בנות, סקר!!!

offנועה

New member
../images/Emo124.gifבנות, סקר!!!

מה יותר מושך? type a מראה ממוצע, זין ממוצע, שולט לעילא בעצמו ובדחפיו, אינטיליגנטי, רהוט, שנון, חוש הומור מושחז, גינונים מאופקים, מתחיל איתך בקלילות מרפרפת ובלי לחץ, מרשים בידיעותיו, מסוגל לנהל שיחה מרתקת, מבהיר לך שהוא מחורמן אבל ממרחק של 3 מטר שהוא לא דוהר לסגור, וגם יודע לחכות בשקט ובעידון עד שתגיעי אליו. type b מראה מעל לממוצע, זין גדול, לא מנסה לשלוט בידיים כשהוא נמצא לידך, לא מפגין אינטיליגנציה ראויה, רהיטות לא הצד החזק שלו, גם שנינות לא, גינונים של ניאנדרטל (מסוג הומו ארקטוס), מתחיל איתך ברעש וצילצולים, 20 איש לידך יודעים שאת תחת מתקפה, מבהיר לך שהוא מחורמן ומיד מתחיל לנסות לספק את עצמו דרכך, כל הדם נמצא אצלו עכשיו בזין אין מצב שהוא מצליח לשלוף משהו מרשים מהמוח, לא מחכה לרגע, טיימינג לא עובד אצלו. אין אפשרות לשלב, הבחירה דיכוטומית בסקר הזה!

חופ שיה

New member
בגלל המשפט האחרון

אני לא עונה.
ואפרופו בחירה , לאיזו מטרה בדיוק ?

offנועה

New member
כי חשוב לי לדעת

ואני אשמח אם תעני בכל זאת בבקשה, וגם אם תוסיפי דפוסי התנהגות שמובהקים לכל אחד מהטיפוסים. את יכולה גם לבחור, ולהסביר למה המשפט האחרון היה קשה לך. אבל בכל זאת לצורך, עניין מסויים, חשוב לי כרגע שזה יהיה דיכוטומי. עוד משהו, אני אשמח אם בנים יענו גם...

חופ שיה

New member
לא יודעת איך

להסביר לך בדיוק אבל ההצהרות האלה של בחירה בטיפוס אחד של גבר נראת לי לא ריאליות , הרי במציאות זה לא כזה דיכטומי , תמיד יש עוד אלף ואחד גורמים שישפיעו על המשיכה שלי לגבר. הייתי בוחרת בטיפוס הראשון אבל, נניח שהוא טיפוס סגור ומפנם בכל הנוגע לרגשות , ונניח שהוא לא הגייני , ונניח שהוא קמצן שסופר כל שקל שהוא מוציא מהכיס - אני לא בטוחה כבר בבחירה שלי. לגבי הטיפוס השני - קונה אותי מאוד זין גדול (כן אני אוהבת זיינים גדולים או לפחות מכובדים:)), לפעמים גם מושך אותי השחצנות והיהירות של הבן אדם, הכל תלוי איך עושים זאת ומה מתלווה לזה, אינטליגנציה עושה לי את זה ביג טיים אבל גם בלעדיה (כל עוד זה לא קיצוני) אני יכולה להמשך לבן אדם. בקיצור- אין סטאנצ' אחד שאני נמשכת אליו , בגישה שלי אין מקום להתקבעויות כמו שאת מבקשת ממני לעשות כעת. אם תשימי לי אקדח לרכה ותגידי לי שאני חייבת לבחור - אני אבחר בטיפוס הראשון. :)

offנועה

New member
אני יכולה

להדגיש יותר. שמחה שענית. קמצנות דוחה בכל מקרה, סגירות ומופנמות בנוגע לרגשות, יכולה לאפיין גם את השני, הוא יכול להחצין דחפים, אבל להיסגר ריגשית, אין כאן מובהקות. התכונה החשובה ביותר ברשימה היא האיפוק, השליטה העצמית, היכולת לעדן דחפים, כשהתכונות האחרות משמשות רקע. מה יותר מושך מי שדוהר עליך, או זה שיחכה שתגיעי אליו... זו הכוונה הבסיסית.

חופ שיה

New member
יש משהו מושך

בשני הטיפוסים - המאופק מחד והמחזר האגרסיבי מאידך, שניהם יכולים להתאים לי. ושוב עם אקדח לרכה - אני מעדיפה את המאופק (אך בקושי
).

דרדקן

New member
אני לא מצליח לענות

שתי האפשרויות לא עושות לי את זה. אני לא נמשך לגברים ולא משנה לי אם יש להם זין גדול או קטן, יפים או מכוערים. אבל הייתי מעדיף ללא ספק את החברים הגברים שלי חכמים, אינטילגנטים, שנונים ורהוטים. נ.ב איפה את מוצאת את המילים האלה, דיכוטומי, דיטוכומי, מזל שיש גוגל.

A

שונאת את כל הרברבנים והשחצנים שהאגו שלהם בשמיים, (ולכאלה בטוח יש קטן
) כל הבלה בלה שלהם ממש אבל ממש לא עושה לי את זה.

offנועה

New member
מבקשת יפה וברוב חן, שתענה

וגם תסביר למה אתה מתכוון כשאתה אומר "מה יהיה הסוף?"

ארלן נס

New member
תירא....

אומרים שאנחנו הבנים יותר חרמנים ומה שמעניין אותנו זה רק לזיין. דעתי בעינין היא כזו.... אם אני נימשך לבחורה זה כמובן המראה הראשוני,אבל אני לא מסוגל להיכנס איתה למיטה ורמת המישכל שלה שואפת לאפס.ולא משנה כמה היא ניראת טוב. לגבי זין קטן זין גדול כל אחת ומה שהיא אוהבת,אבל עוד לא פגשתי גבר שנושא השיחה שלו היא מעניין עם יש לה כוס כזה או כוס אחר. וזו הכוונה שלי מה יהיה הסוף.....

offנועה

New member
כשהתשובות יצטברו

מבטיחה לענות לך סעיף סעיף על כל מה שרשמת

daniella1980

New member
לפי מה שאת מתארת

אז אני אעדיף את 1 כי הוא נשמע לי חכם ומעניין ובעל תוכן, סביר גם שהוא הרבה יותר טוב במיטה. בכל מקרה אחד כמו השני לא ימשוך אותי סביר להניח, לא משנה כמה גדול הזין שלו וכמה יפה הוא, כי הוא נשמע לי משעמם ורדוד. סביר גם שהוא שוביניסט אז בכלל :)

למעלה