אני חושב שמילת המפתח כאן היא ביטחון
עצמי. דוגמה אישית: בשנת 2000 לקחתי שנת חופש מהלימודים באוניברסיטה וטסתי לעבוד באפריקה. הגעתי למקום יפהפה, חול לבן, ים טורקיז, ושמש טרופית חמה. אווירה רומנטית ומחרמנת בלי שצריך לעשות הרבה. צדה את עיני, תיירת יפה וצעירה ובו ברגע החלטתי שאני חייב להשיגה, היא נראתה לי קצת משועממת, אז הבנתי שיש סיכוי טוב שאוכל לגאול אותה משעמומה. לקחתי 3 כדורים והתחלתי לג'נגל על החוף, מיומנות שפעם עוד שלטתי בה, לא רחוק מהיכן שהיתה, לא עבר זמן רב והיא הגיעה, אני רוצה גם לנסות, היא ניסתה ללא הרבה הצלחה, ניסיתי לעזור לה גם בלי הרבה הצלחה, ושאלתי אותה, אם מאוחר יותר, קצת לפני השקיעה תרצה לצאת איתי לטיול על החוף. היא היתה משועממת אז ודאי שהסכימה (ואני חייב לציין שמזל שכך, כי אם לא בטח הייתי עוצר שם). יצאנו לטייל על החוף, אחרי חצי שעה הליכה נשכבנו על החוף, היא שאלה אם תוכל לשים על בטני את ראשה, אישרתי, ליטפתי את שערה, ולאחר מספר דקות הערתי את תשומת ליבה למתרחש במכנסי, היא צחקה, וחזרנו למלון. אז אולי לא היה כאן חיזור לשמו, אבל אני מניח שאילולא הייתי באותו מעמד בעל ביטחון עצמי מלא ויודע מה משמעות כל צעד שאני עושה וכל משפט שאני אומר, ואילולא הייתי משדר את זה שום דבר לא היה קורה. אבל בכלל, אני לא ממש יודע איך להתחיל עם נשים, מנסיוני העני, לא צריך לדעת איך להתחיל עם נשים, צריך להיות בעל ביטחון עצמי (פעם שלישית), מודעות עצמית, צריך להרגיש כאילו אתה השליט של הממלכה שלך, שאתה נמצא במקום בו אתה יודע הכי טוב, מכיר הכי טוב, והכי חשוב צריך להיות שלם ומאושר עם מי שאתה. זה נשמע כמו פסיכולוגיה בגרוש, אבל זה מה שהיה אצלי, רק כך הצלחתי לגרום לאשתי לאחר 3 שנות חיזור קונבנציונלי ומגושם להתאהב בי.