50 עובדות!

אני!!!!!

1. אני ילדת סנדביץ' 2. כי אני באמצע 3.ולא הראה לי שאני אגיע ל 50 4.כי אין לי דברים מאוד מיענינם להגיד 5. וקניתי את OCEANBORN 6.וזה דיסק ממש ממש ממש ממש שולט 7. ומישהו באוטובוס התלהב ממש כששמעתי אותם 8. והוא הציע לי לשמוע את within temptation 9.
10. הזמרת שלהם גרועה 11. ואני רוסיה 12. ומדברת ברוסית 13.וקוראת ברוסית 14. ואני חולה על ספרים 15.ומרלין מנסון כ"כ טוב 16. וטוויגי חתיך 17. וג'ון 18.הם מהלהקה של מרלין מנסון 19. וקיבלתי 100 במתמטיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20. והייתי מאושרת כל היום 21. ואני שונאת היסטוריה 22. כי זה משעמם כ"כ והמורה שלי אמרה היום ש"גם הפריק עם הכי הרבה עגילים הוא חלק מעם ישראל, עם הסגולה" 23. ואני צחקתי מזה כל השיעור 24. והמורה שלי ניבא שיהיו לי 15 ילדים 25 XDDD 26. אני לא בטוחה שיש לי עוד 27. יש לי סיכה לתיק של הסקס פיסטולס 28. ואני שומעת עכשיו את מיי כמיכל 29.אני לבד בבית, זה כ"כ כיף לשמוע בפול ווליום 30. הברזתי! 31. טוב זה לא כזה מיוחד 32. נולדה לי אחיינית לפני 3 שבועות 33. והיא ממש מתוקה 34. ממש ממש 35.ואין לי עוד מה להוסיף 36. תאמת, אין לי גם כוח 37. או כח? לא, בעצם כוח

Celebrity Skin

New member
../images/Emo112.gifפריקיםםםםםםםםםםםםםםםםםם.

