דף קשר

liron010

New member
../images/Emo124.gif דף קשר../images/Emo38.gif

טוב, אז לרגל התצטרפות החדשים, אני חושבת שהגיע הזמן לרענן את דף הקשר [
] הפורומי. הגיבו בהמוניכם
שם מלא:
מהיכן?
מתי הצטרפת לפורום?
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?
מסנג'ר:
אייסיקיו:
משהו להוסיף? התקשרות מועילה

liron010

New member
../images/Emo38.gifמתקשרת

שם מלא:לירון סעדון מהיכן?אור יהודה מתי הצטרפת לפורום?דצמבר של שנה שעברה. אוטוטו שנה
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?כן,צופים
והקומונה של השכבה
מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:
משהו להוסיף?קדימה, כולם להצטרף לדף הקשר!

"יש לי דמעה בזווית של העין.."

שם מלא: נופרץ. מהיכן? באר-שבע. מתי הצטרפת לפורום? לא זוכרת האמת. מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 296685303 משהו להוסיף? חיבוק?
"אבל אולי זה נגמר, אולי זה נגמר אצלי הרבה יותר מדי מהר.."

קדימה. ../images/Emo3.gif

שם מלא: אורעד מהיכן? חיפה מתי הצטרפת לפורום? לפני 4 שנים ו3 ימים.
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא, פשוט הגעתי אליו.
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? פורום שילה פרבר, בעיקר. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: - משהו להוסיף? -

matanky

New member
מגניבב ../images/Emo3.gif

שם מלא: מתן אבשלום מהיכן? חיפה מתי הצטרפת לפורום? ספטמבר 06 מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? ממ.. אפשר להגיד שלא.. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו:211364381 משהו להוסיף? עברה שנה וחודשיים

../images/Emo30.gif

שם מלא:אלי בקשי
מהיכן?נס ציונה . מתי הצטרפת לפורום?לפני כמה חודשים .. דיוק ? 6.7.07
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?שום אחד . אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?שומרת אמונים . מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:295035068 משהו להוסיף?שמרו על קשר (שופעת רעיונות )

בת 1986

New member
אני../images/Emo9.gif

שם מלא: חיה. מהיכן? צפון מתי הצטרפת לפורום? 7/1/07 עוד מעט שנה
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא.. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? יאפ
מסנג'ר: במסר..
אייסיקיו: ז"ל משהו להוסיף? יש לי גם פייסבוק... מי שמעוניין.. Chaya Zelikovitch תהיו בקשר..

רונה07

New member
../images/Emo66.gif

שם מלא:רונה07 מהיכן?
מתי הצטרפת לפורום? לפני כמה דקות מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן מסנג'ר: אייסיקיו: משהו להוסיף? איזה יום שמח לי היום

TauberiT

New member
הלו../images/Emo33.gif

שם מלא: ליאור מהיכן? הוד השרון
מתי הצטרפת לפורום? לפני שנתיים וחצי בערך
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא ממש אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא ממש, הייתי
טוב, גם פה אני לא בדיוק.
מסנג'ר: תבקשו. אייסיקיו: אין [או שסתם לא משתמשת] משהו להוסיף? שתהיו בריאים, ותראו אקרוס דה יוניברס~!

inbarIL

New member
איזה נחמד:)

שם מלא: ענבר גילן. מהיכן? רעות. מתי הצטרפת לפורום? ב..אוגוסט נראה לי. לא הרבה זמן/: מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא, קראתי פה הרבה זמן והכרתי את כולכם, ואז החלטתי להצטרף. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא ממש, רק קוראת בכמה. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין. משהו להוסיף? שאתם כולכם אנשים נפלאים ושאני אוהבת אתכם:) ענבר

l Mazush l

New member
../images/Emo9.gif

שם מלא: מזל מהיכן? מרכז. מתי הצטרפת לפורום? לפני מספר חודשים. [אחת שתקשיב, הכינוי הקודם
] מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא, אני אוהבת את עברי המון זמן, הייתי מתעדכנת כאן עד שהחלטתי להרשם. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא, מידי פעם כותבת הודעות, אבל לא פעילה במיוחד. מסנג'ר: במסר.
משהו להוסיף? מי שלא ראה, היום שידרו בגיא פינס את הקליפ של מטרופולין עם עברי, חוזר אלי.

amitshilo

New member
../images/Emo38.gif../images/Emo56.gif

שם מלא: עמית שילה. מהיכן? כפר ורדים. מתי הצטרפת לפורום? אוגוסט 2007 מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? ממש לא. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא, אבל הסתובבתי בכמה. (האוס, בנות גילמור, רונה קינן) מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 309167880 משהו להוסיף? אתם אחלה פורום, ב'מת.

