אנייי!
1. המ, אני אלין

[ לא ידעתם נכון?!
] 2. אני בפורום איזה שנה וחצי כבר.. 3. אני דומה לצב. 4. אני זאופילית. נראה לי.. אבל עוד לא זיינתי חיה. 5. כולם בפורום הזה שלי. ורק שלי. [ליאת שמעת?!:]] 6. המהמ, ואי. זה קשה. 7. אני גרה בבאר שבע, כןכן, יש פה חולות גמלים..הכל. 8. אני מנגנת כמעט שנה וחצי[עוד חודשייםוחצי:]] 9. אני ממנגנת כמו מוכרת בשוק. 10. בהתחלה כשראיתי תתמונות מהמפגשים בפורום,כשעוד לא הייתי באה, נורא פחדתי משגב. 11. כי הוא הפחיד אותי. 12. חשבתי שהוא קשוח ואפל כזה..,ושהוא יאכל אותי. 13.ו.ו.. הממממ, עוד חודשיים וחצי בערך יש לי יומולדת 16
14. בגן השתנתי על כיסא, ובגלל זה כל היום לא קמתי מהכיסא XDDDDD 15. נגעתי לגננת שלי זהבה בתחת. XD 16. אני שונאת תקשורת![למה בחרתי בזה?!] 17. אני כיתה י'. 18. ושנה הבאה יא'. 19. ועוד שנתיים יב'. 20. המורה שלי למתמטיקה נכנס היום לכיתה ואמר :"בוקר טוב לכל היפים והיפות", ואיזה אחת אמרה "בוקר טוב המורה", אז הוא אמר לה:"לא פניתי אלייך" XDDDD 21. עד כיתה ז' הייתי משחקת ברביות XDDDDDD 22.ואני בת יחידה. וכיף לייייייי. 23. אני חושקת בבנים גיטריסטים עם שיער ארוך. 24. אני אוהבת חיבוקיםםםםםםם. 25. ואני אוהבת את טללל!
26. ואני אוהבת חתולים, וכלבים. וגם צבים,ופינגווינים, ועוד המון חיות. 27. בכיתה א' הייתי אוהבת לשחק את עצמי כלב, ולעשות כאילו אני משתינה. XD 28. ידידים שלי אוהבים להכניס אותי לפח. 29.וואיי מזה אני רק ב 29..;[ אין מצב שאני גומרת היום. 30. תשאלון

31. המממממממ, נדפק לי אתמול האמפי 3 .. 32. אני כנראה אלמד צילום במקום לעשות את ההתחייבות האישית. 33. ויש לנו מדריך כוסון אש עם ראסטות עד התחת! וקוראים לו זוהר. 34. והוא דומה ממש למישהו מהפורום. שהוא גם שלי. 35. המממממ, אני אוהבת רק מספרים אי זוגיים. 36. קראתי רק 3 ספרים בחיים שלי. 37. אני מזל דלי. 38. ומשעמם לי עכשיו.. 39. וקיבלתי 62 בתקשורת!@|!!!!!!!!!! 40. וי 40. עוד מעט זה יגמר;[;[ 41. פעם אהבתי את בריטני ספירס בכיתה ד' או ה' נראה לי.|בורחת| 42.אני שונאת מצלמות אינטרנט. 43. כי אני נראת שם לבנה כמו החיים שלי. 44. פעם אהבתי בצורה מטורפת את נטלייה אוריירו, ויש לי את כל הדיסקים שלה |בורחת|..,ופעם היה לי קלסר ענק עם כל התמונות שלה,וזרקתי אותו מזמן. 45. אוף איזה דברים מפדחים אני כותבת עליי. 46. בכיתה ב' אמרתי לאמאשלי לכי תזדייני, וחשבתי שזה מש'ו טוב. טוב זה טוב, אבל..המ, אופס. 47. למדתי לנגן אתמול בצורה מוגבלת ביותר את ג'קי של היהודים. 48. פעם היה לי ראסטה!!!!!!!!!!!!! 49. ואז היא מתה אחרי 24 שעות. כי אמאשלי רצתה לגזור לי תשיער. יופי. 50. אומרים שאני ילדה מוגבלת. גמרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!