דף קשר

האגוש

New member
אניאניאני

שם מלא: הגר מהיכן? הוד השרון מתי הצטרפת לפורום? חח..אה..יולי 2005 מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? פשוט הצטרפתי אחרי ההופעה הראשונה שלי של עברי.. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? חחח להתחיל? אוקיי! קומונות: יואב דגני שאני מנהלת, תיכנסו
, דמיאן רייס שאני מנהלת, אבל היא כבר מתה,יונתן פריג', וקומונת חיל חינוך
. פורומים: שילה פרבר, ג'נגו, כלי נגינה ונגנים, סופרים ומשוררים צעירים, מתגייסים, צילום, קין, פמ"ח, פמ"ע, להמשיך?
כי באמת יש עוד.. מסנג'ר: במסרים |מסר| אייסיקיו: חס וחלילה משהו להוסיף? מרקו מצא את אמא שלו!!!!!

מעיייין

New member
אפילו שדי התפוגגתי...

שם מלא: מעיין.
מהיכן? ירושלים.
מתי הצטרפת לפורום? לפני שנתיים בערך..
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לאלא. אפילו לא לי מושג מה זה פורום אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא כלכך... מסנג'ר: [email protected] תוסיפו בהמונכים
אייסיקיו: אין.. משהו להוסיף? שומדבר מיוחד

עינוווב

New member
גמני גמני!!1

שם מלא: עינב
מהיכן? גבעת עדה
מתי הצטרפת לפורום? לפני שנה וכמה ימים מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 165816232 משהו להוסיף?

אז... אני? ../images/Emo6.gif../images/Emo30.gif

שם מלא: גיאק. מהיכן? חור, עם מלא מלא תקווה
(וואי זה לא יפסיק להצחיק בחיים.) מתי הצטרפת לפורום? אני חושב שביולי 2005... מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? אמממ סוגשל בערך. אני חושב שאפילו נרשמתי לתפוז בזכות הפורום
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? אנמ בהרבה אני רק קורא, לא פעיל כ"כ. רק בפורום הזה ובעוד קומונה מסויימת מאוד
מסנג'ר: [email protected] תתפרעו. אבל תציגו את עצמכם
אייסיקיו: 254960968 כנ"ל. משהו להוסיף? משו שהסקתי
: תמיד יוצא שיש לי אותך תשובות בכל דף קשר. חה לול.

שנינה11

New member
אני:)

שם מלא: שני כהו מהיכן? אור יהודה עיר הבירהD: מתי הצטרפת לפורום? לפני חודש ככה.. מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? ממ.. לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כה יוני בלוך והקומונה של להב:) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:299662541 משהו להוסיף?עברי מלך

../images/Emo178.gif../images/Emo30.gif

שם מלא: צליל. [עזבו אתכם שם מלא
] מהיכן?
מתי הצטרפת לפורום? נראלי שאוגוסט 2005.
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן. >< מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:
משהו להוסיף?

Tamar38

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם מלא: תמר מהיכן? רעננה מתי הצטרפת לפורום? לפני כמעט שנה [ אמצע דצמבר ככה] מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? נופ אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? ממ לפעמים מסנג'ר: שלחו מסר אני אתן
אייסיקיו: 170506498 משהו להוסיף? אל תפתחו ציפיות

שמרו על קשר../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

שם מלא: דניאל מוזי..(ארוך אז אני מקצרת!
) מהיכן: יהוד
מתי הצטרפת לפורום? פברואר
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?
לא.. אתה פעיל בעוד פורומים/ קומונות בתפוז?
בפורום כפיר אפשטיין
ולא ממש מגיבה אלא יותר קוראת בפורום יוני בלוך
קומונות- יואב דגני
ובנועם פנחסוב
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו: לא משתמשת
משהו להוסיף?

מה הקשר?../images/Emo38.gif

שם מלא: אתי מהיכן?בית שאן מתי הצטרפת לפורום? 25.10.06 מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? פורום ג'נגו
(אני מנהלת) גלגלצ איגי וקסמן קומונות- יואב דגני ויונתן פריג' מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: נוותר משהו להוסיף? מייספייסhttp://www.myspace.com/ewtgc

../images/Emo132.gif

שם מלא: שקדגן. מהיכן? עפולה, ואת? מתי הצטרפת לפורום? לפני כך וכך זמן. סתם, אינני זוכרת. מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? אה...לא. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?אהא. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:.... משהו להוסיף? מגרד לי בבטן

ayelet07017

New member
אוו דף קשר?! נשמע מרתק! חחח

שם מלא: איילת סער מהיכן? מקריית אונו
מתי הצטרפת לפורום? אממ לא הצטרפתי באופן רשמי, אבל אני פה מדי פעם. מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא.. אתה פעיל בעוד פורומים/קומונות בתפוז? כן... בקומונה של נועם פנחסוב
מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 197674716 משהו להוסיף? אעאעא לא. האא בעצם כן. הקליפ של "חוזר אלי" [מטרופולין, "הסליל"] הוא קליפ ממש טוב!!
ערב טוווב:)

ayelet07017

New member
אהה ולכל מי שהולך להופעה של נועם...

תהנו! ותהנו גם בשבילי, אני לא אוכל להגיע לצערי הרב. אבל אני מקווה להגיע להופעה הבאה [מתי שהיא לא תהיה..] ותמסרו לו בהצלחה ממני:+):+)

למעלה