מקושרת ../images/Emo3.gif

שם מלא: ליאור קדוש :)
מהיכן? ר"ג
מתי הצטרפת לפורום? קצת אחרי המופע האחרון בהאנגר 11 השנה
- רני [כפרעליו
] עוד לפני שהוא היה פה בכלל !
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? לא ממש.
מסנג'ר: [email protected]
אייסיקיו:239783333
משהו להוסיף? אוהבת

קווווול ../images/Emo3.gif

שם מלא: אני אתן לכם לנחש
(אחרי שניסיתם לבד, ולא הצלחתם, אני אגלה לכם--*טאם טאם טאם* => ליאל קרמר. מקורי, הא?
) מהיכן? טירת הכרמל. (שזה ליד חיפה
) מתי הצטרפת לפורום? ממ יוני 2006
מישהו המליץ לכם להצטרף או משהו בסגנון? נייט D: אתה פעיל בעוד פורומים/קומונות בתפוז? דה! ג'נגו
בעיקר מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 223997161 (למרות שאני לא ממש מתחברת, אני בעיקר במסן) משהו להוסיף? עוד חצי שנה בדיוק יש לי יומולדת!#$# וווהווו
אוהבת אתכם,ביצ'ז

בו!

שם מלא: חן
מהיכן? מושב חמד, או למתקשים-ראשל"צ מתי הצטרפת לפורום? היום?
למרות שנראה לי שהיתה לי פעם הודעת כניסה.. לפני איזה שנה
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? נופ אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? אכן. מנהלת כמה, פעילה בכמה, וסמויה בכמה
מסנג'ר: מסרים? אייסיקיו: משהו להוסיף? תהיו בריאים.

המחשב שלי חזר אליי....

שם מלא: טל מהיכן? בת-ים מתי הצטרפת לפורום? עוד יומיים זה יהיה בדיוק שנה מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן..פורום ג'נגו,פורום מטרופולין,פורום יוני בלוך מסנג'ר:- אייסיקיו:298454206 משהו להוסיף?לא

l TearDrop l

New member
../images/Emo182.gifאניD:

שם מלא: נורית כהן מהיכן? כרמיאל מתי הצטרפת לפורום? ממ לפני יומיים? מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא, קראתי כאן די הרבה זמן והחלטתי להתחיל לכתוב אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: משהו להוסיף? אני רוצה הופעה של עברי בצפון;[

happy apple

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שם מלא: שירן לב
מהיכן? באר יעקב
מתי הצטרפת לפורום? לפני כמה חודשים מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון?חח אני וחברה שלי סתם שוטטנו ביוטוב וראיתי שהגר המנהלת שרה עם עברי משהו אמיתי במפגש פורום שהיה לכם וככה גיליתי את הפורום
אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז?יאפ בעיקר כותבת בשמיניסטים ועולם הבידור וכול השאר שמשהו מעניין נכנסת.. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: שונאת בקושי משתמשת משהו להוסיף? חח מכירים את זה שאתם רעבים וחושבים מה בא לכם לאכול וחושבים חושבים ובסוף לא בא לכם כלום חח זה מה שקרה לי עכשיו חח

shirapeled

New member
לא שאני פה במיוחד...

שם מלא: שירה פלד מהיכן? ק. רמ"ד מתי הצטרפת לפורום? אממ מתישו באפריל מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? פורומים-אומנות הצילום לעיתים רחוקות. קומונות- מדמים מדחמים, רישומי עיפרון, גם לעיתים רחווקת. מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: משהו להוסיף? עוד מעט הארי פוטר האחרון בעברית!!

shahar1989

New member
היי

שם מלא: שחר גל מהיכן? כפר מונאש מתי הצטרפת לפורום? או... לא יודעת מה לכתוב..
מישהו המליץ לך להצטרף או משהו בסגנון? לא.. אתה פעיל בעוד פורומים\קומונות בתפוז? כן מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: 176448835 [לא פעיל בלל
] משהו להוסיף? שלום!

למעלה