דף קשר

O f r i s h

New member
וגם אני../images/Emo9.gif

שם מלא: עפרי
מהיכן? הדר-עם. מתי הצטרפת לפורום? ב21.12.06 מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? יאפ
מסנג'ר: מסר
אייסיקיו: מעדיפה מסנ
משהו להוסיף? מממ... לא?!

Arielcohen

New member
באיחור :)

שם מלא: אריאל כהן מהיכן? ירושלים מתי הצטרפת לפורום? ממזמן
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?מממ כן. מסנג'ר:שאלו:p אייסיקיו:334341681 משהו להוסיף?מה זה הקליפ הנוראי הזה?

עדיין פה לפעמים

שם מלא: סיון כחלון מהיכן?קריית מלאכי מתי הצטרפת לפורום? לפני שנה וחצי בערך מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא במקרה דרך האתר הרשמי של עברי ... אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כבר לא ממש .. אבל הייתי בשל יונתן פריג' מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:263550911 משהו להוסיף? התגעגעתי לימים שהייתי מבלה בפורום שעות ...

tamarulik

New member
גם אני...

שם מלא: תמר מהיכן? מושב צור משה, אזור צומת בית ליד מתי הצטרפת לפורום? אממ.רשמית, נראה לי שספטמבר 04 בערך מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא, הגעתי לבד אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא ממש, קוראת מדי פעם מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: משהו להוסיף? פסיכומטרי זה רע

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo3.gif

שם מלא: נועם. מהיכן? קדימה מתי הצטרפת לפורום? בפברואר שנתייםP: מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? נופ אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? בקטנה.. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: איכ! משהו להוסיף? -

tohar6

New member
גמאני מתקשרתתתת..../images/Emo13.gif

שם מלא: טוהר ניצן מהיכן? מצפה רמון מתי הצטרפת לפורום? ממ לא זוכרת בדיוק, מישו יכול להגיד לי איך בודקים מתי הייתה ההודעה הראשונה ששלחתי?? פליזזזז.. חח מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא, הגעה עצמאית בלבד
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? פורום ג'נגווווו
, קצת יואב, יונתן נראלי זהו.. מסנג'ר: אין
אייסיקיו: 345291289 משהו להוסיף? המוח של רונן!! המוח של רונן..!! אמא מחכה לך בתחנת ההצלהההה

tohar6

New member
הבניין שלנו זה הבניין של הכי עניים בשכונה

הקירות מתקלפות, החלב חמוץ, הלחם קשה, אין אור במדרגות, אין מדרגות... חחחחחח אמא ניסרה לי סנוויץ, נפל-נשבר..!!

liron010

New member
אין אור במדרגות.. עוד אלמנטים של עוני ../images/Emo6.gif

"אני לא שומעת 1!!!! יש פה חלון !!!!" אסי וגורי

tohar6

New member
חחחחחחחח הכי קורעים בעולם../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אני יוצא לי לטיול, מטייל מטייל מטייל, ממש כיפ לי בטיול, כיפכופ של טיול
פתאום, הבחנתי לב בזקנה!! זקנה- משורש מבוגר.. לא חשדתי בה!! עשתה לי משו?! לא חשדתי בה..

liron010

New member
מה אני, חשדניסט ?!

"אני רוצה למות בזרעותיך.. אני רוצה שתמותי ! בזערותי.. רק תגידי מתי.."
הם פשוט הורגים אותי מצחוק ! עשית לי חשק להזמין תהופעה בוווד XD

tohar6

New member
תיקון קטן** חח

ואז הגיע אדם עם חזות מזרחית.. לא חשדתי בו.. מה אני חשדניסט?!? פתאום רץ האדם עם החזות המזרחית וחטפ לה את התיק..פה חשדתי..!! חחחחחחחחח

מלא קמחים...

ולולב מתלבלב על הראש.. רצו לעשות עליי ניסיון, אמרו לי תתחתן עם זאת ועם זאת.. מגעילות, איפה אני אשים את הטבעת ? על הלולב?... :D מצחייייקים :D

tohar6

New member
מה ההכרות הראשונה שלך איתם?

שלום שלום, מה נשמע מעניינים הכל בסדר.. לא אבל איך ההכרות הראשונה שלך? וואץ' יור ניים? מיי ניים איז יעקב.. וואץ יור ניים יור ניים איז "ארניו" אני מצטער ששאלתי.. אני מצטער שתשתוק..!! חחחחחח
אני במשך כל ימי השביתה קמה בבוקר רואה תמופע ומתחילה תיום.. חח אני מדקלמת אותם בעל פה.. הם הורסים אותיייייייייי

tohar6

New member
אל תעצבן אותי!!

למה אני יסגור לך את בלוטת התריס.. אבל אני אוהב מאוורר..
תיזהר אני יתלוש לך תפטמות עם קטאר קאץ קאץ..!!

tohar6

New member
בוא אני יראה לך מאיפה משתין הדג..!!

אה?! מה?! לא הבנתי תתחביר של המשפט הזה...

למעלה