1.קוראים לי פז. 2.תקופה ארוכה אהבתי להמציא לעצמי שמות אחרים,ועכשיו אני לא. 3.לפני יומיים היה לי יומהולדת. 4.לאמ פי 3 שלי קוראים אדיסון והוא כוסון אש,על שם תומס אלווה אדיסון שגם הוא היה כוסון אש. 5.קוראים לי פז על שם חבר שהיה לאמא שלי בגן. 6.אני בין האנשים היחידים בפורום שעוד מכורים לנירוונה. 7.אני נורא אוהבת להגיד באמשלי\אמאשך ובמיוחד אמשלך זונה. 8.אני מנגנת על גיטרה כבר שנתיים וקצת. 9.בחנוכה זאת הולכת להיות הפעם ה5 שלי בלונדון. 10.אני בת 14,ודוד שלי חשב שאני בת 16 ולא הבין איך אני בת 14. 11.אני כנראה יצבע את כל השיער שלי לאדום בזמן הקרוב. 12.לפי כמה ילדים בשכבה שלי אני וחברה שלי מלכות האופל. 13.אני לי מושג כמה אני שוקלת ומה הגובה שלי. 14.בינואר אני יהיה שנתיים בפורום. 15.אני לוקחת כל יום כדור עם ויטמינים כל של ברזל וB12 כי אני אנמית והגוף שלי מ-מ-ש חלש. 16.כשהייתי קטנה היו לי שתי ציפורים:טוויטי ופולי,וטוויטי מתה. והיא לי גם כלב צ'ס שהייתה לו מחלת-לב וגם הוא מת והיה לי גם חתול,טולי,וכלב טאצ' שמסרנו. ועכשיו יש לנו את סטאר או בגירסא הקאשוחה שלו סקאר.
17.הייתי פעם צימחונית לחצי שנה. 18.יש לי משקפיים שאני לא תמיד שמה. 19.אני לא אוהבת אוכל סיני\יפני\תיאלנדי\הודי\כמעט כל אוכל בעולם. 20.פעם ידעתי קטעים שלמים מ"מולן רוז'" היום אני יודעת מHAIR וRHPS. 21.אני רואה כל סרט וקוראת כל ספר שאני אוהבת יותר מ10 פעמים. 22.אני יודעת שאף אחד לא יקרה את זה. 23.כשהייתי בארה"ב עמדתי בצד השני של הרחוב מול הבכורה של "שישי הפוך". 24.פעם דיברתי במשך איזה חודשיים עם איזה גרמניה שצירפה אותי לאייסיקיו. 25.מתחילת השנה לא הוצאתי ציון מעל 57 והשתתפתי בשני שיעורים ספורט. 26.פעם הייתי אובססבית לגבי Alice In Wonderland היום פחות. 27.כשהייתי בלונדון פעם קודמת,פגשתי שני אנשים שאני מכירה ונגעתי בגיטרה של קורט קוביין. 28.בן אדם אחד התחיל איתי בכל חיי. 29.זה רומז כמה דברים על איך שאני נראת. 30.יש לי ביטחון עצמי דיי נמוך. 31.כשהייתי קטנה הייתה לי חבורה. 32.אני נורא אוהבת צילום,אני כבר לומדת שנה שנייה וכשאני יהיה גדולה אני יעשה קעקוע של פילם במפרק. 33.מגיל 5 עד גיל 11.5 בערך הצייר האהוב עלי היה פיקאסו. 34.אני גדלתי על סוויט צ'יילד אוף מאיין של גאנס. 35.כשאני חושבת על זה,החיים שלי ממש לא מעניינים. 36.וזה ממש מבאס. 37.אה,אני ממש לא סובלת אימו. 38.אני גרה בת"א ולא כזה כיף פה כמו שכולם חושבים. 39.כשהייתי קטנה הייתי אובססבית לגבי הספייס גירלס. 40.יש לי אח והוא בכיתה יב' והוא בסיסט מגניב עם להקה מגניבה. 41.אין לי הרכב. 42.אבאשלי רצה לנגן על גיטרה שהוא היה קטן. 43.ההורים שלי חינכו אותי לאומנות ומוזיקת רוק,גם בלי כוונה. 44.ביום מוות הקודם של קורט הדלקתי נר נשמה שמצאתי בבית. 45.פעם ראשונה שראיתי את "עונות בשמש" בביצוא של נירוונה בבוקס סט בכיתי. 46.יש לי עוד הרבה דברים מעניינים לכתוב אבל אני פוחדת שימצאו את זה. 47.אבל אני יכולה להגדי שעשיתי הרבה דברים בחיי. 48.אני שונאת אימו. 49.חברות שלי נוהגות לקרוא לי יצור. 50.והגעתי לחמישים ממש מהר,אני רוצה עוד;;. 50.5.אני לא באמת מטומטמת,ופאקצה.

l i o r a n g e

New member
הגרמנים האלה..

אני מדברת עם שתי ילדות גרמניות ובחור אחד בן 30 שאני עוזרת לו ללמוד עברית זה בסדר, הוא יהודי (לפי מה שהוא אומר) והוא לא סוטה כמו שבטח חלק גדול מהפורום חושב.

RoRiL

New member
קראתי:]

דווקא ממש מעניין, אני בעד גרסא מורחבת של עוד 50
ומזל טוב באיחור! לא הייתי פה ממש..

My Dark Dream

New member
תראו מי קמה מהמיטה

של שקד אחרי חרישות מטורפות לביולוגיה..XD אל תנסו להבין..

