ה"י 14.6.11

זה גם משהו שאני מתכננת.

אני אתחיל לעשות את הפרהקווסט היום/מחר...נראה כבר. :) אני אשמח ללכת איתך! אפילו סתם בשביל לראות

miss_t

New member
בכיף! אני אוהבת הרפתקאות

גם א לא נצליח- אפשר פשוט לצאת.

שאלה על MW ושאלה על מפה כלשהיא.

על הMW-מתי אני יכולה להתחיל להעלות בזה נק'?
לפי מה שאסף אמר לי בינתיים אני צריכה להעלות בCL ואחרי זה באף מאסטרי...אבל מתי MW.
אני בכלל לא יודעת איך להעלות סקילים בעבודה רביעית... ומפה-איך מגיעים לSnowman Valley? אני צריכה ללכת לשם בשביל קווסט

miss_t

New member
מפה- תעזרי במיני מאפ

פתחי את המה הגדולה ע"י ליצה על M ותראי בדיוק איפה זה לפי מיטב זכרוני- המפה של איש השלג נמצא 2-3 אחרי שלוקחים מונית שחורה (כשנכנסים לדבר עם הNPC)

זה לא זה.

הרגתי סנואומן במפה השלישית אחרי שלוקחים מונית, אבל אני צריכה להכנס לסונואמן ואלי...אני מניחה שזה היידן סטריט אבל אני לא מוצאת איך להכנס ומאיפה.

אני עדיין לא מצליחה להגיע לשם...

איזה עצבים עם הקווסטים המפגרים האלו, אני רוצה לסיים אותם.

Guid

New member
לא הסתכלתי בקישור של HS,

אבל זה נמצא במפה הראשונה שנוחתים בה עם המונית, מצד שמאל למעלה... :)

בHS כתוב שזה באייס ואלי, מפה לפני המונית

אני אנסה מה שאמרת למרות שניסיתי את המפה עם המונית וזה גם לא שם...ננסה שוב

miss_t

New member
צר לי- כרגע אני מעלה לעצמי את סקיל ההתקפה

העיקרי שלי (אחרי שהעלאתי BUFF MASTRY) וכנראה שרק אחרי זה אשקול להעלות את MW. את יכולה להעלות איך שתרצי כמובן- אם את מרגישה מספיק חזקה עם CL נאמר ב20 נקודות- אז תתחילי להעלות במקביל MW וגם CL. תלוי בך- בדר"כ ממליצים למקסס סקיל אחד. מהם הסקילים האחרים שיש לך ? לגבי איזה מהם את תוהה אם להעלות ? שואלת את זה מכיוון שרוצה לדעת למה את מתלבטת בין MW לסקילים אחרים שיכול להיות שלא יוסיפו הרבה.

מ י ל ר

New member
שלום לך קוסמת קרח 0:

לוטן CL 21 (21 כי ב-21 הוא מקבל עוד אחוז קריטיקל) ואז למקסס באףף מאסטרי ואז לחזור למקסס CL ואז ללעלות 10 נקודות ב-MW, ואני ממליץ לך מאוד לקנות MW20 ולעשות כבר את ה-20 אחרי שאת מעלה MW20, לעלות ב-BB סקיל (זה שמצריך טעינה) אחרי זה איפריט קרח (לא זוכר את השם המקורי, הזימון קרח) ושתגיעי לשם נראה מה עושים D:

../images/Emo140.gifתודה רבה!

שאלת נובים-אפשר לעלות בעזרת SP עד 10 נק' בסקיל, נכון? או שאני טועה?
אז, אני אעלה 10 נק' בCL, ואז אשתמש בספר של 20? ואז אשים עוד נק' בCL? או איך?
נובית

מ י ל ר

New member
הסבר

שיש בסקיל 5 נקודות, את יכולה להפעיל את הספר של ה-20 שיש בסקיל 15 נקודות, את יכולה להפעיל את ה-30.

miss_t

New member
במאגטיה- יש PRE QUEST

שמאפשר לך להכנס בדלת שלו- ואז תוכלי להכנס תמיד. תרצי הסברים על הקווסטים?

למעלה