17.8

המממ...

אני יודעת שאני אומרת את זה כל פעם מחדש, אבל שוב-הסטאטים של הבגדים ברמות האלו לא משנים בכלל. זה לא משנה ממש מה אתה לובש, אין לזה השפעה על הדמג' שלך ממש וזה לא הכרחי. תשקיע את הכסף שלך ברמות היותר גבוהות.

אבישי ר

New member
../images/Emo45.gif ורק להוסיף משהו קטנטן

אם אתה כל כך רוצה להחליף בגדים במקום לקנות אתה יכול אפילו ללכת לחפש נופלים היום בגדים כמו מים אתה יכול למצוא את הרשימת דרופים כאן
http://global.hidden-street.net/eq/armours

מ י ל ר

New member
יש ציוד לרמה יותר גבוהה בלודי

בחנות נשקים / בגדים שם. אבל מה שלוטן אמרה דיי נכון היום מאוד קל להגיע לרמה 100 לצערי ככה שלא הכי דחוף להחליף ציוד.

עבודה שנייה :p

ספירמן. מרענן מאוד. אבל עשיתי דיי, 30 רמות מאתמול בערב מוגזם בשבילי.

זו דמות חדשה?

ז"א, פתחת אותה אתמול?
כי יש לך את הפיש נטס האלו מאיוונט עתיק יומין על ההוטקיז. אני זוכרת שהיו פיש נטס כאלו באיוונט של גאגא ב2009...
או שאני מפספסת פה משהו.

חחח כן היא מאתמול בערב P:

הרשת היא מהקווסט של הילדה המעצבנת מעדלשטיין.. לתפוס 20 תולעים כאלה עם חזרת בפנים ולשים בתחפושת של הדוב

שאלה...

עוד מישהו פה נתקע עם בעיית-השגה של כרטיס? הלכתי לנסט גולמס בליפרי כשהייתי 39%. עכשיו אני 50%, ועוד לא מצאתי את הכרטיס!
הייתי שם המון זמן! ממש מוזר...
ובנוסף-מישהו יודע איפה המפלצת הזו נמצאת? חיפשתי בכל זיפאנגו ולא מצאתי...

Hasselblad

New member
המממ רק שתדעי

כשאמרת לי במשחק נסט גולמס הייתי בטוחה שאת מחפשת את הניוטיס. אבל גם את הקרטיס הזה השגתי... שימי לב שיש מפלצת מאוד דומה את בטוחה שאת במפה הנכונה?

כןכן!

הקטע הוא שנפל לי הכרטיס של הג'וניור ניוטיז אבל אח"כ הלכתי למפה של הנסט גולמס-לא נפל לי כרטיס שלהם!

Hasselblad

New member
ואוו נמס לי השכל

לוטן אין לי מושג למה הגבתי את מה שהגבתי... כאילו לא קראתי חצי מההודעה שלך... וכן הקרטיס זה גם בגלל חלק מהשכל שנמס... בכל אופן לי יש את שני הכרטיסים של הגולמים בליפרי אני מניחה שהנסט שחסר לך זאת הצורה הקטנה שלהם נכון? אם כן אז אותו השגתי היום בלי בעיה רק שימי לב להרוג את אלה שלא מתפתחים לגדולים ופשוט מתים רגיל. לגבי המפלצת השנייה - הממ אתמול הייתי שם... יש שם גם זומבי משרומס רק שאני לא זוכרת איך הגעתי, תשתמשי בהידן כי המידע של המפות האלה שם נכון.

Hasselblad

New member
ואני יודעת למה יצא לי קרטיס

רציתי לכתוב קלף ובאמצע החלפתי

Hasselblad

New member
אני לא מסוגלת יותר להיכנס לפורום מהאייפון....

זה נראה נורא

מצבניק

New member
זוכרת ששאלתי אותך בקשר לזה?!

אז זהו שתיקנו את זה חזרה! זה חזר לצורה הרגילה.

מ י ל ר

New member
אני לא מבין מה הבעיה

לי עובד טוב תן לי סקרין שוט מהאייפון שלך

קלפטיס!

סתם לא. המממ אני מדברת על הצורה הגדולה שלהם. כמו בתמונה ששמתי בשרשור של הספר מפלצות...אני אנסה להמשיך לחפש מחר.

מצבניק

New member
לוטן!

נדמה לי שאני יודע! השד המכוער הזה נמצא ב׳NLC! במפה של הבית הרדוף יש כניסה סודית ממש לפני הכניסה ליער? שם.

זה לא זה.

אתה מתבלבל עם wraith לדעתי. מדובר פה על נייטגוסט. לפי HS זה נמצא בזיפאנגו אבל אני לא מוצאת

למעלה