סכמ"ש

Apushu

New member
צחקתי בגלל הסרטון שעשיתם של קיטאדאן

זה הזכיר לי את זה. וגם את המפגשוטס בירקון ששמעתי אותך צועקת את זה חחחחחח

Apushu

New member
צקמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע? החלטתי לטוס להולנד לפני המחנה! D::: משהו רע שקרה השבוע? המסנג'ר המסריח מסרב להתחבר לי ;;;;;;;;;; שיר השבוע: "בטי בם" ~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: "המגלגלים" ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? S; עדיין. בילוי השבוע? הסופ"ש האחרון...שישי אצל חברה בגבעת זאב, סטף, אבו גוש, ואז במוצ"ש מפגש משלחת עצום (עם מלא אמריקאים ) בירושליים D: היה אדירר ציטוט השבוע? "זאת שזירה" קוספליי השבוע?~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://apchi.deviantart.com/art/RE-N-E-Els-trasformation-160712867 למה מצפה בשבוע הבא? סמינר שליחים חדשים!!!!!! D:::: מתה להכיר אותם! >_< חמישי-שישי-שבת של קורס אביחי....וואי כמה זמן לא הייתי סופ"ש בבית ;;; תמונה?

Apushu

New member
כבר מזמן החלטנו שלא.

שיואו אן, את כל כך לא מעודכנת....פפטט

XannieChan

New member
weeeee

משהו טוב שקרה השבוע? הרבה כסף וקניות *_* משהו רע שקרה השבוע? הרבה קניות... XD שיר השבוע: ._. 3OH!3 - Don't Trust Me ו Ke$ha - TiK ToK סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: GLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ~ בילוי השבוע? כלמיניי~ ציטוט השבוע? ~ קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הרבה גזירה ואוברלוק ץ_ץ; למה מצפה בשבוע הבא? שמטוסים ימריאו כי אני gtfo מפה תמונה?

המ.

משהו טוב שקרה השבוע? הסופ"ש היה נחמד. שופינג,. זהו. משהו רע שקרה השבוע? כל השבוע היה חרא. שיר השבוע: Famiglia ~Promised Location~ (new version) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כלום. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום. בילוי השבוע? רביעי אחרי העבודה, שופינג ברנדומליות עם חברה - קניתי בגדים מH&M, אח"כ בחמישי עם סתיו, שרון ואורי :) ציטוט השבוע? "אסקוצ'אה מה!" קוספליי השבוע? נאדה~~~~~~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שיעורי בית בתפירה, זהו P: למה מצפה בשבוע הבא? המ. יוםעצמאות אצל מעיין וזהו. החיים שלי משעמעמים, מה. תמונה? איןליכוח :) ביי.

למעלה