Zohar yaaa

New member
זוויות שוויות! ../images/Emo3.gif תקראו ../images/Emo3.gif

1. קוראים לי זהר 2. השם שלי בלי ו' (זוהר) כי ההורים שלי בבית חולים שאלו בנאדם דתי אם זה שם טוב, והוא אמר שזה שם טוב ביהדות אבל צריך לכתוב אותו בלי ו'
אה כן... וגם כי בלי ו' זה יותר מאגניב
3. אני אובססיבית לראסטות 4. אני גרה בכפר שנמצא בעמק חפר (בין נתניה לחדרה) 5.עד כיתה ב' גרתי ברמת גן 6. אני משחקת כדורסל כבר 5-6 שנים 7. אני בכיתה ט' 8. אני אוהבת המומינים!
וכשהייתי קטנה ממש ממש אהבתי את זה 9. אף פעם לא היה לי חבר 10. אני בתנועת בני המושבים 11. יש לי ב3 שבועות שלושה טיולים לדרום (חודש הבא
) 12. יש לי כלבה 13. פעם תבע אותנו שכן כי הכלבה שלנו היתה רודפת אחריו כשהוא היה נוסע בטוסטוס ולא הלכנו למשפט אז "היו צריכים לבוא לקחת את אבא שלי לכלא או שנשלם" ו... אנחנו עדיין מחכים
14. הייתי מקום שני בארץ בפינג פונג בכיתה ג' (טוב נו היו רק 4 משתתפות) 15. הייתי מקום שלישי בארץ בפינג פונג בכיתה ה' (והפעם היו 20(!!!)משתתפות בערך) 16. אבא שלי צלם עורך תסריטאי במאי מפיק וכל זה 17. אמא שלי גראפיקאית.. מעצבת אתרים 18. יש לי אח גדול 19. עוד שבועיים הוא מתגייס
20. פעם הייתי ממש ממש ממש מכורה לקטנטנות 21. ואז לפינת אור והמורדים
22. ביום שני גיליתי כמה שתי ילדות מהשכבה שלי לא חכמות, אבל ברצינות, ממש טיפשות 23. הייתי בחו"ל 4 פעמים, וחוץ מזה עשרות פעמים בסיני 24. הייתי בהולנד, אנגליה, צרפת, ותורכיה 25. כשהייתי קטנה נסענו בערך 3 פעמים בשנה לסיני 26. אף פעם לא עליתי על רכבת הרים עם לופים 27. בכיתה ב' בערך עליתי על הרכבת הרים הקטנה שבלונפארק ת"א, ואין שם חגורות, אז חברה שלי כמעט עפה :/ 28. אני גבוהה (1.73 בערך) 29. אני שונאת סרטי אימה 30. יש לי רק שתי בנות דודות ו.. אין לי בני דודים
31. אני לא שונאת אנשים 32. אני לא אוהבת פרות
(סטייקים יענו) 33. יש לי פאלפון מכיתה ז' 34. אני ממש ממש לא גמישה 35. אני אוהבת את ציפי (סיקסטיז) (החנות מכנסיים הקדושה) 36. אני אוהבת משבצות סקוטיות זה מגניב 37. אני פאקינג מצודדת #*#@%#@ 38. אני עושה גראפיקה (כבר מלא זמן שלא עשיתי) 39. אני מנגנת בגיטרה כבר איזה שנתיים, אבל היו מלא הפסקות כאלה באמצע וגם עברתי מורה 40. אני לא מנגנת משהו... בכל מקרה אני בהרכב של השכבה 41. אני ממש רזה >< 42. אני חולה על שוקולד 43. עד כיתה ו' ככה, הייתי נפצעת מכל דבר, ובכל טיול, תמיד הייתי נופלת וכאלה 44. דרסו אותי עם אופניים 45. שברתי את היד בכיתה ב' (נפלתי ממתקן בגן שעשועים
) 46. עשו לי ניתוח בפה בהרדמה מלאה כדי להוציא איזה שיניים אחוריות 47. אני מתה על גלידות 48. אני אוהבת לקים מגניבים (לצייר פטריות עם לקים על הציפורניים זה מגניב!) 49. הייתי במין סדנאות כאלה של יוגה עם ההורים שלי כשהייתי קטנה 50. אני זוכרת שפעם אחת בסדנה הזאת של היוגה באו לחדר שלי והעירו אותי עם גיטרה כי לא היה לי כוח לקום

Queen for a day

New member
|שפמנון|.

