50 עובדות!

המ...אני ינסה...

1.יש לי חברה כבר שנתיים וחצי(עוד מעט) 2. אנחנו ביחד בערך מכיתה ט' (אני ביב' עכשיו) 3.אני מנגן על גיטרה 4.גם על קלידים 5.וגם על תופים לפעמים(לא הולך לי משו) 6.אני בפורום הזה מכיתה ח' 7. בכל הזמן שאני נמצא פה לא עשו לי אף פעם הקורבן השבועי 8.אני שונא אימו בויז/גרלז אבל יש כמה להקות אימו/אימוקור שאני שומע בעצמי 9. התחלתי לנגן בכיתה ט' 10. יש לי מקדש לבירה מעל הארון שלי והוא קולל חבית של גולדסטאר,2 בקבוקי קאלסברג,2 בקבוקי סטלה מאריס ו2 חבילות פרינגלס (כי זה הולך טוב עם בירה) 11. אף פעם לא עשיתי סמים 12. עברתי ממש הרבה הרצעות על סמים וכל מיני דברים כאלה אז אני יודע על סמים הרבה יותר ממה שהם יודעים על עצמם 13. עשינתי סיגריה אחת בכל החיים שלי 14. זה קרה ביום הולדת 18 של חבר שלי שאני הבחור בעל היום הולדת ועוד חבר שלי קבענו שנעשן סיגריה בתאריך הזה 15. אף אחד משלושתינו לא מעשן עד היום 16. הבירה האהובה עליי היא קלסברג ומילר 17. בכיתה ח' התחלתי לסוע בסקייטבורד 18. בכיתה ח' הפסקתי לשחק כדורגל באופן "מקצועי" 19. בכיתה ח' החלפתי את רוב החברים שלי כי גיליתי שהם סתם חראות ונצלנים 20. יש לי מעל 5000 שירים בווינאמפ 21. הקמות הכי גדולה של שירים שיש לי של להקה אחת הוא של מיספיטס (148 שירים) 22. יש לי 3 גיטרות 23. גרתי בפ"ת עד כיתה ו' 24. היה רק בית ספר אחד שהתחלתי וסיימתי (חטיבת היובל מז' עד ט') 25.הייתי ב7 בתי ספר בחיים שלי 26. אני רוסי(פחות או יותר) 27. אני מטר 76 פחות או יותר 28. אני לומד עכשיו בכפר הירוק ברמת השרון 29. עברתי לשם בשנה שעברה 30. אני גר באריאל 31. יש לי מדבקה של AFI על הגיטרה 32. אני ממש לא אוהב וממש מאוכזב מה דיסק החדש של Afi 33. אני אוהב את המוזיקה של My Chemical Romance אבל אני שונא את ההופעות שלהם ואת כל המעריצות הפסיכיות שלהם שאוהבתות אותם רק בגלל המראה 34. יש לי רק 6 דיסקים מקוריים (מיספיטס,אופספרינג,הדיוידי של גרין דיי,2 דיסקים של מטאליקה ודיסק של "לא כשר") 35. יש לי 15 פוסטרים בחדר 36. רוב הלהקות שעל הפוסטרים אני בקושי שומע 37. החדר שלי זה בעצם המקלט של הבית שלי 38. הייתי מכור לקולה במשך 5 שנים 39. ללהקה הראשונה שניגנתי בה קראו Black Tear 40. עזבתי את הלהקה הראשונה שלי פעמיים (פעם ראשונה בגלל שלא אהבתי את הסגנון ואז חזרתי כי רצינו לשנות ואז פשוט זה נגמר) 41. יש לי להקת הארדקור כיום 42. קוראים לה An Idea And Some Rope על שם שיר של A Dozen Furies 43. פעם ללהקה הזאת קראו All Falls Down על שם שיר של Machine Head 44. ביזבזתי משכורת של 4 אלף שקל על דברים לגיטרה (אפקטים ומגבר חדש) 45. אני אוהב את גרין דיי מאז שעליתי לארץ ב94 שהם שיחררו את באסקט קייס (הייתי אז בגן) 46. הלהקה שלא הפסקתי לשמוע אף פעם היא אופספרינג שאני שומע אותם מאז שהם הוציאו את אמריקנה ב1998 47. אני אוהב לקרוא ביוגרפיות של להקות ויש לי ידע גדול מאוד על מלא להקות 48. אני מעדיף לנגן בגיטרה הקלאסית מאשר על האקוסטית 49. עברתי בית ספר בכיתה יא' רק כדי ללמוד מוזיקה 50. החלום שלי אחרי הצבא הוא ללכת לבית ספר רימון בארץ או לברקלי בארה"ב. אני מניאק עם מישו יקרא את זה בכלל...אבל על הזין שלי.זה הרג לי זמן.

mikaCreep

New member
זוווווווווובי.

