סכמ"ש

sonaku

New member
OMG NEVERHOOD!

היו לי סיוטים בצעירותי על המשחק הנוראי הזה..;;

Mana Sama

New member
יאי D:

משהו טוב שקרה השבוע? יומולדת של הקובבע שלי 3> התנחלתי אצלה בדירה בבאר שבע והכנו פונדו שוקולד ^^ משהו רע שקרה השבוע? אממ..כלום,נראה לי שיר השבוע: ricky martin - un,dos, tres maria..אלוהים ישמור,מסיבה לא מובנת נדבקנו בשיר הזה X___X סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: התחלתי מאקרוס למרות שאמרו לי לא לראות את זה כי זה מפגר,והאמת שאני נהנת מכל רגע D: וסרטון אממ..LOL שיהיה: http://www.youtube.com/watch?v=cRGn_kDWlWs ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שומי כלומי בילוי השבוע? היום,מסיבת שחרור לחברה שלי בבית קפה ברחובות,היה ממש נחמד D: ציטוט השבוע? >< קוספליי השבוע? אממ כל מיני חיפושים בגוגל בעקבות ניסיונות לשדל אותי להצטרף לקאסטים כאלה ואחרים תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סתם חירבושים ראנדומליים מה מצפה בשבוע הבא? להחזיר את הפוני וההימה קאט,מסתבר שיש לי הנחה של 75 שקלים במספרה של מישל מרסייה בסנטר כי נרשמתי למועדון שלהם לפני 8000 שנה O.O ולמצוא מה לעשות ביום העצמאות תמונה? קובי 3>

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif משקמת,

משהו טוב שקרה השבוע? ישנתי ממש טוב =) משהו רע שקרה השבוע? קישורי החברה שלי ממש נהיו גרועים מאז שחזרתי דרומה~ שיר השבוע: אדם חופשי/שילה פרבר סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אה, התחלתי לראות גורן לאגן ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אה, אתר שמדריך אותך בלבנות מחוכים.. בילוי השבוע? ממ.. בנות גילמור? ציטוט השבוע? "i can't eveb go to ____ without meeting at least 4 of my ex's ex's and end up dating 3 of them" אלמוני. קוספליי השבוע? אה, הממ לא חפרתי בקוספליים תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המחוך שאני מנסה לבנות. למה מצפה בשבוע הבא? יום העצמאות וקמפוס אלפא! תמונה?

Lightning9

New member
האחים של שני אוהבים אותי

ואתכם לא!!! נהנהבננה משהו טוב שקרה השבוע? שלוש משמרות X_X מוות מוחי זה אחלה בחלה. אע והצלתי תינוק משהו רע שקרה השבוע? שלוש משמרות, המוח שלי נמס שיר השבוע: Gives you hell סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בית הבובות, נגמר ליי!!! למהההה? >: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? צילה של הרוח, שאני פשוט לא מספיקה לסיים בילוי השבוע? המשמרות בסופו של דבר, והיום מסיבת הפתעה לידיד~ ציטוט השבוע? אני: "אני לא הולכת לעשות מחר משמרת, אני עייפה" אביטל: "קרןןןן צריך מישהו למשמרת מחר!" אני: "אני מייד באה! D~:" קוספליי השבוע? לא שמרתי X: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כלום האמת, אני שמן למה מצפה בשבוע הבא? שתי משמרות, יום העצמאות סוףסוף, לראות מישהו ספציפי, תל אביב, הכנת תמרור עם שאן ומציאת מקום לצילומים. תמונה? X:~

Didsy

New member
גם מסכמת. :)