1. השם האמיתי שלי זה איב וזה ע"ש סבתא רבא שלי ז"ל. וזה לא כינוי. ככה כתוב בת.ז 2. אני צמחונית קרוב לשנה ואין שום תופעות לוואי, אני רק קצת חיוורת. אני אפילו שוקלת להיות טבעונית. 3. הייתי נחשבת להכי גבוהה עד תחילת כיתה ז'. 4. השיער שלי היה[לא כולו] אדום, בלונדיני, ורוד, ירוק. 5. יש לי 9 ארנבים, 5 ברווזים, 6 שרקנים[חזירי ים
], 6 תרנגולות, 2 תוכים, כלב ועז. בבית, בחצר. 6. יש לי אח בן 12 ועוד אח בבטן של אמא, מתקרב לחודש ה-6. 7. אף פעם לא שברתי/נקעתי שום חלק בגוף. 8. הייתי רק פעם 1 בארה"ב לפני יותר משנה וחוץ מזה אף פעם לא הייתי בחו"ל או טסתי בכלל. 9. הנשיקה נשיקה הראשונה שלי הייתה בכיתה ז'. 10. מכיתה א' הייתי הכי מקובלת בכיתה ובחטיבה הכל השתנה. 11. קראתי לעצמי "ג'ו" תקופה מסויימת אבל הפסקתי כי חשבתי שזה טיפשי, ואני אוהבת את השם שלי. 12. אני תומכת בהומואים ולסביות, אפילו שאני לא לסבית. 13. אף פעם לא ניסיתי להתאבד או גרמתי לעצמי לדמם. 14. בינואר אני מתחילה לבסס
15.בינואר ימלאו לי 14 16. הייתי רוצה לצבוע את השיער לשחור סיני. 17. כל הפרטי לבוש שנמצאים עליי ברגע זה: מכנס שחור, חולצה שחורה שכתוב עליה "לבעליי חיים הזכות לחיות" שקניתי בבודהה בורגר'ס, גרביים, תחתונים, חזייה, חולצה ארוכה מכופתרת כחולה כזאת מעל, שרשרת, 5 צמידים על יד ימין וצמיד 1 על רגל ימין.
18. אני יודעת לנגן משו כמו 20 שירים של נירוונה. 19. הרגע ביטלתי שיעור גיטרה. 20. אתמול קניתי 2 דיסקים, 2 מכנסיים, 2 חולצות, 2 סיכות, צמיד, נעליים ופאצ'. 21. השיר שאני שומעת עכשיו זה True love waits של Radiohead 22. ג'וני דפ הוא הגבר הכי סקסי בעיניי. 23. אני אובססיבית להמון דברים. 24. רקדתי 10 שנים, 7 מתוכן אצל "רויטל". 25. פעם כמעט נהרגתי כשרכבתי על סוסים על אבא שלי. 26. אני כותבת סקיצות למגירה. 27. אני שומעת שייגעצ משו כמו שנתיים 0.0 28. ומופע הארנבות של ד"ר קספר משו כמו 3 שנים. 29. הדיסק הראשון שקניתי היה American Idiot והאחרונים היו Celebrity skin ו-Ziggie stardust 30. החלום הכי גדול שלי זה לטוס ללונדון. 31. הייתה לי להקה בכיתה ה' עם עוד שתי חברות והתפרקנו לצמד. והיה לנו שיר שלא התקבל לפסטיקט.
ד"א, זה היה להיט בשכבה. 32. הופעתי במכביה של לפני שנתיים עם עוד המוני בנות בטקס פתיחה. רקדתי. 33. מיקי גבע אכל אצלי פיצה בבית. 34. הייתי במועצת תלמידים בכיתה ד' ומאז אני לא אתמודד יותר בחיים. היה כ"כ מעפן. 35. אני מתכוונת לנסוע בכיתה י"א לפולין ויהי מה. 36. החברה הכי טובה שלי גרה מרחק של 5 שעות נסיעה ממני. 37. ככל הנראה היא תבוא לבקר אותי בסופ"ש הזה(?) 38. אני מחכה בקוצר רוח לחנוכה. תכננתי המון דברים לחופש של שבוע. 39. אתמול קיבלתי מחזור:\ 40. אני נחשבת פריקית אפלה בשכבה שלי ששומעת האבי מטאל ושוחטת חתולים. ממ אף פעם לא עשיתי שום דבר כזה. 41. אני מפסיקה עם הפינה של הסיפור בהמשכים כי היא מעפנה לאללה, אף אחד לא משתתף.
42. אשכרה באו לאסוף אותי מתחנת רכבת בקורקינט. 43. נדיר מאוד לראות אותי עם שיער פזור, מי שהצליח, ראה תופעת טבע נדירה מאוד. 44. אין לי שום חברה אמיתית בבי"ס שאני לומדת בו. יש לי חברות, ואני חולה עליהן. אבל.. 45. אני יכולה להזיז גיד מסויים בשתי הידיים שלי וזה נראה מגניב. 46. ירדתי 2 קילו בחופש הגדול שהיה והעלתי הכל בחזרה בתחילת הלימודים. פ ר ה. -.- 47. אם בנאדם מצחיק אותי, הוא כבר ברשימה הטובה. 48. יש לי כמה זוגות פומה [נראה לי שזרקתי חלק..] ואני לא הולכת איתן. >< 49. היום אני הולכת לבדיקות אצל נוירולוג. בגלל הכאבי ראש שלי. 50. כבר הגעתי לחמישים איך שבא לי השוונג. :\ מי שקרא את זה הוא מבורך. ^^

