|שפמנון|.
1. השם האמיתי שלי זה
איב וזה ע"ש סבתא רבא שלי ז"ל. וזה לא כינוי. ככה כתוב בת.ז 2. אני צמחונית קרוב לשנה ואין שום תופעות לוואי, אני רק קצת חיוורת. אני אפילו שוקלת להיות טבעונית. 3. הייתי נחשבת להכי גבוהה עד תחילת כיתה ז'. 4. השיער שלי היה[לא כולו] אדום, בלונדיני, ורוד, ירוק. 5. יש לי 9 ארנבים, 5 ברווזים, 6 שרקנים[חזירי ים
], 6 תרנגולות, 2 תוכים, כלב ועז. בבית, בחצר. 6. יש לי אח בן 12 ועוד אח בבטן של אמא, מתקרב לחודש ה-6. 7. אף פעם לא שברתי/נקעתי שום חלק בגוף. 8. הייתי רק פעם 1 בארה"ב לפני יותר משנה וחוץ מזה אף פעם לא הייתי בחו"ל או טסתי בכלל. 9. הנשיקה נשיקה הראשונה שלי הייתה בכיתה ז'. 10. מכיתה א' הייתי הכי מקובלת בכיתה ובחטיבה הכל השתנה. 11. קראתי לעצמי "ג'ו" תקופה מסויימת אבל הפסקתי כי חשבתי שזה טיפשי, ואני אוהבת את השם שלי. 12. אני תומכת בהומואים ולסביות, אפילו שאני לא לסבית. 13. אף פעם לא ניסיתי להתאבד או גרמתי לעצמי לדמם. 14. בינואר אני מתחילה לבסס
15.בינואר ימלאו לי 14 16. הייתי רוצה לצבוע את השיער לשחור סיני. 17. כל הפרטי לבוש שנמצאים עליי ברגע זה: מכנס שחור, חולצה שחורה שכתוב עליה "לבעליי חיים הזכות לחיות" שקניתי בבודהה בורגר'ס, גרביים, תחתונים, חזייה, חולצה ארוכה מכופתרת כחולה כזאת מעל, שרשרת, 5 צמידים על יד ימין וצמיד 1 על רגל ימין.
18. אני יודעת לנגן משו כמו 20 שירים של נירוונה. 19. הרגע ביטלתי שיעור גיטרה. 20. אתמול קניתי 2 דיסקים, 2 מכנסיים, 2 חולצות, 2 סיכות, צמיד, נעליים ופאצ'. 21. השיר שאני שומעת עכשיו זה True love waits של Radiohead 22. ג'וני דפ הוא הגבר הכי סקסי בעיניי. 23. אני אובססיבית להמון דברים. 24. רקדתי 10 שנים, 7 מתוכן אצל "רויטל". 25. פעם כמעט נהרגתי כשרכבתי על סוסים על אבא שלי. 26. אני כותבת סקיצות למגירה. 27. אני שומעת שייגעצ משו כמו שנתיים 0.0 28. ומופע הארנבות של ד"ר קספר משו כמו 3 שנים. 29. הדיסק הראשון שקניתי היה American Idiot והאחרונים היו Celebrity skin ו-Ziggie stardust 30. החלום הכי גדול שלי זה לטוס ללונדון. 31. הייתה לי להקה בכיתה ה' עם עוד שתי חברות והתפרקנו לצמד. והיה לנו שיר שלא התקבל לפסטיקט.
ד"א, זה היה להיט בשכבה. 32. הופעתי במכביה של לפני שנתיים עם עוד המוני בנות בטקס פתיחה. רקדתי. 33. מיקי גבע אכל אצלי פיצה בבית. 34. הייתי במועצת תלמידים בכיתה ד' ומאז אני לא אתמודד יותר בחיים. היה כ"כ מעפן. 35. אני מתכוונת לנסוע בכיתה י"א לפולין ויהי מה. 36. החברה הכי טובה שלי גרה מרחק של 5 שעות נסיעה ממני. 37. ככל הנראה היא תבוא לבקר אותי בסופ"ש הזה(?) 38. אני מחכה בקוצר רוח לחנוכה. תכננתי המון דברים לחופש של שבוע. 39. אתמול קיבלתי מחזור:\ 40. אני נחשבת פריקית אפלה בשכבה שלי ששומעת האבי מטאל ושוחטת חתולים. ממ אף פעם לא עשיתי שום דבר כזה. 41. אני מפסיקה עם הפינה של הסיפור בהמשכים כי היא מעפנה לאללה, אף אחד לא משתתף.
42. אשכרה באו לאסוף אותי מתחנת רכבת בקורקינט. 43. נדיר מאוד לראות אותי עם שיער פזור, מי שהצליח, ראה תופעת טבע נדירה מאוד. 44. אין לי שום חברה אמיתית בבי"ס שאני לומדת בו. יש לי חברות, ואני חולה עליהן. אבל.. 45. אני יכולה להזיז גיד מסויים בשתי הידיים שלי וזה נראה מגניב. 46. ירדתי 2 קילו בחופש הגדול שהיה והעלתי הכל בחזרה בתחילת הלימודים. פ ר ה. -.- 47. אם בנאדם מצחיק אותי, הוא כבר ברשימה הטובה. 48. יש לי כמה זוגות פומה [נראה לי שזרקתי חלק..] ואני לא הולכת איתן. >< 49. היום אני הולכת לבדיקות אצל נוירולוג. בגלל הכאבי ראש שלי. 50. כבר הגעתי לחמישים איך שבא לי השוונג. :\ מי שקרא את זה הוא מבורך. ^^