בנות, סקר!!!

דרדקן

New member
שניה שאני אבין,

אתה רוצה להגיד שהמכר שלך מגיע לבחורה אומר לה תשמעי אחותי, מה פרח יפה כמוך עושה בביצה כזו, ואת שומעת יש לי זין 24 ס"מ רוצה לבוא לנסות איך זה מרגיש והן פשוט נופלות לרגליו "כן כן קח אותי חוליו"?

coffeewriter

New member
הוא שואלן אותן

את רוצה לראות את הזין שלי? הוא נראה ממש טוב אז נניח ש 30% באות איתו ומתוכן 80 אחוז מתלהבות מהאובייקט, עדיין הולך לו לא רע

דרדקן

New member
אנ'לא יודע למה, אבל התמונה שעולה

לי בראש היא של קאובוי שמחזיק את הזין שלו עושה איתו לולאת לאסו ומנסה ללכוד איתו נשים. יודע להשתמש בו...

לא נעים לי להגיד,

אבל הוא פוגש פוסטמות!! אם מישהו היה ניגש אלי ושואל אם אני רוצה לראות את הזין שלו, הוא היה מקבל תשובה שהיתה גורמת לו להחביא את הזין הזה עמוק עמוק!! אבל אם הולך לו לא רע ---> סבבה ...

coffeewriter

New member
האמת? גם אני חשבתי ככה

עד שראיתי חלק מהן, ואת יודעת מה? הן ממש לא פוסטמות, אלא בחורות רגילות לגמרי שאוהבות לחיות.

מה הקשר לאהבה לחיים?

גם אני אוהבת לחיות וגם אני אוהבת זין גדול מהממוצע. SO? זה ממש, אבל ממש לא אומר שאני אפול לרגליו של אחד שיבוא לי עם משפט כזה.

coffeewriter

New member
לא התכונתי שזו האסטרטגיה היחידה שלו

הוא פשוט חרמן וישיר, ויש נשים שנדלקות מזה.

חופ שיה

New member
אויש די

הרי זה בטח לא כזה שיטחי כמו שקופירייטר מציג זאת , אני בטוחה שיש פה הקצנה לצורך העניין. מה גם שאני בטוחה שלכל אחד ואחת מאיתנו היה/יהיה איזה שהוא מקרה כזה בעברו שהעקרונות פתאום פרחו ונשארו רק ההורמונים המשתוללים.:)

למעלה