ה"י 14.6.11

צ ל י ל 8

New member
כן, אני נמצאת שם ממילא עכשיו כי אני מנסה

להשיג לבד נעליים, ויש מפלצת NOE משהו שמפילה 3 סוגי נעליים לקשת
כמובן ששום דבר לא נופל עם פוטנציאל
מי מתחיל את הקווסטים האלה? מי יודע.. אולי אפילו עשיתי אותם, כי אין לי הרבה משימות פתוחות במאגאטיה. אשמח לעזרה

miss_t

New member
בהצלחה עם מציאת הנעליים

אני באמת מקווה שתמצאי משהו שטוב לך! כמה מצחיק זה שבאמת כשמפסיקים לחפש הדברים מגיעים אלייך (כמו ספר AR30 שהגיע אליי כשהפסקתי לחפש!:-*) קישור לקווסט בהצלחה תעדכני! אגב,- סימי לב הNPX נותן לך קוד אדום! צלמי מסך וגם תכתבי אותו- זה יהיה חד פעמי אבל לא כדאי לפספס את הקוד.

miss_t

New member
לא בעיר- ממה שאני זוכרת

את תרגיעי למפה של הרובוטים הקטנים שיש להם מנורה על הראש באמצע המפה יש סתם מקום למנוחה- אבל אם עומדים בראשו- יש פורטל חבוי. הוא NPC שם.

צ ל י ל 8

New member
טוב, סיימתי את כל המשימות, קיבלתי קוד ואין

לי מושג מה עושים עכשיו. לאן ללכת?

Guid

New member
לא, את יכולה להיכנס גם מימין

שתי הדלתות שהיית צריכה לשים בהן את הקוד הן הדלתות שמובילות לחדר של קימרה

צ ל י ל 8

New member
רגע, זו אותה קימרה ב-2 הדלתות?

בגלל זה לא מצאתי אותה בצד השני אחרי שחיסלתי את כולן בצד אחד
כ"כ מבאס שאני יכולה להרוג רק חצי מהן
אגב עידן, ראיתי שהלכת לשם עם אסף. אתה בהחלט יכול עליה לבד. תן לה מכת הוריקן אחת, שים דחליל מעליה או מתחתיה והיא אל תפגע בך בכלל. אגב, הדחליל הוא בכלל שימושי לגמרי בכל הבוסים. איך אתה חושב אני מגישה בדוג'ו לבד לפאפ? ועוד דבר אדיר
באחרי הג'אמפ של הקשתים, הדחליל האהוב גם תוקף.

מצבניק

New member
מה???

אני עם האראן העלוב שלי ברמה 100 יכול עליה לבד... ויש לו יותר דקס משכל -_- היא ממש חלשלושה... אבל למה אתם צריכים אותה בכלל?

צ ל י ל 8

New member
לא יודעת ../images/Emo3.gif סתם פעם ראשונה שהלכתי אליה

וכל אחת נתנה לי 0.05% שזה ממש לא רע....

Guid

New member
כימרה של היום זו לא כימרה של פעם.

לפני אחד הפאצ'ים שהיה אחרי הביג באנג, כימרה הייתה עם הרבה פחות HP, והיה פשוט מאוד קל להרוג אותה ברמות 90+, והיא גם מפילה סקרולים מצויינים! היא מפילה סקרולים 60% לגלימה, ו60% לאוברול (אני חושב שאת כל ארבעת הסוגים של הגלימה והאוברול). אחרי השינוי שהיא עברה היא הפכה להיות קמצנית בצורה היסטרית, אבל עדיין נופלים דברים שווים ממנה. אבל פעם היא הייתה ממש מכרה זהב! אני פשוט זוכר לה את זה עד היום...

Guid

New member
הממ, לא חשבתי על לשים דחליל למטה או למעלה...

אני אנסה את זה היום! תודה על הטיפ!
ואכן, הדחליל בהחלט עוזר בפאפ! ואיזה מהפך הוא הולך לעבור בג'אמפ, אני כבר מחכה לזה!
וזו סתם תמונה מצחיקה שמצאתי לא מזמן
----->

צ ל י ל 8

New member
תמונה ענקית ../images/Emo6.gif

והגיע הזמן שתלמד איך משתמשים בו בבוסים. כל בוס... תשים את הדחליל מחוץ להישג היד של הבוס, ואתה בטוח כמעט לחלוטין. אם יש פורטלים מעל או מתחת זה הכי כיף. המפלצת משתגעת מסביב לדחליל באותו מקום ומנסה להגיע אליו. זה די משעשע. אתה יכול לעמוד ליד קימרה ולראות איך היא מתחרפת להגיד לדחליל

Guid

New member
../images/Emo6.gif

אוף, רציתי להיכנס למשחק ולבדוק, אבל יש סרבר צ'ק...

Hasselblad

New member
הדחליל מדמה דמות

וגורם לפלצות לתקוף אותו (את הדחליל) ולא את הקשת עצמו.

למעלה