וואהההההה
1.קוראים לי לוטם 2.אני בת 15 וחצי(חודש הבא..) 3.אני מזל תאומים 4.אני גרה בקרית אתא 5.אני מנגנת בגיטרה שנה וחצי 6.הלהקות האהובות עליי הם אליס אין צ'יינס,קווין,מטאליקה,נירוונה,דה דורס ועוד מלאאא 7.אני מכירה שירים של הביטלס מגיל 8-9(מאבא שלי שהיה חורש עליהם חח) 8.אתמול הצלחתי לנגן את בבתחלה של פייד טו בלאק של מטאליקה+הסולו של ההתחלה 9.הצבעים האהובים עליי הם שחור אדום וירוק 10.אני חוגגת יומהולדת ביחד עם הפורום ב5.6 11.עוד שבוע וחצי אני יוצאת לטיול שנתייי וייי =] 12.יש לי שתי חולצות של נירוונה אחת של קורט מהאנפלאגד ואחת של כל הלהקה 13.יש לי גם חולצה של גאנז ושל בוב מארלי 14.אני ממש רוצה חולצה של מטאליקההה 15.משעמם לייי 16.ולא נראה לי שאני יגמור את זה עד 50 17.אני אוהבת בנים עם שיער ארוך
18.אני שונאת שמעירים אותי 19.אני מסוגלת להרביץ על זהההה 20.אני חייבת למצוא עבודה 21.כבר אמרתי שאני לא יגמור את זה??? 22.הדיסק הכי חרוש אצלי עכשיו זה פייסליפט של אליס אין צ'יינס 23.והוא גם הדיסק האחרון שקניתי 24.יחד עם רייד דה לייטנינג של מטאליקה 25.יש לי תיק ביצפר בצבע כחול 26.ויש עליו שתי סיכות אחת של אליס אין צ'יינס ואחת של מטאליקה 27.יש לי 2 אחיות 28.הייתי רק פעם אחת בחו"ל 29.יש לי חולשה לפסים 30.אני מכורה לשוקולד 31.יש לי מורות ממש מוזרות 32.אני יודעת לנגן על קלידים יונתן הקטן וטיטאניק
33.הביטחון העצמי שלי קטן 34.ואני ממש שונאת את זה!! 35.השיר הראשון שהכרתי של נירוונה כמובן היה סמלס 36.ואחריו ליטיום והראט שייפד בוקס 37.אוףףף יש עוד הרבהה 38.אני אוהבת את החורףףף 39.אני מתעצבנת ממש מהרררר 40.אני עצלנית 41.מעדיפה מסנג'ר על איסיקיו 42.שונאת את המחשבה שמחר יש ביצפר וצריך לקום מוקדם =/ 43.שונאת שיש לי הרבה דברים לעשות בזמן ממש קצר 44.לי ולחברה שלי יש תחביב להציק למורות 45.וזה כיףףף
46.אני חפרניתתת 47.ויש לי חברה שממש שונאת את זה אצלי חח 48.אין לי כוח לחשוב על עוד דברים.. 49.... 50.....