l i o r a n g e

New member
כמובן שקראתי

וקצת הגזמנו, זה שלוש שעות באוטו ושעתיים וקצת בכשביש שש. אז ככה בובע, מסתבר שראיתי תופעת טבע נדירה (או שאני רואה בכל פעם שאני אצלך/עושה לך צמה) וכן, אני באה ביום חמישי ב"ה ואני מקווה שאני אספיק לראות אותך בשניה וחצי שיש לי בפ"ת. (אני לא באמת אמרתי עכשיו ב"ה, את מדמיינת אני גם לא חוזרת בתשובה)

Queen for a day

New member
חח

את היחידה שידעתי שתקרא. ושתקרא בכלל. אניחולהעליךמוציפוציקוקילולינוניבוביחוחימומי^.^

פריקית!

שייגעצ גרועים! הקספרים טובים D: וגם אני הייתי במועצת התלמידים..בכיתה ג', ובכיתה ו' הייתי ראש מועצת התלמידים של הבצפר^^ ובכיתה ז' הייתי גם בועד כיתה! ותמיד הייתי הצייר של העיתוני כיתה/בצפר, ובכיתה ט' היה לי מדור של משפטים מטומטמים שאני אוסף מתלמידים (נכון מעניין?
) אה, וזה לא יפה לשחוט חתולים

את..את..אתתתתתתת

כוסיט משו אעש. שכחת לציין. ומ'סההה זה? . יש לי 9 ארנבים, 5 ברווזים, 6 שרקנים[חזירי ים], 6 תרנגולות, 2 תוכים, כלב ועז. בבית, בחצר. O_O עוד משהו? אולי? במקרה? את צוחקת נכון? בטח שכן נכון?O_O קראתי הכל ועליי לציין שאת אפלה ביותר. ממש אבל. ממש ממש אבל. ואני לאהוב אותך. כל צבע אפשרי יעבור לך על השיער עד גיל 20 הא?XD

Queen for a day

New member
XDD

OMG! שכחתי לכתוב שאני מכירה אותך מאז שנולדתי ונפגשנו אחרי 6 שנים שלא התראנו בפורום גרין דיי.

l i o r a n g e

New member
ואני כן באתי!

