../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif
1. הרעיון למשחק היה
שלי. 2. קוראים לי סיון גנזי. 3. אני בת 17 וחמישה חודשים. 4. יש לי חבר כבר ארבעה חודשים. 5. יש לי שתי אחיות ואח. 6. יש לי ארבעה אקסים ואקסית אחת, ועוד יותר מדי כאלה שלא ב-א-מ-ת נחשבים.
7. המאכל האהוב עלי הוא לזניה. 8. אני לא מסוגלת ללבוש גרביים אחרי שכבר הורדתי אותן. 9. אני לובשת גרביים רק הפוך [כלומר INSIDE OUT]. 10. אני לא מסוגלת לגעת במיטות/ספות ברגליים יחפות, אני חייבת גרביים, או שמיכה שתפריד ביני לבין המיטה/ספה. 11. אני ש-ו-נ-א-ת מנגו ופסיפלורה. זה מגעיל בעיני ומסריח כל כך הרבה. 12. הפסקתי לשתות קולה כי זה לא בריא
עכשיו אני לא שותה בעיקר כי זה נהיה לי מגעיל ומסריח כבר. 13. יש לי פוני אימו בצבע סגול. 14. אני אוכלת כרגע שניצל ופתיתים. 15. אני מטורפת על מלח. 16. אני נורא אוהבת להתאפר. 17. סוג המוזיקה האהוב עלי הוא אימו. 18. אין לי שגיאות כתיב ואני מתקנת אנשים על קטע של נגיד "חמישה" במקום "חמש" וכאלה. 19. אני במגמות אומנות פלסטית וסוציולוגיה-פסיכולוגיה, ואת המגמה השניה אני שונאת
20. עוד 22 ימים, בע"ה, אני עושה את הקעקוע השני שלי. 21. אגב, זה יצא בדיוק שנה אחרי הקעקוע הראשון. 22. אני מחכה כבר לסוף עונה כדי ללכת לקנות את שמלת החלומות שלי ברנואר
. 23. מעדיפה חורף על פני קיץ. 24. אוהבת גשם, לא אובת שלג. 25. לא אוהבת גלידת שוקולד. 26. אני במועצת תלמידים
. 27. הסרט האחרון שראיתי בקולנוע היה "השטן לובשת פראדה", וראיתי אותו עם החבר שלי. 28. כשנמאס לי מדברים- נמאס לי מהם לחלוטין בלי ממש אפשרות לחזור אחורה, ואז דברים פשוט נהיים מבאסים- אז אם אני יכולה, אני פורשת. 29. נמאס לי לגור בבית עם ההורים. 30. נמאס לי ללמוד. 31. אני מאוד מאמינה במשפט "רע לך? תעשה משהו כדי לשנות את זה או שתסבול בשקט". אין בשביל מה להתלונן סתם. 32. אני רוצה להיות מורה כשאגדל, אם לא מנהלת או ראש אגף חינוך או משהו.. 33. הכוח הרוחני שלי נמצא בכפות הידיים. 34. אני מדברת עם אלוהים על בסיס כמעט יומיומי, עושה איתו עסקאות וכאלה, ולאחרונה הוא שלח לי הוראות דרך חלום שחלמתי. 35. אני בד"כ עונדת שרשרת עם צלב פרוטסטנטי [כזה שכל הצלעות שלו שוות באורכן], ומאז שהורדתי אותו כדי לענוד שרשרת אחרת, קורים דברים רעים. 36. מ-א-ו-ד קשה לי להגיד "לא" למלפפונים חמוצים במלח. 37. אני רוצה שלושה-ארבעה ילדים. 38. אני ל-א רוצה לגור במגידו [הקיבוץ שלי] כשאגדל. ממש מ-מ-ש לא. 39. נירוונה היתה תקופה מוזיקלית ממש נחמדה בחיים שלי. חבל שהיא נגמרה לפני איזה שנה בערך... 40. הלהקות הנחרשות בזמן האחרון הן פאניק אט דה דיסקו, אול אמריקאן ריג'קטס ופלייליף. 41. מעולם לא חוררו לי את הגוף במקומות שהם לא לוב [חור-אוזן רגיל] אחד בכל אוזן. כשרציתי לעשות חור שני אבא שלי נלחץ וזה אז לא עשיתי, ושאר פירסינגים הוא לא מרשה לי לעשות, ככה שאני אשאר לי עם קעקועים וזהו. 42. השיר שדבוק לי לראש עכשיו הוא "סייז ד'ה דאי" של אבנג' סבנפולד. 43. הפלאפון שלי, שנמצא אצלי כבר שלוש שנים, מעולם לא הורדתי אליו צלצול מהאינטרנט, את כל הצלצולים שהיו לי הכנתי בעצמי, והם נשמעים מספיק דומים לשיר שהתכוונתי אליו כדי שאחרים יזהו את זה
44. "מלחמת האופל" הוא הסרט האהוב עלי.
. 45. מעולם לא עברתי דירה, גם לא בתוך הקיבוץ. 46. יש לי מסנג'ר מכיתה ח', ומעולם לא הכנתי אחד חדש. 47. יש לי אייסיקיו מכיתה ד', את האחרון [הנוכחי?] הכנתי בסוף כיתה ז', אבל אני ממש ממש בקושי משתמשת בו. 48. כשהייתי קטנה היו לי שיניים נורא עקומות והן פשוט הסתדרו יפה מעצמן בלי גשר או פלטה או שומדבר. 49. הדיסק הראשון שקניתי בחיי היה "TAKE 1" של היי פייב
. 50. הפורומים בהם הייתי חברה לתקופות זמן ארוכות הם הארי פוטר הסרט ועוד, מוניקה סקס, לינקין פארק ונירוונה, רק בפורום נירוונה לא התאהבתי באף אחד
. אני ב-א-מ-ת לא מאמינה שהצלחתי למצוא 50..
המ, אוקיי, טאגליינס?