בנות, סקר!!!

אני בטוחה שהוא לא שואל את זה כך,

בטח שיש כאן הרצנה ולכן גם התשובה שלי היתה טיפה מוקצנת. הכוונה היתה לגישת "אני טורו" המפוצצת בביטחון עצמי מופרז.

דרדקן

New member
ככה, בלי שום הכנה, בלי לעשות

עיניים בלי להזמין אותם לדרינק, נוחת עליהן כרעם ביום בהיר ושואל אותן רוצה לראות את הזין שלי? פשששש, באמת תותח, עושה גם לי חשק. אתה בעצם אומר ש-24% מהנשים שהוא שאל מסכימות לו רק בגלל שהוא נראה טוב ויש לו זין גדול והוא כלל אינו משתמש במה שיש לו בין האוזניים? תעודת עניות לנשות ישראל, או שהוא מספר סיפורים. חכה שניה, אני מנסה לחשב את אחוזי ההצלחה שלי, בלי להראות לאף אחת את הזין שלי ובלי להיראות ממש טוב, ואת האמת גם בלי לדעת איך להתחיל, רגע.... 8 מתוך 20, זה הופך את זה ל-40%, חחח... לקחתי אותו.

אנחנו מפנטזות עליהם כי אנחנו לא

מכירות אותם... לי ירד מבקאם ברגע ששמעתי על כל ההתנהגות שלו מסביב... סטינג עושה לי את זה.. במיוחד שקראתי כמה שהוא אוהבת את אישתו ונאמן לה (לפחות כתוב). ובונו... אוי בונו... חבל על הזמן... לא צריכה לזיין אותו.. רק שישיר לי...

דרדקן

New member
Did you come here for

forgiveness, did you come to raise the dead did you come here to play jesus to the leprous in your head

תשובה מנסיון..

לשמחתי (או שלא) התברכתי בכמה סוגי חברים.. גם type a וגם type b .. ולרוב כל אחד "מוצא" מישהי כמותו.. ההוא שנראה מעל לממוצע עם הגדול והמעט שכל מוצא אותה פרטנרית.. נראית טוב עם חזה גדול ומעט שכל.. וזה שנראה ממוצע עם המון אינטילגנציה מוצא אחת שנראית ממוצע וגם בעלת אינטיליגנציה רבה.. ככה שהתשובה תלויה בכן..בנות המין היפה..

חופ שיה

New member
הכי אני אוהבת את אלו שעונים תשובה

כללית , כשהשאלה בעצם מופנת לטעמם האישי.

shualy71

New member
אז על בן אדם שקצת סגור ומופנם

שמחכה שבנות יתחילו אתו ,שקט כזה(הא ודרך אגב,נראה לא רע )ושיש לו זין ממוצע (18ס"מ),אני מבן שאין מה לדבר ,הא? (נראה לי שרוב הבחורות לא אוהבות בחורים כאלה). אין לי אהבה לגברים,פשוט רציתי לדעת את הצד של הבנות בעניין (סקר מענין,אהבתי)

offנועה

New member
לא, לא, הכוונה היא לא לאחד

שמחכה בשקט בשקט שיעשו בשבילו, אלא לשניים שיוזמים, בטכניקות שונות לגמרי..

offנועה

New member
../images/Emo124.gif סיכום ביניים!!!!

אז ככה: קודם כל השרשור הזה מוקדש לכל אלו שהטכניקה שלהם מלווה בלחץ פיזי מתון עד אגרסיבי והם מלאים רוח וציצולים, מעלים תמונות של הזין הזקוף שלהם, ויושבים ומחכים שתיבת המסרים שלהם תתפוצץ מהודעות. lioneyes, זה אולי מסביר לך קצת יותר טוב למה הדרדקן התכוון בתגובותיו אליך. ארלן נס, זה כדי להראות לך שלא אנחנו הנשים דנות ללא הרף בגודל הזין שלכם, אלא רבים מאלו שעולים לפורום הם נעדרי טכניקה, עידון, ואינטיליגנציה בסיסית, והם הם אלו שמנפנפים מולנו הנשים את הגזר... די נשבר הזין מלראות תמונות של זין, נשבר הזין מלקבל מסרים לתיבה האישית מאת בעלי הזין שמציעים את שירותיהם לכל כיוון. רציתי רק להגיד לכם, שיהיה לכם הרבה יותר קל בעלי זין גדול או קטן, עבה או דק, ישר או עקום, אם תפעילו קצת את הראש שלכם. הרבה נשים כמו שאתם רואים ימשכו לטיפוס A, שלא ילחיץ ולא יתנפל ולא יעשה מעצמו אידיוט בזמן שהוא מנסה להראות עניין. אני מקווה שאם יש מה להפנים קצת, בסקר הזה, זה יעזור לכולנו להשיג את מה שאנחנו רוצים ביעילות ובמהרה בימינו אמן... שיהיה לכולכם, בנים, בהצלחה!!!

דרדקן

New member
וואי, את משקיענית

עשית את כל זה רק בשביל להסביר לעיני עגל את מה שכתבו לו? את יודעת שהוא כבר הכריז שהפורום הזה לא שווה, כי כל הגברים כאן קנאים והנשים סנוביות, והוא חושב שזה בזבוז נוראי של זמן להיות כאן, והוא עף לבלי שוב. דבר אחד טוב יצא לך מזה, הוא הציע לתקן לך את האגזוז.

offנועה

New member
מאמי, זה לא האגזוז../images/Emo7.gif

זה הגומיה שאוטמת את המשאבה ההידראולית של הבלם האחורי....

אוי..נועה את אופטימית עד בכי...

נראה לך שיש להם מספיק זכל להבין כזה דבר? נראה לך שיש להם מספיק שכל להרשים אותך בדרך אחרת? נו באמת!!! אין, וטוב שכך. אם כל טמבל, היה לו מספיק שכל להסתיר את "חוכמתו" כי רבה....היה הרבה יותר קשה לבחור ולברור...

offנועה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תסבירי לי לאן ללכת, שאני אדע איפה בוחרים לי A, בינתיים זה נראה לי נדיר עד כאב.. עד אינו בנמצא.. בינתיים, אנחנו מוקפים B לרוב.

ממ.מ..לא יודעת.

בחיים לא הייתה לי בעייה כזו. אולי רק באינטרנט, וגם אז לא שמתי על אף אחד, ממילא אני לא מחפשת כלום, יש לי הכל בבית. לדעתי ברשת יבלטו רק הB, בעצם...גם בחיים. יתכן שהA ביישנים. תנעצי בהם איזה מבט או שניים. תעודדי אותם. בחיי, אין לי תשובה טובה ואין לי מושג. אני מאמינה שבחיים עצמם יש לנו את כל הכלים לברור את מי שטוב לנו. ברור שברשת זה מלאכותי וקשה. אני לערסים בכלל לא עונה. (לא מפנפת ולא כלום, כאילו אני חירשת/ עיוורת)...וככה הם לא מעיקים עלי.

למעלה