17.8

יופי של עגילים ליאת.

אני הכנתי בולללל !!! כאילו. אותו סוג עגיל ואותן שורות בדיוק. זה יצא במצב הזה כשיצרתי את העגילים ופתחתי אותם עם משקפיים. אל תשימי עליהם עכשיו סקרולים - חבל על הכסף שלך. עוד יהיו לך עגילים הרבה יותר טובים. לא שווה להשקיע באילו. סקרולים לעגילים ל INT עולים לא מעט.

מצבניק

New member
ברה היא לא מחתרת ../images/Emo88.gif

אגב אתה מרוויח בובה של כסף! כל הכבוד!

אוקיי

אני מפייזז לי חפצים כרגיל שפתאום בא איזה אראן ברמה 100 ומשהו שמסתבר כ"בעלי" ( הדמות שלי בת כידוע >< ) והוא אומר לי יא מפגר מה ביטלת את הנישואין?!! ואני כזה מה? והוא אמר לי תבדוק תבדוק תראה שלא! אני מסתכל חשכו עיניי! הלב הקטן בצד נעלם! עכשיו אני עדיין בשוק והוא מטיף לי עדיין והוא אומר לי שהחתונה עלתה לו 800 מיל ( יעני הNX לחתונה ) והוא תובע אותי על סך 800 מיל ובתור התחלה לקח נעל של 4% לאק.. אני בורח מרוע הגזרה לפחות עד לג'אמפ ואז נראה מה הריינג'רים שווים..

אבישי ר

New member
בקיצור הוא מנסה לקחת ממך כסף

אל תיתן לו אפילו מסו... סתם רמאי ואני בגלל דבר כזה בחיים לא הייתי פורש

מ י ל ר

New member
ואגב

יש לך את הטבעת? תגיד לו שישים את הטבעת נישואים ותלחץ עליו פעמיים, אם אין לו טבעת אז הוא בטח עשה איתה משהו. אין לך את הלב איפה לוחצים פעמיים על הדמות? כי נשואים לא סתם מתפרקים. מישהו עשה משהו.

צ ל י ל 8

New member
אוי רועי ../images/Emo13.gif

גם אם כן, מה הוא כבר יכול לעשות לך?? אל תיפול בפח. הוא בטח הוריד את הטבעת, שם במקומה את אחת הטבעות החדשות שלו ואפילו לא שם לב. חבל שנתת לו את הנעל. לא נורא, תלמד לפעם הבאה. ואם לא חשוב לך להיות נשוי, תבטל את הנישואין האלה.

למעלה