דף קשר

שקדוש101

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם מלא: שקד שגב מהיכן?מקום נידח...ירושלים בערך..P: מתי הצטרפת לפורום?פבואר 2007.... מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? הממ לא... אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא.. מסנג'ר: יש לי את הכתובת הכי ארוכה בעולם אבל שיהיה: [email protected] אייסיקיו: 214962121 משהו להוסיף? אממ היי..P:

נכנעתי../images/Emo3.gif

שם מלא: הדר(י) מהיכן? מרכז מתי הצטרפת לפורום? כמה זמן אחרי שהוא הוקם. די ממזמן
:) מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? אפשר לומר שהמליצו. למרות שידעתי על הפורום הזה. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן מסנג'ר: מסר. אייסיקיו: - משהו להוסיף? לילה טוב פורום

ואז נהייה חורף, שהביא לי כמה מחשבות על

א ה ב ה, על אנשים ועל שמחה :) שם מלא: רעות ביטון מהיכן? דימונה :D [כיפ לגור ליד הכור! ] מתי הצטרפת לפורום? לפני יומיים [חדשה.. עדיין בעטיפה.. ] מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? תמיד קראתי פה.. בלי המלצות וכאלה.. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? נמנמ, לא. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 314369442 [למרות שאני הרב במסנג'ר] משהו להוסיף? קר לי בגווווווף [וגם לו...]

../images/Emo126.gif ../images/Emo9.gif

שם מלא: נטע מנטה
מהיכן?יבנה מתי הצטרפת לפורום?תחילת אוגוסט, כמה ימים לפני ההופעה בניצנים
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?כן.. כל מיני
מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:
משהו להוסיף?בוקר טוב!

|קשה|../images/Emo30.gif../images/Emo38.gif

שם מלא:
ים
מהיכן?
גבעת חיים
מתי הצטרפת לפורום?
בפרבואר זה יהיה שנתיים.
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?
מסנג'ר:
[email protected]
אייסיקיו:
X|לא פעיל.
משהו להוסיף?

randu

New member
15.../images/Emo152.gif

שם מלא:רן דואני.
מהיכן?נתניה.
מתי הצטרפת לפורום?ביום של ניצנים, השנה.
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?
לא שזכור לי. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?
בקטנה, בעפר שכטר.
ו.. לא נראלי יש עוד.
מסנג'ר:[email protected].
אייסיקיו:236987662.
משהו להוסיף?15.

בוקר טוב...

שם מלא: דנה מהיכן? אשקלון מתי הצטרפת לפורום? מזמן... מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? אממ לא ואין לי שמץ איך הגעתי לכאן.. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? אממ כן.. מכתב שלא נשלח,אחים ואחיות,קומונת סולג'ה(בניהולי כנסו!!!) מסנג'ר: במסר אייסיקיו: במסר משהו להוסיף? יש לי יום הולדת יום שני!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני בת 18!!!! (3/12)

מורביט

New member
יאאלה אני!../images/Emo9.gif

שם מלא:מור יאיר.
מהיכן?ראשון לציון.
מתי הצטרפת לפורום?30.12.06 אבל קראתי פה הרבה לפני.. קצת לפני ניצנים 05 מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?לא, אני חושבת שזה היה דרך האתר של עברי. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?כן, יונתן וג'נגו.
מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:234703133 משהו להוסיף?אממ יום טוב לכולם?

linnn

New member
מאאגניב תהיו בקשרררר ../images/Emo30.gif

שם מלא: לין
מהיכן? נתניה
מתי הצטרפת לפורום? 1.11.07 איזה דיוק;]
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? ממ לא הייתי קוראת פה הרבה
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?
פורום שייגעצ
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: 281001959
משהו להוסיף? שאני ממש נהנת פהה:]

danieltr

New member
אממממ.... ../images/Emo9.gif

שם: דניאל :) מהיכן? בת ים מתי הצטרפת לפורום? וואי לא זוכרת... משו כמו שנתיים
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? יאפ, פורום נמלטים ופורום אבודים מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 245858774 משהו להוסיף? אני אוהבת את הפורום הזה :)

Mrs Vertigo

New member
../images/Emo112.gifיאללה, אני.

שם מלא: חן
מהיכן? חדרה
מתי הצטרפת לפורום? אני פה כבר יותר משנתיים
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? נופ, הגעתי לבד.
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? פפפ, בתכל'ס במארון 5 (לא סובלת את הלהקה, אבל אני שם כבר 3 שנים
), מצעדים וביקורת מוזיקה, חדרה והסביבה
ועוד ועוד ועוד
מסנג'ר:במסר
אייסיקיו:194806673
משהו להוסיף? דפדפתי בפורום לפני זה וחשבתי לעצמי "המממ לא היה פה דף קשר..?
" עכשיו ברשותכם אני אלך לעשות עם עצמי משהו לפני שאני אשתגע מרוב שיעמום.

מגניב../images/Emo9.gif

שם מלא: אחינועם מעודה מהיכן? בנימינה מתי הצטרפת לפורום? נראה לי בתחילת שנה שעברה
וואו... מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא, הגעתי לבד
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? קומונת יונתן פריג', קומונת יואב דגני. כנסו מומלץ
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: מספיק מסן. משהו להוסיף? לא

ונטורי

New member
../images/Emo89.gif

שם מלא: טל ונטורה מהיכן? אור יהודה - עיר בירה! מתי הצטרפת לפורום? ממממממ..לא זוכר :| מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא ניראה לי.. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? צופים. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: לא זוכר וככה או ככה לא נכנס לשם.. משהו להוסיף?

יאללה גם אני אצטרף! ../images/Emo13.gif

שם מלא: גלעד ביסון מהיכן? ראשלצ מתי הצטרפת לפורום? עכשיו
קורא פה כבר חודשיים-3 מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?כן-היאבקות איש משפחה בערך פעיל ובקומונה של הכיתה שלי =] מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו: מתחבר פעם בשנה בערך... משהו להוסיף? מקווה להשתלב ולהנות פה

למעלה