בנות, סקר!!!

offנועה

New member
אולי זה המקום לשאול עוד שאלה?

לבנים: טכניקה שבה התחלתם עם מישהי, וזה עבד טוב? לבנות: טכניקה שבה התחילו איתכם - וזה הצליח לו? (לגבי איך בנות מתחילות עם בנים, שירשור אחר?) זה יתן אלי יותר מושג לנבוכים / ביישנים / מאותגרי גינונים שביניכם? ודוגמה אישית: הוא היה חמוד, נראה טוב, לא הטעם שלי (הטעם שלי קצת אקסצנטרי) נעמד לידי, לא רחוק מדי לא קרוב מדי, יצר מדי פעם קשר עין, צל צילו של חיוך, (בניגוד מוחלט לזה שנעץ בי מבטים עד שהרגשתי דקירות בגב). הגוף שלו לא היה מופנה אלי ישירות אלב בזוית קלה, והוא לא חסם את שדה הראיה שלי (מכירות את אלו שמתחילים איתכן, נעמדים קרוב עד שבירת טריטוריה אישית, וחוסמים את כל האויר, כדי שלא יהיה לך צ'אנס להיות מרוכזת במשהו אחר? אז לא ככה). זרק מדי פעם משפט או שניים מנוסחים היטב בתגובה לשיחה שהתנהלה ביני לבין עוד בחורה, לא כפה את עצמו על השיחה ולא השתלט עליה. ברגע שרק אני הייתי בטווח שמיעה, הוא אמר משהו לא מחייב על המצב שלו מבחינה הורמונלית. גרם לי לחייך. לא היו לי טעויות, הבנתי למה הוא מתכוון... אבל לא הייתי מאויימת. העידון שלו מחד, הבעת העניין מאידך, החרמנות המאופקת עשתה לי את זה.

טכניקה שמכניקה

כ נ ו ת "שלום, אני לש"ז (טוב נו לא באמת אבל לצורך הענין), את מוצאת חן בעיני והייתי שמח להכיר אותך יותר....אגב, אני נשוי ואבין אם זה מפריע לך" זו מאז ומעולם היתה דרכי. במקרה אחר, במהלך פגישת הכרות פשוט אמרתי את אשר על ליבי - אני מת לנשק אותך ולא יודע איך להתקרב - האמינו לי שהבחורה נענתה בחיוב, עם חיוך וניצוץ בעיניים. אין כאן כללים ולא חוקים, זו הכנות שמבפנים שבדרכה מביאה לתוצאה, לא תמיד הרצויה אגב, אבל 0 נפגעים בכל מקרה.

אני לא חושב

לומר "טקטיקה" בעיני זה להודות שאתה מתוכנן, שיש לך אסטרטגיה, אג'נדה להשיג וכו'...זה כמעט מטיל דופי במושג "כנות" כי אם אתה מתוכנן סימן שאתה לא כן. זה קצת כמו טיפוס ה- A שלך אני חושב.

offנועה

New member
אוקי, אני מסכימה בנוגע לסיפא

אבל איפה הרצון להשיג, סותר את הכנות? טקטיקה מצביעה על דרך פעולה, וכנות בהחלט עומדת בהגדרות של "דרך פעולה"

דרדקן

New member
אני חושב שמילת המפתח כאן היא ביטחון

עצמי. דוגמה אישית: בשנת 2000 לקחתי שנת חופש מהלימודים באוניברסיטה וטסתי לעבוד באפריקה. הגעתי למקום יפהפה, חול לבן, ים טורקיז, ושמש טרופית חמה. אווירה רומנטית ומחרמנת בלי שצריך לעשות הרבה. צדה את עיני, תיירת יפה וצעירה ובו ברגע החלטתי שאני חייב להשיגה, היא נראתה לי קצת משועממת, אז הבנתי שיש סיכוי טוב שאוכל לגאול אותה משעמומה. לקחתי 3 כדורים והתחלתי לג'נגל על החוף, מיומנות שפעם עוד שלטתי בה, לא רחוק מהיכן שהיתה, לא עבר זמן רב והיא הגיעה, אני רוצה גם לנסות, היא ניסתה ללא הרבה הצלחה, ניסיתי לעזור לה גם בלי הרבה הצלחה, ושאלתי אותה, אם מאוחר יותר, קצת לפני השקיעה תרצה לצאת איתי לטיול על החוף. היא היתה משועממת אז ודאי שהסכימה (ואני חייב לציין שמזל שכך, כי אם לא בטח הייתי עוצר שם). יצאנו לטייל על החוף, אחרי חצי שעה הליכה נשכבנו על החוף, היא שאלה אם תוכל לשים על בטני את ראשה, אישרתי, ליטפתי את שערה, ולאחר מספר דקות הערתי את תשומת ליבה למתרחש במכנסי, היא צחקה, וחזרנו למלון. אז אולי לא היה כאן חיזור לשמו, אבל אני מניח שאילולא הייתי באותו מעמד בעל ביטחון עצמי מלא ויודע מה משמעות כל צעד שאני עושה וכל משפט שאני אומר, ואילולא הייתי משדר את זה שום דבר לא היה קורה. אבל בכלל, אני לא ממש יודע איך להתחיל עם נשים, מנסיוני העני, לא צריך לדעת איך להתחיל עם נשים, צריך להיות בעל ביטחון עצמי (פעם שלישית), מודעות עצמית, צריך להרגיש כאילו אתה השליט של הממלכה שלך, שאתה נמצא במקום בו אתה יודע הכי טוב, מכיר הכי טוב, והכי חשוב צריך להיות שלם ומאושר עם מי שאתה. זה נשמע כמו פסיכולוגיה בגרוש, אבל זה מה שהיה אצלי, רק כך הצלחתי לגרום לאשתי לאחר 3 שנות חיזור קונבנציונלי ומגושם להתאהב בי.

היה לי קשה, אבל נזכרתי --->

היינו חבורה די גדולה של בנות בפאב ושירתה אותנו מלצרית שלא הכירה את המשקה שהזמנתי. היא קראה למלצר של השולחן הסמוך בכדי שאסביר לו מה בדיוק אני רוצה. מאותו רגע, כל הלילה לא ירדתי לו מהעיניים - חיוכים מבויישים, מבטים חטופים, משקה על חשבון הבית רק בשבילי. בסוף הלילה ביקשנו חשבון ואנילא זוכרת מה קרה לו בדיוק, אבל הייתי צריכה לגשת לאותו מלצר ולבקש את החשבון שוב. הוא חייך, הוציא לי העתק חשבון והושיט לי פתק קטן ואמר עם חיוך קטן "וזה בשבילך". היה שם מס' טלפון, שם וסמיילי. זה היה חמוד בעיני, כי הוא לא הציק, לא ניסה לתפוס אותי לשיחה במהלך הלילה (למרות שהיו לו כמה הזדמנויות), נתן את הפתק והשאיר את הכדור במגרש שלי. רגע, מה הקטע שלי עם פתקים? אני זקוקה לטיפול?

offנועה

New member
ואם ואם ואם../images/Emo8.gif

יגיע פתק חדש שיקרע את כל הפתקים הישנים?

offנועה

New member
לא מביאה לך, ואם תעשי ../images/Emo46.gif

תנועה מיותרת לעבר הסכין אני גם קושרת אותך לכיסא! ראי הוזהרת!

לחיי האיפוק המעודן ../images/Emo48.gif

< מוחמד מצא את הדרך המעודנת להודיע על הצטרפותו המאופקת לפורום שלוח הרסן בלי לפתוח שרשור היכרות דורסני >

למעלה