החגורה לא שווה את המחיר
G Guid New member 17/8/11 #65 לא יודע אם זה סתם מזל שלי, אבל קניתי לא מזמן חגורה עם 3% דקס ב-25 מיל. אולי המחיר עלה מאז, אין לי מושג...
לא יודע אם זה סתם מזל שלי, אבל קניתי לא מזמן חגורה עם 3% דקס ב-25 מיל. אולי המחיר עלה מאז, אין לי מושג...
T Touched By Angels New member 17/8/11 #42 הרגתי את הגברת הזאת../images/Emo26.gif והיא צריכה HP באר, דחוף. חוץ מזה היא הייתה ממש קלה. היא חלשה לברקים, אז זה הקריטיקל הכי גבוה שיצא לי עליה היא נתנה לי במתנה סקרול לDEF. יאי. למה למייל בוס יש הרבה הרבה, הרבה פחות HP? הרגתי אותו במכה
הרגתי את הגברת הזאת../images/Emo26.gif והיא צריכה HP באר, דחוף. חוץ מזה היא הייתה ממש קלה. היא חלשה לברקים, אז זה הקריטיקל הכי גבוה שיצא לי עליה היא נתנה לי במתנה סקרול לDEF. יאי. למה למייל בוס יש הרבה הרבה, הרבה פחות HP? הרגתי אותו במכה
T Touched By Angels New member 17/8/11 #48 בכלל לא ציפיתי לשום דרופ...../images/Emo3.gif הלכתי בשביל הכרטיס.
M Macbook New member 17/8/11 #49 וכמה % קיבלת? אם זה איזה 15% לפחות, אני אנסה..בא לי קצת להרוג בוסי-צעצוע כאלה בשביל EXP
M Macbook New member 17/8/11 #52 עכשיו ראיתי, 75 מיל HP פי 3 מפאפ. אם זה היה נותן פי 3 EXP מפאפ, אולי זה היה משתלם... אבל לפחות היא לא מדספלת ועושה סטאנים כמו פאפ המעצבן.
עכשיו ראיתי, 75 מיל HP פי 3 מפאפ. אם זה היה נותן פי 3 EXP מפאפ, אולי זה היה משתלם... אבל לפחות היא לא מדספלת ועושה סטאנים כמו פאפ המעצבן.
M Macbook New member 17/8/11 #55 אבל אני פלדין אז רוב הסיכויים שהדמג' שהיא עושה עליי יהיה יותר נמוך ם: גם יש לי סקיל שמעלה לי אתק וחוסם התקפות.
אבל אני פלדין אז רוב הסיכויים שהדמג' שהיא עושה עליי יהיה יותר נמוך ם: גם יש לי סקיל שמעלה לי אתק וחוסם התקפות.
מ מ י ל ר New member 17/8/11 #62 ואתה גם יכול להפעיל עליה אלמנט ברקים ככה שהיא רגישה לאלמנט שלך אבל אם אתה לא הורג אותה יחסית זריז , זה לא משתלם ״לבזבז״ עליה את הזמן. אם זה סתם בשביל הכיף אז למה לא אני הולך אליה בשביל הכיף כי כבר אין לי מה להרוג חחח.. ולהתאמן בטירה אני לא ממש הולך..
ואתה גם יכול להפעיל עליה אלמנט ברקים ככה שהיא רגישה לאלמנט שלך אבל אם אתה לא הורג אותה יחסית זריז , זה לא משתלם ״לבזבז״ עליה את הזמן. אם זה סתם בשביל הכיף אז למה לא אני הולך אליה בשביל הכיף כי כבר אין לי מה להרוג חחח.. ולהתאמן בטירה אני לא ממש הולך..
T Touched By Angels New member 17/8/11 #51 בסביבות ה6-7% בכלל לא שמתי לב לכמה EXP קיבלתי ממנה, רק רציתי את הכרטיס. יש לה 75 מיליון HP וכמעט 1.5 מיליון אקספי.
בסביבות ה6-7% בכלל לא שמתי לב לכמה EXP קיבלתי ממנה, רק רציתי את הכרטיס. יש לה 75 מיליון HP וכמעט 1.5 מיליון אקספי.
T Touched By Angels New member 17/8/11 #57 אתה לא חייב.../images/Emo140.gif גם אני לא מתכננת לחזור אליה בקרוב, עשיתי סיבוב בשביל הקלפים.
מ מ י ל ר New member 17/8/11 #63 אני צריך רק 2 קלפים לסוף של המקום השומר הראשון הכושי והשומר השני זה שמוריד mp הבוס האחרון יש לי :0
M MadManIII New member 17/8/11 #43 תקוע עם ציוד קוסם יש לי קוסם רמה 38, ואני עדיין תקוע עם ציוד מרמה 22-28, איפה אפשר לקנות ציוד יותר טוב?
תקוע עם ציוד קוסם יש לי קוסם רמה 38, ואני עדיין תקוע עם ציוד מרמה 22-28, איפה אפשר לקנות ציוד יותר טוב?