וואי איזה חמודעה אמא שלך. ואת שמנה, את משאירה את כל העוגה לעצמך!!! [אגואיזם-_-"]

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifזה הולך להיות משעמם../images/Emo9.gif

1. קוראים לי זמר. 2. נולדתי ב17.11.93. 3. אני בכיתה ח'. 4. משעמם לי. 5. נולדתי בירושלים, למרות שאף פעם לא גרתי שם. 6. אני גרה בראשון לציון. 7. עד גיל 4 גרתי בחולון. 8. שברתי את יד שמאל פעמיים, ואת יד ימין פעם אחת. 9. שהייתי באנגליה, באיזה מתקן בפארק שעשועים, החגורה הייתה גדולה עליי וקיבלתי מכה בגב ולא יכלתי לעלות על שום מתקן
[זה היה הפארק שעשועים הראשון, שהיה מתוכנן עוד 2 בטיול><] 10. המורה שלי לאוריינות אומרת שאני קוטרית. 11. שברו לי תריס ביומולדת. 12. מישהו השאיר לי סימן של נשיקה על הכרית ביומולדת >< 13. אני מציירת\מפסלת. 14. הייתי רק ב3 מפגשים. 15. אני שונאת שפוטים. 16. פאק אני רק ב16.. 17. אני אוהבת כלבים דלמטים. 18. אתמול שמעתי ילדה מט' אומרת "יש אמא שלי מרשה לי כבר לעשות סקס!!". 19. המורה שלי לספרות רצתה אתמול שאני אשתתף בתחרות כתיבה שאת הסיפורים היה צריך להגיש עד יום ראשון הקודםS: 20. יש לי רק 4 ילדים בשכבה ששומעים רוק\מטאל. 21. יש לי חברות פקאצות. 22. המורה שלי לאוריינות מלמדת אותנו את שם המספר בצורה מטרידה וסוטה. 23. הכנסתי למורה שלי סיכות של מהדק למים. 24. המורה שלי רצתה להביא לי מכתב ובגלל שצעקתי עליה היא זרקה אותו וכתבה לי "סליחה" על המחברת XDD 25. אני שונאת ערבית. 26. סבא שלי נפטר כשהייתי בת 6. 27. הסבא השני שלי נפטר לפני חודש וקצת, והיינו אמורים לחגוג יומולדת ביחד לפני כמה ימים כי נולדנו באותו יום.. 28. לסבתא שלי יש אלצהיימר והיא לא זוכרת איך קוראים לי=\ 29. ההורים שלי נשואים 19 שנה. 30. יש לי אח גדול בן 15, שממנו התחלתי לשמוע רוק ומטאל
31. יש לי 2 בני דודים חיילים. 32. לסבתא שלי יש רק נין אחד. 33. הפעם הראשונה ששמעתי על נירוונה הייתה מפוסטר של אח של חברה שלי על הקיר שלו בכיתה ג' בערך. 34. אני שונאת שעובדים עליי. 35. נו מה 35.. זה קשה יותר משחשבתיXD 36. אני משתתפת בפיזיותרפיה. 37. יש לי מדרסים. 38. אסור לי כל כך לנעול אולסטאר אבל אני נועלת אותם בכל זאת. 39. אני שונאת לקבל החלטות חשובות. 40. פגשתי את הגננת שלי מגיל 4 והיא זיהתה אותי. 41. אתמול הייתי בבר מצווה, והמלצר קרא לחברה שלי בת זונה והוא אמר שהוא יפרק את אמאמאאמשלה^^ 42. אני מכורה לסופגניות. 43. החג האהוב עליי הוא חנוכה. 44. אני ממש שונאת את הכיתה שלי. 45. היום ערס שאל אותי אם אני שומעת את "סליפקנוט". 46. הציעו לאח שלי 400 דולר על איזה שחקן באינטרנט. 47. אף פעם לא זכיתי בכלום, אולי רק בפוסטר של ברבי בכיתה א'. 48. הייתי איפה שצילמו את החדר אוכל של הארי פוטר וזה היה מאוד משעמם. 49. פעם הייתי מכורה לסרט "101 כלבים דלמטים". 50. אני מפחדת מסרטי אימה^^

