סכמ"ש

Grell

New member
אין תאריך, אבל יש לי בדים וכבר התחלתי לגזורO:

Grell

New member
אני עדיין חושבת איך לתקוע רוכסן בזה X_X

כי את הזה שבחלק החיצוני על הבטן לא באמת יהיה אפשר לפתוח X:

innocence

New member
אני ממש לא אהבתי...

הוא מוזר בעיקר באיזור האגן, ובאופן כללי לא לטעמי.

SunsRequiem

New member
T_T

משהו טוב שקרה השבוע? נחלת בנימין עם חן 3> וקוני 3> משהו רע שקרה השבוע? הארנק שלי ביקר בנחלת בנימין, והלכה כל המשכורת של החודש... שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=oqGnsP4wOf0&feature=related סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אתם לא באמת רוצים לדעת... זה מטריד מדי. זה אל מפריע לי ללמוד את כל השורות המטרידות ממש בעל פה, אבל כן. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Bride of the Water God בילוי השבוע? נחלת בנימין עם חן 3> וקוני 3> והארנק האומלל שלי. השלמות לקוספליי שבועות. בתקווה שבאמת הפאה תגיע בזמן הפעם =/ ציטוט השבוע? "האקאמה נועדה כדי שגברים עדיין ירגישו גברים, גם כשהם לובשים חצאית" קוספליי השבוע? לא היה לי זמן לדברים כאלו. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ניסיתי להמשיך את שמלת הערב שלי, אבל מכפלות ללייקרה סטאן זה נורא. אז במקום זה, הסתפקתי למה מצפה בשבוע הבא? יום העצמאות! שנה עם החבר. תמונה?הפאה הידועה ואני/ הסתובבתי איתה אחר כך ברחוב יום שלם.

SunsRequiem

New member
נעלם לי חצי משפט O_O

תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ניסיתי להמשיך את שמלת הערב שלי, אבל מכפלות ללייקרה סטאן זה נורא. אז במקום זה, הסתפקתי בגופייה, ולעבוד על הקוספליי לקיץ. חסר לו אם הוא לא מוכן חודשיים לפני הכנס...

SunsRequiem

New member
משום מה

זה הדבר הראשון שעולה לכולם בראש. אבל לא, עד כמה שאני אוהבת את ריי, אם זה אי פעם יקרה, זה לא יהיה בקרוב. סתם פאה של חברה שעוברת דרכי XD אז החלטתי להשתעשע איתה.

P: ../images/Emo23.gif

ואני תהיתי אם ~את~ קוספליירית, כלומר,לא תהיתי,ידעתי שמי שמסתובבת עם פאה כזו היא קוספליירית,אבל לא זיהיתי,גומן גומן..

WayToDawn

New member
ג'ימבורי פרטי זה מאגניב ם:

משהו טוב שקרה השבוע? אמ.....בואו נחשוב. כי בטוח היה משהו. אמ.... היה תיומולדת של אחים שלי בג'ימבורי והיה ממש נחמד. זמנתי פאה, עכשיו שתגיע. ובעיקר- השבוע העמוס הזה עבר, וטוב שכך. משהו רע שקרה השבוע? עמוס, לא היה זמן לנשופ. אני חושבת שהעלבתי מישהי ואני ממש חייבת לה סליחה. שיר השבוע: Telephone. גאגא♥ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שוב דבר מיוחד. אולי דררר? ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סבן דייז 3> בילוי השבוע? ג'ימבורי עם ניר ונוגה וקרן אחרי שכל האורחים הלכו והשאירו לנו אותו לבד, לגנוב מהעוגה עוד לפני היומולדת, ובעיקרון כל היומולדת. ציטוט השבוע? בטח היה משהו. קוספליי השבוע? http://fc06.deviantart.net/fs70/f/2010/086/1/f/metal_princess_HIZAKI_by_pinkberry_parfait.jpg חזק בVK וחזק על היזאקי ♥ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? החלטתי לעשות רישום של גאגא אבל הייתי עצלנית ולא התקדמתי כמעט בכלל. התקדמתי קצת עם הג'קט של איזאיה, אבל לא מספיק ם: למה מצפה בשבוע הבא? חופש מבית ספר עם תירוץ של יום העצמאות. להכין תמרור עם קרן. תל אביב. תמונה? סתם עושה טיזרינג לקוספליי עתידי ומתלהבת מהפאה היפה שלי ♥

למעלה