50 עובדות!

skirt9

New member
חח איזה מגנייב!

איפה את לומדת?? איפה ברמות??
איזה סטלה..

לא

אני מכירה אותה דרך חברה שלי שלומדת שם, אבל אני גרה במעלה אדומים, דיי קרוב!

skirt9

New member
חו"ח../images/Emo11.gif

לא עלינו טפוטפוטפו!! אני בהימלפרב... גם בצפר חרא.. כנראה אני עובר ללידה או בויאר שנה הבאה..
את בתנועת נוער או משו? ברמות..? באיזה כיתה את? איזה מוזר שאת גרה ברמות!!

שו האדה הימלפרב?..../images/Emo12.gif

ממשממשממש לא בתנועת נוער. הייתי. פעם. לפני עידנים רבים.
ני בכיתה י' ~.~

תפוז ג'יגולו.

1.יום לפני שהצטרפתי לפורום {או יותר נכון- הוספתי הודעת חדשה, והגבתי עוד פעמיים בערך}, לא ידעתי מי זה קורטOO 2.אובססיבית בטירוף. 3.בעיקר לגבי מוסיקה. 4.אני רבע דור שביעי בארץ 5.אני מצאצאי תלמידי הגר"א 6.שונאת להטעין ת'פלאפון 7.שונאת לתכנן דברים מראש. 8.אוהבת כשמדברים בשפה גבוהה. 9.רק בסוכות נגמלתי מהורדות בנט 10.אני חמומת מוח 11.ברגעים אלה ממש מתחילים איתי שני אנשים שהוסיפו אותי במסנ. 12.יש לי שלושה גוונים של לאקים- ירוק, שחור ובורדו. 13.קוראת בעיקר פנטזיה (חס ושלום לא מד"ב) 14.אלרגית לפעקצות (כן, צריך לכתוב את זה עם ע') 15.נוטה ליהירות מפעם לפעם. 16.שאלו אותי אתמול אם אני אנרכיסטית 17.אוהבת כימיה [והמורה ממש מלכה] 18.רגישה לריחות. 19.אוהבת צעיפים צמריריים 20.שונאת חורף 21.יש לי לחץ דם נמוך 22.יש לי טפט של אסלן בפלאפון 23.קיבלתי אתמול בומבה במצח כי כשנסעתי באוטו, הנהג לא שם לב שיש באמפר בכביש, ונסע מהר. אני התעופפתי וקיבלתי מכה מהלמעלה של החלון. עדיין כואב לי. 24.אוהבת מאודמאוד בשר. 25.נוהגת לשאוג על אנשים שמעצבנים 26.שרונ צוחקת עליי שאני שומעת מוסיקה קלאסית ומטאל. 27.היא גם הפצירה בי להיכנס לפורום. 28.אני תופרת פיות של בובות להנאתי (בנתיים רק אחת) 29.כרגע ידיד שלי שאל אותי מה מידת החזייה שלי. 30.במבחן האחרון שלי במ"מ קיבלתי 99. 31.שומעת כרגע את 'ניצוצות' של ברי. 32.שונאת חוסר כבוד. 33.נוטה להיות מדוכאת לעיתים קורבות. ושונאת את זה. 34.שונאת אנוכיות. 35.אוהבת NONE SENCE 36.שונאת לשטוף רצפה. או בכלל לנקות. גם לשטוף כלים. 37.סובלת ממאניה דיפרסיה. 38.שונאת רוק רוסי. 39.מתכננת ללמוד רוסית מתישהו. 40.וגם גרמנית. 41.עד לא מזמן הייתי מאוהבת בבנדוד.אל תנסו. 42.סובלת מאי עקביות. 43.אני יותר גבוהה מרוב המשפחה שלי- גם המורחבת. 44.אוספת פינצטות להנאתי. 45.עגילים עושים לי אינפקציה. 46.יש לי ערימה של 4 ספרים שאני קוראת ביחד. 47.שונאת אייסיקיו. תוכנה איומה. 48.מובכת מפדיחות של אחרים. 49.לא אוהבת לקטלג את עצמי X: 50.פתחתי בלוג לפני שנה ורק לפני חודש התחלתי לעדכן בו. הדס/15/י-ם

???????????.