1. פחות אחד יותר נחמד. 2. פחות שניים..אין לי מושג מה. אבל חייב להיות טוב,לא? 3. טוב אני פשוט אזרום עם השאלון הזה. 4. אני מזל שור. 5. אני ביישנית ומופנמת ממש,ואני שונאת את זה. 6. אבל לאחרונה פיתחתי לעצמי מנהג להגיד לאנשים מה שאני חושבת. 7. זה כיף,ואני חושבת שלקחתי את זה קצת רחוק מדי. 8. אני חסרת טאקט. צינית. יש לי מוח קצת אפל. 9. אחד החלומות שלי זה להיות בהופעה של רדיוהד. 10. הייתי אתמול בסנטר וראיתי ילד קטןקטן עם חולצה של קורט. 11. אני שונאת פסיכולוגים. 12. לא מזמן הייתי אצל אחת,ייבשתי אותה לאללה כל השיחה ובאיזה שלב אמרתי לה "אני יכולה להיות כנה איתך?" והמופלטה שמחה כי היא חשבה שאני משתפת פעולה,אבל בעצם אמרתי לה משהו בסגנון "אני לא חושבת שזה יעבוד ביננו." 13. נולדתי ב13 במאי. 14. אני אוהבת את התאריך הזה. 15. ירוק זה צבע בנזונה. 16. אכלתי אצל סבא וסבתא מרק שסבא שלי הכין שהיה של אמא שלו,היה לי טעים אז אמרתי "וואי מרק בנזונה" וסבא שלי חשב שקיללתי את אמא שלו או משהו. 17. אני אשכנזייה משני הצדדים. 18. אני מפחדת יום אחד להיות כמו אמא שלי. 19. למרות שאני לא ממש רוצה ילדים. 20. אם כן,אני רוצה בת שייקראו לה מלודי. 21. והיא תהייה צייתנית ומאולפת ואם לא היא תקבל ספנקי. 22. היום אני וחברה שלי הלכנו ברחוב,ועבר ילד מהשכבה שהיה איתי גם ביסודי והיו לו אוזניות, והוא חלף ממש לידי אז אמרתי לו היי,כי כשרואים מישהו שמכירים אומרים היי. והוא לא אמר כלום בחזרה. 23. הייתי ממש בהלם. וזה עוד ילד שיש לו שן קדמית שבורה. :-\ 24. ובדיוק בגלל זה לפני שאני אלך לישון היום אני אבקש מאלוהים שיקרה לו משהו ממש רע. 25. נראהלי שאני אבקש שהוא יחטוף התקף אפילפסיה בזמן שיעור. 26. ואני גם יודעת מהזה כי היה לנו מד"א כל היום אז לא למדנו
27. אני שונאת בי"הס. שונאת שונאת שונאת. 28. אני נרדמת בשיעורים. וכשאני חוזרת הבייתה אמא שלי שואלת אותי "איך ישנת?" 29. והאמת שלא משהו,כי כל הזמן עובר עליי סיוט מוזר שמופיע בו טריגונומטריה. 30. באופן כללי אני בנאדם מאוד לא נקמן ומתחשבן. 31. פשוט הקטע ההוא עצבן אותי לאללה. 32. הייתי בסה"כ בשמונה הופעות בחיים שלי נראה לי. 33. מתוכן ארבע של אביב גפן. 34. ההורים שלי גרושים. 35. אני מציירת ומצלמת ובשניהם אני גרועה. אני גם כותבת,אבל על זה עדיף לא לדבר. 36. אני לא קשורה לחיים,והרבה אנשים בטוחים שאני על סמים. 37. אני פריקית של סרטים ובגלל זה אני תקועה במגמת קולנוע,שהתברר שהיא לא משהו בכלל. 38. ראינו סרט של 20 דק' על ילדה אתיופית שיש לה אח מטופש שאומר "כולם קוראים לי כושי ולא רוצים לשחק איתי". 39. המורה אח"כ אשכרה נתנה לנו למלא ביקורת על זה,אז כתבתי שזה סרט גרוע ושזה נראה כמו סרט אתיופי וקיבלתי 60. 40. יש לי אוסף סיכות,מאתיים בערך. 41. דוד שלי בלהקה,הם אפילו הוציאו דיסק אבל הם גרועים אז אני לא אגיד מי הם. 42. אני מכורה לקפה ודיאט קולה. 43. כל החורף טחנתי קרמבואים. [אעהאע החורף עוד לא נגמר!@!] 44. כשאין מה להגיד תמיד אפשר לשאול איך אתה אוכל את הקרמבו שלך. 45. אז ככה, 46. אני מוציאה מהעטיפה אבל בלי לקמט,כי אח"כ אני מיישרת את זה ומקפלת. 47. אני מוציאה את הביסקוויט,בלי להרוס את הצורה של הקרמבו. 48. אוכלת אותו. 49. ואז מהסוף את מה שנשאר. 50.
אני לא אבקש ממי שקרא להגיד שהוא קרא,כי אף אחד לא קרא. [אבלאוליתגידובכלזאת? :]