משהו טוב שקרה השבוע? ממ.. זה היה שבוע ארוך.. אני לא מצליחה לחשוב על משהו טוב ספציפי.
משהו רע שקרה השבוע? חבר שלי התחיל הכנה לקק"צ ועצוב לי מאוד. ;_;
שיר השבוע: ממ.. הסיום של פרי טייל!
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פרי טייל D:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספרי פסיכומטרי למיניהם.
בילוי השבוע? מסיבה היום! D: מעבר לזה.. להכין שיעורים. P: אה, ואתמול בילוי-צהריים שקט כזה בנחלה.. הרבה זמן לא הסתובבתי לבד עם אוזניות ומוזיקה טובה. :)
ציטוט השבוע? לא חושבת על אחד כרגע.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שיפצתי את פוליאסתר לגלאמ ואפילו הספקתי לתפור שמלה ליום העצמאות. אמנם אני מרגישה חרשנית בטירוף, אבל זה ממש נחמד לסיים את השיעורים מוקדם.
למה מצפה בשבוע הבא? יום שני!!! גם חבר שלי חוזר לחג (וישר אליי, כמובן), וגם גלאמ עצמאות! כיף גדול.
תמונה? הפוסטר החדש שלי סוף סוף הגיע. :)

Mana Sama

New member
*מריירת על הפוסטר*

ואוףף אני כל כך רוצה גלאם ולא נראה לי שיש לי איך להגיע..בוהו ;-;

Ayelet chan

New member
הוא יקום לתחייה בקיץ~

משהו טוב שקרה השבוע? הפרק של על טבעי. 3> משהו רע שקרה השבוע? הפרק של גלי. XD שיר השבוע: All-American Rejects - Gives You Hell סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא קובאטו. ממש לא. על טבעי. 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מגנים באנגלית... TT__TT בילוי השבוע? צפייה בגלי עם גיא, נטע ושולא. 3> ציטוט השבוע? Did you know that dolphins are just gay sharks? "Well, Cas, not for nothing. But last person who looked at me like that... I got laid" קוספליי השבוע? http://koujialone.deviantart.com/art/CG-artificial-respiration-127201544 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? >: למה מצפה בשבוע הבא? יום העצמאות. למרות שבכלל לא החלטתי אם ללכת לרוק"צ או להישאר ברעננה. XD תמונה? אממ, רציתי להסתפר, הלכתי לספרית וזרמתי לשינוי מוחלט. D:

Kienai Negai

New member
עונה~

משהו טוב שקרה השבוע? מתנות שאנשים הביאו לי בדיליי XD תל אביב, היה כיף. משהו רע שקרה השבוע? יום השואה. היה נורא מבאס למרות ש..אני לא רוצה להכליל את זה ברע כי זה ממש חשוב. זה פשוט היה.. לא נעים. שיר השבוע: About Me - Utada Hikaru סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דארקר האובה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פאנדורה הארטס~ בילוי השבוע? תל אביב <: ציטוט השבוע? "אפצ'י סאמהההההההה" חחחחחחחחחח קוספליי השבוע? http://MacaDesu.deviantart.com/art/Mana-99752209 מתישהוא גם אני אעשה את זה..... תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פלאגסוט!!! אז סוף סוף הייתי אמיצה והתחלתי עם הוויניל ו..תמונה (יש לציין שהחלק הימני מחובר בסיכות ו...בגלל זה זה רופף XD). אבל בינתיים אני חושבת שיוצא דיי נחמד. לוללל המחשב משתקף בזה! למה מצפה בשבוע הבא? יום העצמאות! תמונה? >

Mana Sama

New member
כאעיכעיעחלעי מאנה *___*

ויצא לך מגניב O: מחכה לראות התקדמות

innocence

New member
נראה טוב!

אני רוצה לעשות קוספליי מארי אבל אין לי חשק להכין פלאגסוט עכשיו ;_;

innocence

New member
הורוד. אני שונאת את הירוק.

אפילו קניתי כבר משקפיים בשביל זה >>

innocence

New member
אבל הירוק מכוער!!

(סליחה לכל אוהבי הירוק...). נכון שלא מתאים לי לרצות ורוד, בשום שלב בחיי אי פעם, אבל העיצוב שלו יפה מהירוק, לדעתי.

למעלה