../images/Emo13.gif

1. קוראים לי בת-אל 2. אני די שונאת את השם שלי 3. יש לי אחות קטנה בשם חוף, הלוואי ולי היו קוראים ככה 4. לאמא שלי קוראים יעלת חן 5. תמיד ששומעים את השם יעלת חן ואז חוף שואלים ומה השם של השניה? בת-אל זה ממש תקוע. 6. אני גרה בחור הכי חורי בעולם. כפר יונה 7. אני מופ"תניקית 8. זאת אומרת שאני לומדת כבר שנתיים וקצת מתמטיקה מדעים אנגלית ופיזיקה מוגבר 9. אבל בעצם גם את כל שאר המקצועות כי המורים בטוחים שאנחנו כ"כ חכמים 10. אני אמורה לסיים עוד 4 וחצי שנים תואר ראשון (אני בת 14 וחצי) 11. הייתי בחוגי סיירות מכיתה ה' 12. רובכם כנראה לא יודעים מה זה 13. הייתי בטוחה שאני אהיה מדריכה ואני אגור בגרעין כל חיי. 14. הייתי מאוהבת במדריך שלי בצורה מפחידה. 15. אני מדברת איתו עד היום באימיילים (הוא בן 22 לפי החישוב שלי) 16. אחרי התלבטויות קשות, הצטרפתי שנה שעברה לצופים 17. וכרגע אני ממש צופיפניקית למופת, מי היה מאמין? (לא אני) 18. יש לי נחל בגינה הקידמית של הבית0 19. אוי מה אני רק ב-19?O: 20. היה לי (היה?) שני קראשים רציניים על שני שכב"גיסטים ולשניהם יש חברה 21. לא ידעתי את זה עד לא מזמן 22. אני עושה אירובי פעמיים בשבוע 23. משחקת כדורעף פעמיים בשבוע 24. נמצאת במגמת ספורט 25. ויש לי שעתיים ספורט במערכת 26. זה סה"כ שמונה שעות ספורט בשבוע 27. ואני גם הולכת הביתה בערך 4 פעמיים בשבוע 28. אני מסיימת 3 פעמים בשבוע ב-3 שהביתספר כבר די סגור 29. אני הולכת ללמוד שנה הבאה בתיכון שכל יום מסיימים ב-6 30. והוא בקיבוץ ואוכלים בחדר אוכל של הקיבוץ 31. אני פריקית של סדרות של רפואה וכאלה. אבל מממש. 32. אני ממש ביישנית 33. אני מגמגמת שאני מתביישת וצריכה לדבר 34. אבל עם אנשים מוכרים או לנאום שאני יודעת מראש אני יכולה להיות הבן אדם הכי משכנע בעולם. ולהגיד בו זמנית כ"כ הרבה שטויות 35. אבא שלי מנגן ממש יפה כמעט בכל כלי אפשרי 36. יש לי גיטרה חשמלית שהייתה שלו שחורה של חברה ממש לא ידועה 37. יש לי מלא פחדים לא מוסברים 38. הרופאת ילדים שלי מגיל 4 בערך אמרה להורים שלי לקחת אותי לפסיכולוג 39. הובחנתי כמחוננת בכיתה ד' 40. למדתי באונ' תל-אביב שתי שפות של תיכנות מחשבים בכיתה ה'-ו' 41. המורה שלי חולה במחלה נדירה שחולים בה רק 3 בארץ 42. גייסנו בשבילה יותר מ-13 אלף שקל 43. אני אוהבת לצלם את האנשים שסביבי, את הדברים שאנחנו עושים, בעיקר בצופים 44. יש לי יותר מ-30 תיקיות של תמונות בנושאים שונים מהצופים. 45. אני מנגנת על גיטרה 46. אני מתה לדעת לנגן בפסנתר כמו שצריך 47. הציפורניים שלי בידיים גודלות ממש מהר 48. יש לי מלא צלקות קטנות בידיים כי כשהייתי קטנה כל הזמן קילפתי פצעים 49. יש לי מחר מבחן ענננק בהיסטוריה 50. לא הייתי בבית היום 12 שעות אני רצה לישוווון לילה טוב

למעלה