חח איזה גרוע

אנשים בימינו לא ידועים לאכול קרמבואים! אני מוצי אאת העטיפה, ואז אוכל את הביסקוויט בלי לפרק את הצורה של הקרמבו (עד כאן כמוך). אח"כ אני מקלף את השוקולד מהצדדים ואוכל, ואז נשאר לי גוש קצפת ביד.. אז אני מחלק את הקצפת שווה בשווה לכל אצבע, ואז מתחיל ללקק כל אצבע לאט לאט, ברכות ובחושניות! ומשאיר תמיד לסוף את הקצפת באצבע המשולשת, זה הכי כיף ללקק את זה! וואי אני הומו ><

"ברכות ובחושניות"^ ^

וזה ציטוט שלך.........! ואני שונאת כל סוג של קצפת, גם במילקי

mikaCreep

New member
תכלס יצאת הומו,אבלללל

ניסיתי את זה עכשיו,לא רע:) (חוץ מהקטע של האצבע שלישית ><)

RoRiL

New member
למה אני עושה את זה לעצמי?

1. קוראים לי רותם. 2. אני בת 15, כיתה י'. 3.הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זו הכלבה שלי
4.גרתי שנה בארה"ב, ואני ממש רוצה לחזור לשם 5.הייתי לפחות ב20 מדינות שונות ברחבי העולם 6.עד עכשיו הייתי ב 6 מפגשי פורום (נו התאים למס'..) 7.יש לי מצבי רוח ממש משתנים.. ביום אחד יכול להיות הכי טוב והכי רע. 8.בכלליות- אני ממש אוהבת את החיים... 9.אני שונאת טעם של אלכוהול.!! (בלי קשר להשפעה=) ) 10.יש לי 2 אחים.. 11. אחד בן 24 12. ואחד בן 22 13. אני ממש רוצה להיות בת 16, לדעתי זה פשוט ה-גיל. 14. אני כותבת יומן (לא בלוג!!) כבר שנה בערך 15.רק 15?! פאק. 16.אם מישהו שחשוב לי אומר לי משהו שמנוגד לדעות שלי לגמרי, תיהיה לי נטייה להסכים איתו.. 17.ואני לא אוהבת את זה. 18.אני גרה בחור .. שנקרא מכבים. 19. ולנציג החור יש לי פה את טל! מוחע 20. אף פעם לא היו לי אותם חברים במשך תקופה ארוכה. 21.אני אובססיבית מאוד . מאוד. לגבות 22.הייתה תופה שבוקשי היו לי גבות.. 23. אל תשאלו. 24. אני מאמינה שחיים זה עניין של תקופות 25.יש לי הרבה תיאוריות והכל, אבל אני לא מאמינה רק באחת ממש 26.אני ממש רוצה לדעת לצייר , וזה לא הולך. 27.אני אוהבת עיצוב גרפי, ואני מעצבת סתם בערך שלוש שנים 28.הייתי שנתיים בחוג עיצוב בובות פרווה 29.שזה חוג תכלס של תפירה 30.אבל תופרים בובות, זה ממש חמוד! 31.תירגעו, זה היה בבית ספר היסודי. 32.אני ממש לוקחת איישת כל מה שאומרים לי.. 33.אני במגמות ספרות 34.ותאטרון.. 35.שזה מקצועות של ח-פ-י-ר-ה. 36.אני ממש רעבה. 37.אני רזה, אבל אני ממש אוהבת אוכל! ואני לא משמינה הרבה. 38.אני אוהבת נירוונה (חשוב לציין עם מה שהולך פה.. חח) 39.השיר הראשון שהכרתי שלהם היה ליטיום 40.ואז סמלס.. 41.ומשם הלאה. 42.חוץ מנירוונה, אני אוהבת הרבה סגנונות. לא פוסלת כמעט כלום 43.רק אני לא עשיתי בגן שטויות? 44.יש לי אינטנרט בבית בערך מהיום שהוא קיים לציבור 45.למה? אבא שלי מכור למחשבים 46.ולפריסל.זה מפחיד 47.אני ב47 ולא מוצאת עוד 3 עובדות מסכנות! 48.הכרתי חברה אחת הטובות שלי באינטרנט 49.אח שלי בדרום אמריקה יחד עם חברה שלו 50.ובאופן מוזר אני מתגעגעת לחברה שלו.. נגמר!

