ה"י 14.6.11

צ ל י ל 8

New member
דחליל

הוא לא מגן עלינו. אבל כשנותנים מכה אחת במפלצת, ומיד לאחר מכן מזמנים דחליל, הסקיל גורם למפלצת לחשוב שהדחליל זה אתה ולכן מתחילה להתקיף את הדחליל במקום אותך ולך יש ה"הגנה". לדחליל יש 6000 HP והוא מספיק ל-2 דקות אאל"ט. כמו כן יש לו הגנה מאוד גבוהה, כך שמכה אחת של מפלצת בדחליל היא נמוכה יותר בדרך כלל ממכה שקשת יקבל מהמפלצת. את יכולה לראות כמה יתרונות משמעותיים: 1. תוספת של 6000 HP לקשת במקרה שהוא מזומן באימונים רגילים. 2. כלי נפלא לרכז מפלצות ביחד. לתת למשל מכה אחת של גשם או של אינפרנו בכל המפלצות, לזמן דחליל, ואז כל המפלצות רצות אל הדחליל לנקום בו
ככה יש לקשת יתרון שבו הוא מוגן מהתקפות ויכול להרוג את כולם בבת אחת. (לדוגמא בגוביס: מפוצצים בית, מכה אינפרנו פוגעת בכולם, דחליל לרכז את כולם שלא יברחו לכל עבר המפה, ואז גשם/אינרנו לחיסול כללי
) 3. בבוסים הוא מהווה העברת תשומת לב מושלמת. אם שמים את הדחליל במקום שהוא מחוץ להישג היד של הבוס, הוא מנסה להגיע אל הדחליל ולתקוף אותו במקום את הקשת. במפות קטנות זה קצת קשה יותר. הכי נפלא זה לשים את הדחליל בקומה אחרת, מעל או מתחת. לא תמיד זה אפשרי כמו בפאפ. שם הדחליל צריך להיות כמה שיותר מחוץ להישג היד של פאפ, כלומר בצד הכי קיצוני ימינה, ואז דוחפים את פאפ שמאלה. אבל
כל זה טוב ויפה |בדגש| כל וד הקשת הורג לבד את המפלצות . אם מישהו בפארטי, או שלא בפארטי, נותן מכה אחת למפלצת אחרי שהדחליל זומן, הקסם שלו פג. בגלל זה אני לא אוהבת לקחת איתי אנשים לפאפ, כי אז הוא תוקף אותי הרבה יותר מהרגיל. לבד לקשת במקרה של דחליל זה הכי טוב

../images/Emo51.gif לשניכם!

אני אוהבת את ההסברים שלך על דברים שקשורים לקשתים, שרון.

צ ל י ל 8

New member
כי אני נורא אוהבת אותם ../images/Emo6.gif

חרשתי פורומים (ואני עדיין חורשת ולומדת), חרשתי יוטיוב....

רואים! וזה טוב!../images/Emo9.gif

חשוב למצוא דמות שאוהבים כדי להנות ממנה באמת ולא להשתעמם מהר ולהחליף דמויות כמו גרביים

btekx

New member
הסברתי כבר עם כול סקילים חדשים של קשת

וכולל גם שיפור של זימון ציפורים (עיט/בז, פינקס/מקפיאי) ולפי הסקר של הבלוג שכתבו על פאץ הקפיצה עם סקילים של קשת, כולם אהבו את השינויי של קשתים יותר משל קוסמים ושל לוחמים...

צ ל י ל 8

New member
הנה הקשת שלי ../images/Emo99.gif

עדיין לא מסוקרלת מלא כי נגמרו לי כל הורודים
אבל כי כבר טובה יותר מה-VIP שהיתה לי קודם

Guid

New member
מעולה!! ../images/Emo99.gif

בהצלחה עם הסקרול שנשאר...

מ י ל ר

New member
PRO

אני לא מצליח להרוג את גריפי :/ פעם אחת הצלחתי! (בפוקס מטורף נפלו מלא שיקויים) ואל ליוויתן היה לי קל, אחרי זה גם אני נתקעתי בפאפ חח

צ ל י ל 8

New member
לי זה קל בגלל הדחליל. הם כמעט לא תוקפים אותי

אבל הפאפ הזה ממזר. יש לו טווח גדול מדי. ניסיתי אחר כך להיכנס עם איזה DRK שמצאתי שם (כולם היו נובים, לא מצאתי פארטי) וגם איתו מתנו בפאפ ולא הצלחנו לעבור אותו.

מ י ל ר

New member
פאפ קשה בדוגו

שאני איהיה בבית אני יעלה תמונה שלי ושל עוד קוסם קרח הורגים את פאפ לול 2 קוסמי קרח הצליחו להרוג את פאפ :0

Guid

New member
הו, מגניב!

אני צריך לנסות שוב את מזלי בדוג'ו, מעניין עד לאן אני אגיע הפעם...
(הצלחתי לעבור את מאנון רק פעם אחת כשהייתי לבד, אבל התחזקתי מאז)

צ ל י ל 8

New member
הכל רעיון של הדחליל...

תראה איפה הבוסים מופיעים, תהיה בצד השני, תירה הוריקן אחד, שים דחליל ליד הקיר שבו אתה נמצא, ותירה הוריקן לצד השני של המפה עד שהבוס נדחף ולא מגיע לדחליל. אתה תראה שאתה תצליח לשרוד... בהצלחה (בדיוק כמו פאפ)

למעלה