בנות, סקר!!!

בקיצור ולעניין, לא טוב?

חוץ מזה, במקרה הזה אין לי אפשרות לפרט יותר, כי לא הגב' נועה לא נתנה מספיק כלים לשחק איתם. ובנימה שיטחית יותר ---> ברגע שאמרה "זין ממוצע", היא הוציאה לי את הרוח מהמפרשים...

דרדקן

New member
בשביל סכלים כמוני

את מוכנה לרפרז ללשון נקבה? ואז תשובתי תהיה A.

offנועה

New member
אתה יכול לענות

גם מה אתה מעדיף להיות בעצמך...
ולמה נראה לך שטיפוס זה או השני, יהיה מוצלח יותר. רפרוז לנקבה, נוטל את עוקץ הרלוונטיות.

בכל מקרה A...

גם אם הייתי מחפשת זיון של פח-טח וגמרנו.. ובטח ובטח לקשר. כל הרברבנות/שחצנות ובלבולי השכל ישר ידחו אותי, לא משנה מה... הוא ישירות כבר לא יהווה אופציה.

coffeewriter

New member
אוי בנות בנות...לא תשתנינה אף פעם!

אתן אומרות A וברגע שרואות אל יווני (סטייל דודי בלסר/בראד פיט/דיוויד בקהם או הגרסאות היותר שחומות שלהם לא מעניין אתכן כלום ואתן חושבות עם הזין שאין לכן. אז אולי פעם אחת תגידו כבר את האמת?

offנועה

New member
השאלה היא אחרת

פיספסת משהו... עידון ואיפוק (בלי נתונים חיצונים מרשימים) מול הסתערות בוטה בלי סטייל (עם נתונים חיצונים). ובמילים אחרות איזו אסטרטגיה עדיפה בעיניך? אתה יכול גם לשתף בנוגע לטקטיקות אישיות שלך? מה אתה מחצין מול מישהי שאתה מעוניין בה, נניח קלטת אותה יושבת עם חברה על הבר..

coffeewriter

New member
בתור ממוצע פלוס אבל לא אל יווני...

אני אנסה מבטים וחיוכים ואשתמש במה שיש לי בין העינים (מכיר מישהו שישתמש כאסטרטגיית התחלה דווקא במה שיש לו בין הרגליים ותתפלאי, עובד לו יופי!). אבל את מקצינה קצת - גם מי שיפה וטיפש לא יעשה תנועות של קינג קונג בד"כ אלא ינסה מבטים ומשפטי פתיחה בנאלים במקרה הרע. אבל אם הוא ממש אל יווני הוא לא יטצרך לעשות כ ל ו ם - הן יבואו לבד, לזה התכוונתי.

offנועה

New member
תגיד זה לא קצת אידיאולוגיה לטרגדיה?

מאיפה הגיעו אלים יוונים? שאלתי: מאופק או מסתער?

coffeewriter

New member
אל תגידי לי שלא הבנת..

הסבר נוסף למתקשות - אם המראה החיצוני שלו יפה במיוחד לא מעניין אתכן בשיט כל השאר.

offנועה

New member
הסבר נוסף למתקשים../images/Emo4.gif

לקחת את השאלה למקום אחר לגמרי (וגם פיספסת את הכוונה): מה היה קורה אם אל יפה במיוחד היה יורד אל בנות התמותה, ומציע את חסדיו לאחת מהן... לא זו הייתה השאלה לגמרי.. זה לא מה שהתעניינתי לדעת, וגם אתה ללא ספק לא היית מתעניין בשיט בכל השאר, אם המקרה היה הפוך. נו אז מה? לא זה מה ששאלתי.

ארלן נס

New member
לא כל אחת אוהבת אל יווני

זה עיניין של טעם,כמוצ שאמרתי קודם גם אם תיפול עליי בריזיט ברדו ומספיק שהיא תגיד משהו טיפשי ברמות נמוכות מים המלך...ישר נופל לי וכל החשק הלך.

ואיך אני אמורה לדעת מה יש לו בין

הרגליים? אני צריכה לראות משהו בולט סופר דופר מהג'ינס? מאיפה אני יודעת מה יש לו שם בכלל? או שזה כתוב לו על החולצה מאחור? או על החולצה מלפנים עם חץ למטה?

למעלה