסיף? תהנו כמה שיותר.

1dana1

New member
../images/Emo205.gif אני P:

שם מלא: תסתפקו בדנה. :) מהיכן? ראשון לציון מתי הצטרפת לפורום? האמת, שאני יותר קוראת מאשר מגיבה מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין משהו להוסיף? יום טוב

shahar1989

New member
אווווו! שלום שלום לך!!

בכל מקום ניפגש?? סתם, ידעתי שאת סמויה כאן

שרון710

New member
יאללה../images/Emo3.gif

שם מלא: שרון כהן מהיכן? כרמיאל מתי הצטרפת לפורום? לפני שנה וקצת מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:237586527- אבל לא באמת נכנסת. משהו להוסיף? הקונה מטטה:]

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאניאניאני ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם מלא:יעל טרגר
מהיכן?כרמיאל מתי הצטרפת לפורום? פףףף.. לפני איזה שנה וחצי.. אבל עם הפסקות..חח מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?לא.. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?כן.. יונתן פריג', יואב דגני. מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:לא פעיל.. משהו להוסיף? עוד 5 ימים יוצא הארי פוטר

אני אחרי משהו כמו שבוע או יותר שלא הייתי פה..

התגעגעתי!!! שם מלא:הילה מהיכן?רמת גן מתי הצטרפת לפורום?לפני חודשיים ככה,למרות שגם הייתי פה מקודם ועזבתי מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?לא... אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?פורום צופים 315 ופורום יוני בלוך 989 =] מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:אני לא נכנסת אליו... משהו להוסיף?לפני כמה זמן בטעות כתבתי בכתובת אתר "286" במקום "268" והתחלתי לקרוא ואני רואה שרשור ראשון משהו על זכויות הנכים אז קראתי ורק אחרי עוד כמה שרשורים כאלה הבנתי שטעיתי בפורום...

liron010

New member
../images/Emo6.gif

ושוב, אני ממש בעד לאחד את פורום צופים ופורום עברי

sharwan

New member
נעים מאוד, זו אני../images/Emo9.gif

שם מלא: שרון
מהיכן? בנימינה מתי הצטרפת לפורום? עוד מעט נחגוג שנתיים
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא... מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין. משהו להוסיף? אני אוהבת אותכם

אני../images/Emo3.gif

שם מלא: רותם סולומון מהיכן? חור בצפון מתי הצטרפת לפורום? לפני הרבה זמן אבל לא כתבתי מאז...והיום שוב
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? אני את עצמי
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן, קרן פלס, מירי מסיקה, מיכאלה, טלי שרון, טב"ע..להמשיך?
סתם האמת ברב אני רק קוראת... מסנג'ר: אפשר במסר;) אייסיקיו: אין. זאת תוכנה מעצבנת
משהו להוסיף? קר לי

למעלה