skirt9

New member
../images/Emo219.gif

1. קוראים לי יונתן עטרי 2.יש לי לפחות 5 כינויים: 3.סנשיין, שבתי, הפט, פריקי בוי (ערסים..), קוקו 4.אני יודע אנגלית עברית ופלמית (בלגית) 5.יש לי משפחה בבלגיה נוצריה 6.חצי בלגי חצי תימני 7.גר בירושלים בשכונת רמות 8.הייתי מתנחל 3 שנים בחיי (אפרת, עלי) 9.גרתי שנה בלונדון 10.הלוואי עוד שנה... 11.היה לי ניתוח לב כשהייתי תינוק 12.נולדתי עם חור בלב כבר מגיל צעיר 13.הייתי לפחות ב15 ארצות בחיים שלי 14.אני לומד בבצפר דתי.. רק בנים.. 15.אנלא דתי.. 16.כן מסורתי ( למשל לא שומר שבת אבל שומר כשרות) 17.בסיירות 18.הייתי בצופים ובנוע"ם 19.מנגן בגיטרה שנתיים 20.קניתי חשמלית בסוכות!! 21.ניגנתי בחלילית סקסופון קלרינט אורגנית.. 22.ו..אם אפשר להגיד הייתי טוב בתופ מרים.. 23.מתתת על סקייט למרות שאני די חרא 24.מכור לטיפקס 25.או ללורד 26.וכנ"ל עם קולה 27.לא סובל קוסברה או פטרוזיליה 28.הלוקר שלי הכי מבולגן בשכבה.. 29.פתחתי את הסנטר פעמיים 30.נראה לי שאני קצת ADD 31.אבל לא בדקתי אז אין הוכחה 32.קיצר אנלא יכול לשבת בלי לזוז 33.יש לי קו סגול מגניב במסך של הפלא 34.כי הוא נדפק 35.נדפק לי אייפוד 40 ג'יגה 36.יש לי כמעט 2000 שירים על המחשב 37.דפקו לי נדנדה בראש פעם 38.הדם שלי טעייים 39.אין אני בלי כובע גרב 40."הכובע הקדוש" והירוק כהה.. 41.נולדתי ב17.9.92 42.ארממממממממ 43.הייתי מעריץ של במבי וסימבה..פעם 44.אין לי שם שני 45.ליקקתי חילזון (חשופית) 46.היה מממממש טעים.. יש לזה אפטרטייסט 47.אכלתי גם קמח באותו יום 48.אפפעם לא שילמתי על הופעה 49.שברתי לחבר שלי סקייטבורד ! זה כיף 50.יאללה גמרתי!

skirt9

New member
..

למה לא ייתכן??
אכן יש עוד כמה אנשים שרוטים בעולם שהולכים לסיירות.. כמוני

למעלה