26.שרונ צוחקת עליי שאני שומעת מוסיקה קלאסית ומטאל. מי צוחק על נייטוויש???????????????????????????????????????????????????????????? מי?!?!?!!?!?!!?!?!!!?!?!?!!?! XDD אני גרופית של מוצרט

Itay Simons

New member
50? אני לא כזה מעניין

1. יש לי פחד גבהים. 2. אני מפחד פחד מוות מדבורים. 3. אני פצוע כרגע. 4. היה טיול שנתי חביב. 5. יש לי קשקשים :( 6. ברגל שמאל, יש לי 2 אצבעות שחצי מחוברות. כן כן. 7. אני עייף כרגע. 8. אין לי מושג מה לרשום. 9. אני שונא במבה, אלא אם היא יבשה. 10. אני בן 17 ושבעה חודשים :p 11. הפסקתי לגבוה בכיתה ט'. (1.76) 12. הגעתי למסקנה שאילת זה די...חור. 13. גרמתי למחנכת שלי לאהוב נייטוויש בלי להתכוון וזה מדאיג XD 14. אני הרואה את רעות וליאת באורפנד ביום שבת ^^ 15. נמאסה עליי העבודה אבל אני צריך את הכסף. 16. לא מסמן חגגתי שנתיים בלי להסתפר ^^ (לא כולל קצוות, לא נחשב :p) 17. אין לי כוח יותר XD אוסיף בהזדמנות

Girl In The Box

New member
וואהההההה

1.קוראים לי לוטם 2.אני בת 15 וחצי(חודש הבא..) 3.אני מזל תאומים 4.אני גרה בקרית אתא 5.אני מנגנת בגיטרה שנה וחצי 6.הלהקות האהובות עליי הם אליס אין צ'יינס,קווין,מטאליקה,נירוונה,דה דורס ועוד מלאאא 7.אני מכירה שירים של הביטלס מגיל 8-9(מאבא שלי שהיה חורש עליהם חח) 8.אתמול הצלחתי לנגן את בבתחלה של פייד טו בלאק של מטאליקה+הסולו של ההתחלה 9.הצבעים האהובים עליי הם שחור אדום וירוק 10.אני חוגגת יומהולדת ביחד עם הפורום ב5.6 11.עוד שבוע וחצי אני יוצאת לטיול שנתייי וייי =] 12.יש לי שתי חולצות של נירוונה אחת של קורט מהאנפלאגד ואחת של כל הלהקה 13.יש לי גם חולצה של גאנז ושל בוב מארלי 14.אני ממש רוצה חולצה של מטאליקההה 15.משעמם לייי 16.ולא נראה לי שאני יגמור את זה עד 50 17.אני אוהבת בנים עם שיער ארוך
18.אני שונאת שמעירים אותי 19.אני מסוגלת להרביץ על זהההה 20.אני חייבת למצוא עבודה 21.כבר אמרתי שאני לא יגמור את זה??? 22.הדיסק הכי חרוש אצלי עכשיו זה פייסליפט של אליס אין צ'יינס 23.והוא גם הדיסק האחרון שקניתי 24.יחד עם רייד דה לייטנינג של מטאליקה 25.יש לי תיק ביצפר בצבע כחול 26.ויש עליו שתי סיכות אחת של אליס אין צ'יינס ואחת של מטאליקה 27.יש לי 2 אחיות 28.הייתי רק פעם אחת בחו"ל 29.יש לי חולשה לפסים 30.אני מכורה לשוקולד 31.יש לי מורות ממש מוזרות 32.אני יודעת לנגן על קלידים יונתן הקטן וטיטאניק
33.הביטחון העצמי שלי קטן 34.ואני ממש שונאת את זה!! 35.השיר הראשון שהכרתי של נירוונה כמובן היה סמלס 36.ואחריו ליטיום והראט שייפד בוקס 37.אוףףף יש עוד הרבהה 38.אני אוהבת את החורףףף 39.אני מתעצבנת ממש מהרררר 40.אני עצלנית 41.מעדיפה מסנג'ר על איסיקיו 42.שונאת את המחשבה שמחר יש ביצפר וצריך לקום מוקדם =/ 43.שונאת שיש לי הרבה דברים לעשות בזמן ממש קצר 44.לי ולחברה שלי יש תחביב להציק למורות 45.וזה כיףףף
46.אני חפרניתתת 47.ויש לי חברה שממש שונאת את זה אצלי חח 48.אין לי כוח לחשוב על עוד דברים.. 49.... 50.....

למעלה